2/8/13

Χρυσόστομος Β’ : «Η Ρωσία μπορεί να βοηθήσει τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής»

Ο Αρχιεπίσκοπος της Κυπριακής Ορθόδοξης Εκκλησίας
άδειασε τον πράκτορα Αρχοντώνη

  Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Η Φωνή της Ρωσίας»
ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Χρυσόστομος ο Β’ είπε μεταξύ άλλων.

"Στη Μόσχα, κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, έθεσαν ένα από τα πλέον σημαντικά και επίκαιρα θέματα της σύγχρονης εποχής- τη σωτηρία και την υπεράσπιση της χριστιανοσύνης της Μέσης Ανατολής. Υπό αυτή την έννοια έχουμε εναποθέσει στη Ρωσία τεράστιες ελπίδες.
Η Ρωσία σα χώρα μεγάλη και ισχυρή, μπορεί να προτείνει πολλά στο σύγχρονο κόσμο. Δυστυχώς, οι ισχυροί του κόσμου τούτου ολοένα και πιο συχνά υπηρετούν τα δικά τους πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Δεν προσπαθούν να αναζητήσουν το δίκιο και να το υπηρετήσουν.
Η Ρωσία όμως, ως ισχυρό ευσεβές κράτος, μαζί με τη ρωσική ορθοδοξία πρέπει να στηρίζει την πολιτική της σε τέτοιες αξίες και ιδανικά όπως η αγάπη και η δικαιοσύνη.
Όταν συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, εγώ, συγκεκριμένα, του είπα ότι εδώ είναι παρούσα όλη η ορθοδοξία, και τον καλέσαμε να βοηθήσει στη Μέση Ανατολή. Να υπερασπιστεί τους χριστιανούς που ζουν εκεί, ώστε σε καμία περίπτωση να μην εγκαταλείψουν τις εστίες και τα πατρογονικά τους εδάφη.
Αν στις μουσουλμανικές χώρες έρθουν στην εξουσία οι εξτρεμιστές, και συγκεκριμένα μια οργάνωση όπως οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», τότε στις χώρες αυτές δεν θα υπάρξουν όχι μόνο θρησκευτικές μειονότητες, αλλά και η χριστιανική παρουσία εν γένει.
Πιστεύω ότι ένα τόσο ισχυρό κράτος σα τη Ρωσία, μπορεί να μην επιτρέψει να καταπιέζονται στον κόσμο οι φτωχοί και μπορεί και η ίδια να βοηθήσει στην αναζήτηση δίκαιων λύσεων των προβλημάτων του σύγχρονου κόσμου."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα προηγουμενως στο ραδιο οτι ασφυκτιουν λεν τα "κεντρα υποδοχης μεταναστων "

κατα πρωτον ουδεμια ανησυχια καθοσον το σουζες στορυ θα το λυσει και αυτο μεσω διακτινισμου στα 40 τετραγωνα του κεντρου των αθηνων ωστε ολοι να κανουν στα νησια ανετα τις δουλειες τους...

επειτα καποιος τυπος ελεγε οτι ειναι απαραδεκτο για τον τουρισμο να υπαρχουν τριτοκοσμικες συνθηκες "υποδοχης μεταναστων" διπλα σε τουριστες !

αυτος μαλλον τους περασε για λαθροτουριστες και νομιζει οτι θα κονομησει κιολας ο μαπας στελνωντας τα εξοδα στα 40 τετραγωνα του κεντρου!

αυτο λοιπον το λεκτικο κατασκευασμα " Κεντρα Υποδοχης" ειναι πραγματι το ζουμι.αφηνουμε κατα μερο τα περι μεταναστων τα οποια ειναι προσβλητικα για την εννοια.

γνωριζαμε οτι υποδεχεσαι καποιον που τον περιμενεις στο σπιτι σου ,που σε επισκεπτεται κατοπιν συνεννοησεως η εστω ειναι δικος σου ανθρωπος και σου καμει εκπληξη!

τωρα μαθαινουμε οτι το ελληνικο κρατος, αναγκαστικως και εμεις ,εχει αναλαβει υποδοχη με εξοδα σταλθεντα σε εμας, σε αγνωστους που μπουκαρουν αυτοβουλως και ουδεις ειναι σε θεση να γνωριζει τις προθεσεις και το ποιον τους και που ειναι διατεθειμενοι να φθασουν!

