24/8/13

ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ 3 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟYΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!

Έγινε στο σταθμό του Συντάγματος! Ελεγκτές που έκαναν έλεγχο σε 30 περίπου άτομα που εξέρχονταν από το σταθμό, εντόπισαν δύο Έλληνες και 3 Πακιστανούς που δεν είχαν εισιτήριο . Τους συνέλαβαν (παράνομα) και ανέμεναν αστυνομικούς για να συλλάβουν (νόμιμα) τους... Έλληνες!!!

«Πιάστε και τους αλλοδαπούς», ‘έλεγε ο κόσμος στους ελεγκτές που είχαν «άνωθεν εντολή» να σταματούν μόνο τους Έλληνες ! Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν μόνο τους δύο Έλληνες, τους οποίους προσήγαγαν , ενώ άφησαν ελεύθερους τους δυο Πακιστανούς!!! ..διότι είχαν εντολή από την προϊσταμένη τους αρχή!

Δηλαδή από το Υπουργείο Μεταφορών και το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ τους δίνουν προφορική εντολή να συλλαμβάνουν τους Έλληνες αλλά να αφήνουν ελεύθερους τους αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες που δεν έχουν εισιτήριο.

Διωγμός μόνο των φτωχών Ελλήνων μέσα στην πατρίδα τους από την θωρητικά ελληνική Πολιτεία! Είσαι Έλληνας και δεν έχεις εισιτήριο; Συλλαμβάνεσαι και αν αντισταθείς μπορεί και να χάσεις τη ζωή σου, όπως ο 19χρονος Θνάσης.
Είσαι Πακιστανός ή άλλος λαθρομετανάστης; Περνάς ελεύθερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...