2/8/13

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»

Στο νέο φύλλο της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»   θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Ιωάννη Μεταξά και το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Μην χάσετε επίσης το ιστορικό του κόμματος της 4ης Αυγούστου, που απετέλεσε την πρώτη εθνικιστική προσπάθεια μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απαντά στον Κάρολο Παπούλια, για τα περί "χούντας" που είπε συγκρίνοντας την επταετία με την μεταπολιτευτική δημοκρατία του σήμερα.
Ο "Ελεύθερος Κόσμος" επίσης καταγγέλλει την προσπάθεια εισαγωγής της gay προπαγάνδας στα σχολεία, ενώ παράλληλα θυμίζει τις θέσεις διαφόρων αριστερών, τύπου Κόν Μπεντίτ για την παιδεραστεία. Διαβάστε ακόμη για το μεταλλείο της ΛΑΡΚΟ που ελέω ΔΝΤ περνά σε χέρια Σκοπιανών, αλλά και το σκάνδαλο της πώλησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην σχεδόν χρεωκοπημένη Eurobank. Τέλος παρουσιάζεται το who is who του Βίκτωρα Ρέστη ο οποίος ήθελε να γίνει ο Σόρος της Ελλάδας, αλλά επί του παρόντος βρίσκεται στην φυλακή.
Μαζί με τον ΕΚ στην Περιφέρεια κυκλοφορεί το βιβλίο του ιστορικού Δημήτρη Μιχαλόπουλου: " Ο Μεταξάς και η 4η Αυγούστου - Ιδεολογία και Επιτεύγματα" το οποίο παρουσιάζει τα κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά της περιόδου 1936-40 αλλά και συγκρίνει το συγκεκριμένο καθεστώς με τα υπόλοιπα ολοκληρωτικά καθεστώτα της εποχής. Στην Αθήνα μετά από παράκληση των αναγνωστών μας η Εφημεριδα μας κυκλοφορεί με την διπλή προσφορά που περιλαμβάνει το περιοδικό "Νεολαία" της ΕΟΝ και το cd "Τα εμβατήρια του ΕΔΕΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταστράφηκε ακόμα ενα Αμερικανικό "Αβραάμ" στην ζώνη της ειδικής επιχείρησης στην ανατολική όχθη του Δνείπερου

  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σήμερα το πρωί , στο μέτωπο της Αντέεβκα, «οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδ...