14/11/13

Εδω Αμέρικα-Εδω Αμέρικα

φωτογραφία από το www.Kalami.net
Επιτέλους, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο "κατάμεστο" αμφιθέατρο της Σχολής Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, η από μακρού αναμενόμενη ομιλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Έδρα Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τον κ. Αβραμόπουλο υποδέχθηκε ο πρύτανης του Fletcher, ναύαρχος James Stavridis, ο οποίος έχει διατελέσει Aνώτατος Στρατιωτικός Διοικητής του ΝΑΤΟ.
Στην ομιλία του ο υπουργός είπε ότι η Ελλάδα αποτελεί, παράγοντα σταθερότητας για την περιοχή, ότι η στενή συνεργασία με το Ισραήλ είναι χρήσιμη, ότι από το Κυπριακό εξαρτάται η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, και ότι από το 2014 θα έχουμε πλεόνασμα και θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη.
 Ο κ. Αβραμόπουλος, το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκε στη Βοστώνη, με 7 αξιωματούχους της ομογένειας και δεσμεύθηκε να παρευρεθεί στην παρέλαση της Ομογένειας της Νέας Αγγλίας για την εθνική επέτειο της Ανεξαρτησίας, η οποία έχει οριστεί να γίνει την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Δύο ημέρες πριν την παρέλαση της Βοστώνης ο κ. Αβραμόπουλος θα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον.
 
 
Η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου, καθώς επίσης και η βουλευτής Φθιώτιδος, Ελένη Μακρή Θεοδώρου, αφού ψήφισαν ΟΧΙ στην πρόταση μομφής πετάχτηκαν μέχρι το Νιου Γιόρκ για ενημέρωση και πολιτικές επαφές και το μεσημέρι της Τρίτης, επισκέφθηκαν το Πνευματικό Κέντρο των Καστοριανών στο Γουάιτστόουν όπου έγιναν δεκτές από τον πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλειο Ζήση και άλλα στελέχη. Ο πρόεδρος του Συλλόγου τις ενημέρωσε για την προσφορά του Συλλόγου Καστοριανών «Ομόνοια». Μετά την ενημέρωση πετάχτηκαν για... ψώνια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

VON TAPER

Το νέο σχέδιο ΠΑΤΡΟΝ ΘΟΥ ΒΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ! ΑΛΛΑΖΕΙ ριζικά σε σχέση με το προηγούμενο ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΠΑΚΟΛΛΑ ΝΔΟΥΧΟΥ ρε σρεκ, στα εξής :

1. Λαμβάνεται υπόψη υπο κατοψη και υπο το μηδεν ποσοστα ψηφου βλαδιβοστοκ με ΔΙΚΑΙΟ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ τρόπο η αναλογικότητα στην διακορευση, η προοδευτικότητα της παρα φυσιν διεισδυσεως και η φοροδοτική ανικανότητα των αντικειμενικα ακινητων βραχων καρεκλων και υψωματων .

2. Διευρύνεται η φορολογική Βάση της νεας μακρης και συρρικνουται η φορολογικη αποβαση στη νορμανδια, συμπεριλαμβάνοντας τα αγροτεμάχια τους ταφους τις μασελες στο κομοδινο και τα εντός σχεδίου εκτος δακτυλιου και εντος διακορευσευως οικόπεδα , με πολύ χαμηλότερους συντελεστές απο τους μη επιβληθεντες προηγουμενους και με ουσιώδη απλοποίηση του τρόπου υπολογισμού της δημευσεως των οικιων.

3. Μειώνεται σημαντικά η φορολόγηση όλων των κτισμάτων- μεσοσταθμικά κατά 3.839 % και προοδευτικά πολύ περισσότερο(15000 %) για τις χαμηλότερες αξίες κτισμάτων.Ηδη συγχαρητηριο τηλεγραφημα για τον τετραγωνισμο του κυκλου και το θαυμα της καπερναουμ αυτο απεστειλαν ο αρχιμηδης και ο ιησους.

4. Επιπρόσθετως , λαμβάνεται υπόψη και υπο τα σκελη μας ραιτ θρου και το συνολικό μέγεθος της ακίνητης περιουσίας του φορολογούμενου μελους εγκληματικης ακινητου οργανωσεως, πλήν αγροτεμαχίων τα οποια εξαιρουνται γιατι μονον οι επαρχιωτες πλεον υπαρχει περιπτωση να μας ξαναψηφισουν προτου μας ...αγαπησουν.

Με προοδευτικούς συντελεστές και σκηνοθετας θα υπαρξει προοδευτικη και δημοκρατικη ....διεισδυση στο θεατρο της ακινητου ντιβανοκασελας και αφορολόγητο όριο 300.000 ευρώ (υπενθυμίζεται ότι το αφορολόγητο όριο που ίσχυε έως σήμερα για τον ΦΑΠΑ ΠΛΕΡΩΝΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΕ ΣΒΕΡΚΕ ΡΑΓΙΑ είναι 200.000).

5. Αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια για τους οικονομικά ασθενέστερους, τρίτεκνους, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ,UFO PARLAMENTATURA ,μακροχρόνια ανέργους από 7000 ευρώ σε 9.000, συν 1000 ευρώ για τη σύζυγο την αλλοδαπη ορφανη και τον αναπληρωματικο πουστη και κάθε προστατευόμενο μέλος.Επισης μολις ο χοτζας μας επληροφορησε οτι ο μεχμετ ο οθωμανος απεστειλε τηλεγραφημα κατενθουσιασμενος γιατι πλεον εβγαλε τα μισα του ζωα απο το σπιτι και ειναι πλεον παλατι το ακινητο του.

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκε ανάδοχος για το τέμενος στον Βοτανικό

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5053834/brethhke-anadoxos-gia-to-temenos-ston-botaniko/

Ανώνυμος είπε...

Χορβαλακος Νικολαος λοιπον ε;;;;;;
Ο μπατσος και η "υπουργινα" του .............Βαρδινογιαννη

Καλους μπουλουκουμαδες


Πατρικιος