και ερωτω σεις κυριε χατζαρα περιμενετε κανεναν να τον υποδεχθειτε ;οι αναγνωστες μηπως αυτοι περιμενουν κανεναν επι της υποδοχης;

εσεις δεν περιμενετε ,το ελλαδικο κρατος ομως και τους ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ και ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι θα τους υποδεχθει και κυριως τους υποδεχεται με μακρα προοπτικη οχι περιστασιακως και τυχαιως.

αρα καποιος μας εξαπατα τη νοημοσυνη μας εδω,καποιος δεν μας τα εχει πει ολα και μας κρυβει μυστικα και ντοκουμεντα ερημην μας και εις βαρος μας ασφαλως.


παρελκει βεβαια να γραφει πως χαρακτηριζεται ενα σπιτι που ο νοικοκυρης ειναι ο τελευταιος που μαθαινει τι συμφωνιες κανει ενα μελος του με αγνωστους τριτους...

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63867035

Η ελληνικη προεδρια της ευρωενωσεως

Ουδεις φυσικα ασχολειται διεθνως με τετοιες χαζοχαρουμενες μαλακιες πλην των ελληνοφωνων πολιτικων που θελουν να κανουν φιγουρα και να αποκτησουν ταχα κυρος για να το πωλησουν τοις μετρητοις στους στρατους των νεοελληνων κομπλεξικων προς την δυση ψηφοφορων και σια.

εχει σημασια ομως ποιες προτεραιοτητες αυτης εθεσε ο συντακτης του πιο αποτυχημενου ιστορικα εν ελλαδι συνταγματος εν ετει 2001 οχι φυσικα απο το μυαλο του αλλα αποκαλυπτικες ευρυτερων στοχευσεων υπερεθνικων ολιγαρχικων ελιτ!

διαβαστε

1. Ανάπτυξη-Απασχόληση-Συνοχή

(ανευ σημασιας κενολογιες ακολουθουν εκ του ιδιου ,παμε για αλλα ,αλλωστε τα οσα ακολουθουν με την κινητικοτητα και αλλες επαγγελιες ,καταρριπτουν καθε δυνατοτητα ασκησεως τετοιων πολιτικων)

2. Θαλαττα

(αλλες κενολογιες εδω, κρατουμε ομως δυο σημεια το καλυμμενο ενδιαφερον να βαλουν οι γερμανοι και σια χερι στα πετρελαια της μεσογειου,καθως και την Μετανάστευση δια της Θάλασσας δηλαδη τους λαθρο του αιγαιου και σια που δεν γραφεται ασχετως)

3.Εμβάθυνση Ένωσης/ Ολοκλήρωση Ευρωζώνης

Εδω ξεκινα η ουσια των διεθνιστων ,στοχος η εντατικοποιηση της απωλειας εργαλειων αυτεξουσιας ασκησης οικονομικης πολιτικης ιδιως δημοσιονομικης που ειναι οτι απεμεινε πλεον στους λαους ακομη.

μαζι με την αφαιρεση της οικονομιας θελουν και την δημογραφικη αποσυνθεση

λεει ο συνταγματολογος,

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική διάσταση της Ευρωζώνης, ως ένα από τα δομικά στοιχεία της εμβάθυνσης...ως απάντηση στην δημογραφική και δημοσιονομική κρίση

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ;H KINHTIKOTHTA ,TI EINAI AYTO; ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

δεν παραλειπει δε αφου διαλυσουν πληρως την οικονομικη και δημογραφικη λειτουργια της ελλαδος και σια να μιλησει για...αρχη σεβασμου στα ...ισοτιμα κρατη μελη!

Ανώνυμος είπε...

4.Μετανάστευση, Σύνορα και Κινητικότητα

Εδω εχουμε την εξηγηση ποια ειναι η κοινωνικη διασταση που σχεδιαζουν και οι απαντησεις που κομιζουν.

οι λεξεις κλειδια ειναι :στόχος της Ελληνικής Προεδρίας ...ευρωπαϊκής διαχείρισης του μεταναστευτικού φαινομένου στην YΠΗΡΕΣΙΑ της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (σσ. εδω αρχιζουν τις απαντησεις),να αναδείξει όλες τις
(σσ. ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ δειτε παρακατω)

διαστάσεις της μεταναστευτικής πολιτικής ...περιορισμό των επιπτώσεων από την λαθρομετανάστευση (σσ. οχι ανασχεση αλλα διαχειριση αντιδρασεων)

,διάλογο και συνεργασία με χώρες εκτός ΕΕ (ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ της ΕΕ με τρίτες χώρες).

