12/7/13

Στις επάλξεις για την αργία της Κυριακής

Με εντολή του Εβραϊκού λόμπυ η κατάργηση της , λέει ο Εθνάρχης ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ο Ὑπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης τόλμησε να γίνει νέος Ἠρόστρατος για να κατάργηση με νομοθέτημα την ημέρα του Κυρίου, την οποία καθόρισε στις 7 Μαρτίου τοῦ 321 ὁ ἅγιος Ἰσαπόστολος καί Θεόστεπτος Αὐτοκράτωρ Κωνσταντῖνος ὁ μέγας, αναφέρει ο μητροπολιτης Πειραιώς Σεραφείμ σε δήλωση του, για την κατάργηση της Κυριακής αργίας.

Αυτή η ενέργεια όμως έχει την συναίνεση του Πρωθυπουργού και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με την πρόσκληση του κ. Πρωθυπουργοῦ στις ΗΠΑ για την ποία αγωνίζετο επί μήνες με μεσίτες τους προύχοντες του Ἑβραϊκοῦ λόμπυ των ΗΠΑ.
Στόχος της απόφασης Χατζηδάκη είναι η απομείωση της ορθόδοξης αυτοσυνειδησίας των Ελλήνων με την κατάργηση της Κυριακης ἀργίας και ταυτόχρονα να σαρώσουν όλα τα μικρομάγαζα και τούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες οι εβραϊκών συμφερόντων μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες πού σε λίγο καιρό θα δρέψουν τούς καρπούς του νομοθετήματος τοῦ κ. Χατζηγάκη καί τῆς συντροφίας του, τονίζει ο μητροπολιτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Ολο το κείμενο της ανακοίνωσης του μητροπολιτη Πειραιώς Σεραφείμ εδώ... http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4196.html#more 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μωρε δίκιο έχει όταν λέει ότι οι Εβραίοι θέλουν να καταργήσουν την Κυριακάτικη αργία και να δείτε που σε λίγο καιρό θα προτείνουν το Σάββατο σαν μέρα αργίας.. Ήδη σε πολλές εβραϊκές πολυεθνικές ισχύει σαν αργία το Σάββατο..
Το περίεργο είναι ότι ο εν λόγω ιεράρχης αναπαράγει κάτι βλακείες ολκής και περιωπής λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι Μασωνικό κόμμα.. Είδε κάνα δύο βίντεο από την Χρυσή Αυγή του εξωτερικού και έβγαλε συμπέρασμα..
Μυστήρια πράγματα..

Μιά συνέντευξη του Σπύρου Χατζάρα στον Γιάννη Ζωγράφο με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου για την Τελετουργική Δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

1)  Ερώτηση:  Κύριε Χατζάρα, αγαπητέ Σπύρο, αν και είναι δύσκολο να πάρεις συνέντευξη από έναν πολύπειρο δημοσιογράφο, θα το επιχειρήσ...