19/7/13

ΦΤΟΥΚΑ ΠΡΩ

Έδειραν τον Αδωνι στο Αττικό Νοσοκομείο

  Oργισμένοι άνεργοι μαζί με Συριζαίους τον περίμεναν, τον αποδοκίμασαν ,τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έγινε έτσι ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΤΡΟΙΚΑΣ που τον δέρνουν οι πολίτες. Και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι. Το καζάνι γαρ βράζει.

  Οι εξαγριωμένοι φτωχοί και άνεργοι πολίτες όρμησαν επάνω στον υπουργό Υγείας τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν ενώ η φρουρά του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ορμή και στην απόγνωση των πολιτών. Η αστυνομία κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να γλιτώσει τον κ. Γεωργιάδη από τα χέρια των εξαθλιωμένων πολιτών. Συνεργάτες του έλεγαν ότι επέστρεψε στο υπουργείο κτυπημένος στο λαιμό του και το κεφάλι και κατακόκκινος από τα σημάδια των κτυπημάτων.

Πριν καταφθάσει για επιθεώρηση στο Νοσοκομείο οι αριστεροί εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους έλεγαν ότι ο υπουργός «είναι ανεπιθύμητος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Ντ. Αϊιζενχάουερ θα εγκαταλείψει την Ερυθρά Θάλασσα

Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Dwight Eisenhower, το οποίο συμμετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον των Χούτι στην Υεμένη, εγκαταλείπει την Ερυθρά Θά...