τι εννοει κινητικοτητα;

μα τον ωργανομενο εποικισμο απο τριτοκοσμικες χωρες και την ανταλλαγη πληθυσμων μεταξυ ευρωπαικων χωρων π.χ φθηνοι και καλοι εργαζομενοι πορτογαλοι και ελληνες στη γερμανια και στην θεση τους αφρικανοι και ασιατες να αναπληρωνουν το οικονομικο και φυσικο κενο πισω ωστε να δημιουργηθει ο πληθυσμιακος ευρωκλωνος (με τις οικονομιες μουσικες καρεκλες υποτιμητικης κερδοσκοπιας) των ΗΠΑ!

διαβαστε παρακατω,για τριτοκοσμικες χωρες μιλαει.

βελτίωση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ (!) της νόμιμης μετανάστευσης και της ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ/facilitated mobility

μείωση της παράνομης μετανάστευσης με ένα αποδοτικό, ωστόσο και ανθρώπινο, τρόπο

(σσ. η προωθηση της κινητικοτητας σημαινει οτι αποδοτικη μειωση ειναι οχι να σταματησουν να ερχονται αλλα να ερχονται καμουφλαρισμενοι με νομιμοφανεια ωστε και αποδοτικοτερα για την κερδιζουσα ολιγαρχια να παιζουν τις μουσικες οικονομικες καρεκλες με τους ντοπιους που θα εχουν επισης κινητικοτητα προς τις πλουσιοτερες ευρωχωρες!)

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ !

η ενίσχυση στων συνεργειών μεταξύ μετανάστευσης και ανάπτυξης !!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ της λαθροεποικισεως που θα νομιμοποιηθει και που θα συνεχισθει και δηλωνεται ξεκαθαρα!Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ !)

Στην συνεχεια ακολουθουν καποιες προθεσεις οι οποιες εχουν ηδη αναιρεθει απο τα προλεχθεντα απολυτως!

ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ -ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ελληνική Προεδρία θα προωθήσει την εφαρμογή του Κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασύλου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μέτρα ενίσχυσης της αλληλεγγύης προς εκείνα τα κράτη μέλη, τα συστήματα ασύλου των οποίων υφίστανται ιδιαίτερες πιέσεις, με σεβασμό των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες και το δίκαιο της Ευρ. Ενωσης, σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς (π.χ. UNHCR, IOM) και ΜΚΟ.(Σ.Σ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΑΙ)

ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ,ΝΑ ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ.

Ακολουθει ασχολιαστο το αποκαλυπτικοτατο των αληθων προθεσεων που κινουν την μηχανη του εποικισμου...

Η κινητικότητα, όμως, είναι έννοια ευρύτερη της μετανάστευσης (ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ, ΓΙΑΤΙ;), καθόσον θεωρείται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ (Σ.Σ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ) η διασύνδεση της εξωτερικής διάστασης της μετανάστευσης με τις αλληλένδετες πολιτικές (ΣΣ.ΝΑ ΠΟΙΕΣ)

όπως η πολιτική θεωρήσεων (συμφωνίες διευκόλυνσης και ΕΘΝΙΚΕΣ πολιτικές των κρατών μελών της ΕΕ για την ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΚΡΑΣ διάρκειας), τις στρατηγικές εταιρικές σχέσεις,
την ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΕΕ,

(ΤΗΝ ΑΝΤΑ-ΓΩ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟ-ΤΗΤΑ )

ΚΑΙ ...την διασύνδεση μιας κοινης μεταναστευτικής πολιτικής ικανής να συμβάλει στην Ατζέντα 2020 της ΕΕ .

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;O ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΕΡΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΩΣΤΕ (ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ) ΤΟ 2020 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΛΩΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ....

Μελλοθανατοι ειναι οι ελληνες και ο ευρωπολιτισμος και δεν το γνωριζουν ακομη...

τις μουσικες καρεκλες παιζουν ολοι κινητικοτητα ΚΑΙ στο κρατος , ΚΑΙ στα εθνη ΚΑΙ στους πληθυσμους ανταλλαγη ταυτοτητων και πληθυσμων! ΧΑΟΣ!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...