11/11/13

Καρεκλοπόλεμος

Βρέχει… καρέκλες σε συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ-ΕΚΜ

Στην προχθεσινή κρίσιμη φάση της συνεδρίασης για το αγγελιόσημο (που αν και «οιονεί εργοδοτική εισφορά»), θέλει να το κόψει η κυβέρνηση από τα δημοσιογραφικά ταμεία, στενός συνεργάτης της προέδρου και μέλος του προεδρείου του ΕΔΟΕΑΠ, μπροστά στον κίνδυνο να υπάρξει απόφαση, που μάλλον δεν θα άρεσε στον κ. Μουρούτη, επίτηδες τα έκανε μπάχαλο.  
Σε μια θεατρική παράσταση υστερικής κρίσης άρχισε να βρίζει και να πετάει… καρέκλες σημαδεύοντας συγκεκριμένα πρόσωπα χωρίς ευτυχώς να πετύχει κάποιο από αυτά. Συνέχισε όμως το παραλήρημά του ακόμη και όταν άλλα μέλη του συμβουλίου και ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ τον απομάκρυναν από την αίθουσα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν να διαλυθεί το συμβούλιο και να μην ληφθούν αποφάσεις.   
Κάτι ανάλογο συνέβη και στη προηγούμενη συνεδρίαση, για το θέμα της «ΔΤ», την παραμονή της εισβολής των ΜΑΤ, όταν η κυρία που έχει εκλεγεί Γ.Γ., σε μια φάση αποκαλύψεων που την αφορούσαν, πετάχτηκε όρθια και θέλησε να χειροδικήσει σε βάρος άλλου μέλους του ΔΣ, που είναι στη μειοψηφία και έκανε τις καταγγελίες. Η σύρραξη αποφεύχθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Και πού να αρχίσουν τα πολύ δύσκολα…

Πηγή www.matrix24.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ -ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΚΑΖΙΝΟ ΔΙΧΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Ο δυτικος τροπος ζωης οι δυτικες αξιες και ο δυτικος πολιτισμος μαζι με την δυτικη δημοκρατια με τις ισοπεδωτικες θεωριες περι νευρωσικης μηχανιστικης ισοτητας των παντων επι πασης γης σε παν εδαφος και την αφυσικη ποινικοποιηση της εδαφικης συνδεσης του ατομου αποτελουν

τις ριζες της σημερινης ελλαδικης παρακμης καθως και της ευρωπαικης.

δειτε την υποκρισια του νευρωσικου μηχανιστικου δυτικου πολιτισμου και στις δυο εκφανσεις του καπιταλιστικη και μαρξιστικη.

γραφει προ ετους η ελλαδικη αριστερη εφημεριδα

30/12/12
Αντιρατσιστικό μήνυμα με τη βράβευση των Πακιστανών ηρώων

http://www.efsyn.gr/?p=11353

Τα Βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών για το 2012

Την κοινωνική της ευαισθησία έδειξε αυτή τη χρονιά η Ακαδημία Αθηνών, προτάσσοντας αντιρατσιστικό μήνυμα και βραβεύοντας, μετά θάνατον, για «υπέρτατη πράξη αυτοθυσίας», τους δύο νεαρούς Πακιστανούς οι οποίοι τον περασμένο Απρίλιο βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να απεγκλωβίσουν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από τις ράγες του τρένου.


Δειτε τωρα σημερινη ειδηση μολις ενα ετος μετα, 12-11-2013

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ τον έκλεψε-πλιατσικολογησε ενώ ψυχορραγούσε στην άσφαλτο!!!

http://ileiapost.gr/index.php/ileia/item/24340-nioxori-pateras-2-paidion.html


δυο αντιστροφες συμπεριφορες αλλοδαπων μη δυτικων εποικων εγκατασταθεντες με την παρακινηση -υποδαυλιση των μηχανιστικων δυτικων καθεστωτων.

στην μια η τοπικη δυτικη καθεστωτικη προπαγανδα την προεβαλλε αρκουντως απο αριστερη και καπιταλιστικη σκοπια, εφθασε να τιμησει ακομη και μεσω της αναξιας ακαδημιας αθηνων για να στειλει ταχα αντιρατσιστικο μηνυμα (στα ασχημα δυτικα αριστεροδεξια μουτρα τους!) στους ελληνες.

την δευτερη συμπεριφορα θα την εξαφανισει και κρυψει, κανεις δεν θα μιλησει για μηνυμα ρατσιστικο απο τους εποικους κατα των ελληνων και της συλλογικης -εδαφικης αυτοδιαθεσης τους και του πολιτισμου τους ουτε για βαρβαρικη φυση των αλλοδαπων επιδρομεων-κατσαπλιαδων που εγκαθιστα μεθοδικα στην ευρωπη μετα(ψυχρο)πολεμικα η ευρωπαικη φεντεραλιστικη απολυταρχια.

