24/8/13

Ο Τόνυ ελπίζει να τον σώσει ο Ομπάμα

Ρε «Αντε να χαθείτε ΓΕΛΟΙΟΙ»...
λέει η Ομογένεια στις ΗΠΑ προς το καθεστώς Αθηνών

Με δύο αγωγές σε αμερικάνικα ομοσπονδιακά Δικαστήρια κατά του ελληνικού Κράτους και μελών κυβερνήσεων (ατομικά) για το θέμα της παράνομης (διπλής) φορολόγησης Ομογενών-Αμερικανών πολιτών, στην Ελλάδα, απάντησαν οι ομογενείς στην προσπάθεια των Κλεπτοκρατών των Αθηνών να τους ληστέψουν για μια ακόμα φορά.
Η πρώτη αγωγή που στηρίζεται στη συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας ''for the avoidance of double taxation and the prevention of fiscal evasion with respect to taxes on income'', που τέθηκε σε εφαρμογή, 30 Δεκεμβρίου 1953, κατατέθηκε στην Καλιφόρνια (U.S. District Court-Central District of CA)...και η δεύτερη, στην Νέα Υερσέη.
Αφορμή για τις αντιδράσεις οι φορολογικές δηλώσεις απόδημων Ελλήνων και η συνεχιζόμενη κοροϊδία εις βάρος τους. Στις αρχές Ιουνίου 2013 με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, ζητούσαν από τους Ομογενείς, για να αποδειχτεί ότι είναι κάτοικοι εξωτερικού (ακόμα και αν ζουν έξω... 30-50 χρόνια), να προσκομίσουν μόνο MIA βεβαίωση. Μετά δύο μήνες τον Αύγουστο του 2013 οι παρανοϊκοί κουφιοκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών, ζητούν 6 (ΕΞΙ) πιστοποιητικά!!!...
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Με γραπτές καταγγελίες, στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Εξωτερικών των ΗΠΑ, ζητείται να ληφθούν μέτρα εναντίον του καθεστώτος των Αθηνών, για ''παράνομες πράξεις, διακρίσεις και παραβίαση της Διακρατικής Συμφωνίας περί διπλής φορολόγησης'', ενώ ομογενείς, Αμερικανοί υπήκοοι, από διαφορετικές Πολιτείες των ΗΠΑ προετοιμάζουν ''ομαδική αγωγή'' (class action)
'Ηδη έχουν δρομολογηθεί αγωγές σε ομοσπονδιακά Δικαστήρια ΗΠΑ και για το παράνομο «κούρεμα» των ομόλογων τους στην Ελλάδα.

Πηγή http://www.kalami.net

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...