αντιθετα θα δικαιολογησει την συμπεριφορα μιας και ενω για τον δευτερο αλλοδαπο θα πει οτι και οι ελληνες τα κανουν αυτα ΠΟΤΕ ομως δεν θα πει οτι και για τους πακιστανους ηρωες ΚΑΙ οι ελληνες τα κανουν αυτα αλλα θα τονισει την ξενικη ταυτοτητα τους βραβευοντας τους γιατι ειναι ξενοι και στελνουν μηνυμα πολιτικης σκοπιμοτητας-επιλογης του πολυπολιτισμου απο τα νευρωσικα δυτικα δημοκρατικα καθεστωτα ...

Ανώνυμος είπε...

προκειται δηλαδη για ξεκαθαρη επιλεκτικα προπαγανδα πολιτικης επιλογης των δυτικων καθεστωτων αρα και του ελλαδικου-ελληνοφωνου.
στην μια προωθει τον πολυπολιτισμο στην δευτερη υποβαθμιζει για να εμποδισει την αντισταση εις αυτον...

ειναι πολιτικη επιλογη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ πολιτικη των δυτικων ομοσπονδων δημοκρατιων να επιβαλλουν τους εποικους στα εδαφη των ελληνων και στα δυτικα χωματα παση θυσια.

ΠΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΠΝΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΑ ΦΟΥΜΑΡΑ

(ηλιε μου σε παρακαλω ξυπνα τους χαροκαμενους)

και ολα αυτα για να αντικαταστησουν τους ντοπιους πληθυσμους με φθηνους ξενους ανειδικευτους εργατες για το προσκαιρο κερδος της οικονομικης μεταψυχροπολεμικης παρακρουσης μιας θρακας εγκληματικου συνδικατου πλουσιων,πολιτικων υπηρετων τους και καθηγηταδων της δυσης

που εχουν εκφυλισει τον δυτικο πολιτισμο σε μηχανιστικη ισοτητα ατομων διχως συλλογικο αυτοπροσδιορισμο για να διευκολυνθει ενα καπιταλιστικο πλιατσικο των εθνων διχως συνορα (και... γιατρους της μυωπιας τους).

ειτε φερνεις με την ανοχη σου στα διαταγματα του ευρωκοινοτικου οικονομικου δικαιου τον βουλγαρο στην ελλαδα να σου φαει το ψωμι ειτε πηγαινεις το εργοστασιο στη βουλγαρια και σου τρωει το ψωμι ειναι το ιδιο ισοδυναμο υποκαταστατο.

αυτη ειναι η καταντια του δυτικου πολιτισμου που στελνει ταχα αντιρατσιστικα μηνυματα επιλεκτικα ενω το μυνημα που στελνει ειναι υποταχθειτε στον βαρβαρικο πολυπολιτισμο της νεας αυτοκρατοριας του κακου της δυτικης ομοσπονδης δημοκρατιας μπαρμπουτιερας διχως συνορα διχως πατριδα ελευθερια και ψωμι αξιοπρεπες.

καταστρεφει την ελλαδα καταστρεφει τα δυτικα εθνη και τους δυτικους τοπικους πολιτισμους την ελευθερια και το ψωμι των λαων για μια προσκαιρη ιστορικα κονομα -αρπαχτη με τριτοκοσμικους λουμπεν εραστες και στον ελευθερο χρονο της αστειευεται στελνοντας αντιρατσιστικα sms απο κομπιουτερ χρηματιστικου τζογου επι ανυπαρκτου σε αντικρισμα υλικου κεφαλαιου ,προασπιζοντας ταχα τις ανθρωπινες αξιες ως τενοροι σε εργο οπερας,ενω ειναι προφανες οτι τα ανθρωπινα δικαιωματα και εννοιες οπως ανθρωποτης η κοινωνια ειναι φαντασιακες κοινωνικες κατασκευες στα χερια επιτηδειων ....

η παγκοσμιοποιηση θα περασει αργα η γρηγορα σαν μια αφελης μοδα καπιταλιστικη με την υποδορια ευλογια των αριστερων λουμπεν, η καταστροφη του τροπου ζωης ομως που θα αφησει στον δυτικο πολιτισμο θα ειναι ανεπιστροφη και ενας νεος μεσαιωνας ισοπεδωσης και αλλοτριωσης ταυτοτητων θα μεινει για να γεννησει νεους πολεμους απελευθερωσης απο την καταπιεση του αφυσικου πολυπολιτισμου ,της νομικιστικης νευρωσης περι ενος φαντασιακου μηχανιστικου παναθρωπινου κρατους με μηχανιστικη ισοτητα ασυμβατων ανθρωπων υπηκοων του ιμπεριουμ, διχως συλλογικη αυτοδιαθεση-αυτοπροσδιορισμο μεσα σε φεντεραλιστικα τερατα καταπιεστικης νομικιστικης ισοτητας με μηδενικο σεβασμο στους εθνικους πολιτισμους και τα εδαφη τους και της ευρωφεντεραλιστικης παραφροσυνης ...

Καταστράφηκε ακόμα ενα Αμερικανικό "Αβραάμ" στην ζώνη της ειδικής επιχείρησης στην ανατολική όχθη του Δνείπερου

  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σήμερα το πρωί , στο μέτωπο της Αντέεβκα, «οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδ...