15/11/13

Ο κόσμος το χει τούμπανο!

Συμμαχία Ντόρας-Αβραμό για αλλαγή πρωθυπουργού με τις ευλογίες της κοινοπραξίας του Τζαμιού και της Πρεσβείας

Η άσφαιρη μαγκιά του Άξελ ΧαβαΝαγκίλα Οβριόπουλου , δεν ήταν το τέλος του παιχνιδιού. 
  Η «Πρεσβεία» και η κοινοπραξία του Τζαμιού, μαζί με τους Αλουμινάδες έχουν έτοιμους τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ Η νέα πρωθυπουργός η Ντόρα προβάρει ήδη τις προγραμματικές της δηλώσεις και κάλεσε ο κυρ Φώτη (Κουρέλη) να πάρει μέρος στον νέο «φιλολαϊκό» και «φιλοαμερικάνικο» Συνασπισμό και εκείνος έθεσε ως όρο την απλή αναλογική για να μπουν και εκείνος και ο συνταγματολόγος στην επόμενη Βουλή αλλά και για να κοπεί η φόρα από το πρίμ της ενισχυμένης για την Χρυσή Αυγή, που παραμένει γύρω στο 12-13%.

Αλλαγή πολιτικής χωρίς εκλογές, που συνιστούν οι νταβατζήδες για να μην έρθει στην εξουσία η αριστερή βάρδια της πρεσβείας που θα ρίξουν τον Σαχλαμαρά, είτε λόγω «προϋπολογισμού» που θα περιλάβει μη οριζόντια μέτρα 1,3 δισ. ευρώ, είτε με τον «δίκαιο» και «αντικειμενικό» τρόπο υπερφορολόγησης των μελών της εγκληματικής ακινήτου οργανώσεως.

ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σημαίνει επιστροφή στο δόγμα Τρούμαν και η νεοφιλελεύθερη και Νεοταξική κ. Θεο-Ντόρα, πρωθυπουργός, αντί για τον Αξελ. Αντί για τον Οβριόπουλο η Οβριοπούλα. «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» δηλαδή.

To ομογενειακό http://www.kalami.net  αποκάλυψε ότι συνεργάτης του υπουργού 'Άμυνας, που τον συνοδεύει στις ΗΠΑ, είπε «εμπιστευτικά» σε στελέχη της ομογένειας στη Βοστώνη ότι «θα έχουμε αλλαγή πρωθυπουργού σύντομα» στην Ελλάδα, και κατόπιν αυτού «οργιάζουν πέραν του Ατλαντικού, οι φήμες, για συμμαχία Αβραμόπουλου - Ντόρας για αλλαγή πρωθυπουργού χωρίς εκλογές.
Η «συμμαχία» φαίνεται και από την εντολή που έλαβε η «ημερήσια γεροντοκόρη» της Αστόρια που είναι συμφερόντων της «Αγίας Οικογένειας», να γράφει «διθυράμβους» για τον kosher Μήτσο, και ψεματα για την (αποτυχημένη) ομιλία του στο Tufts.

Στην αυλή της Ντόρας πάντως μαζεύονται ένας -ένας και οι «διαφωνούντες» και οι «ηγέτες» και «ηγετίσκοι» που προέρχονται από την "μητέρας παράταξις.
Η Θεο-Ντόρα πηγαίνει στις ΗΠΑ αρχές Δεκεμβρίου για μία εβδομάδα για να πάρει το «χρίσμα». .

Ο φον Σαχλαμαράς, που μετράει μέρες, σκέφτεται με τους δικούς του, μπας και επιβιώσει δια του ανασχηματισμού θυσιάζοντας τον Στουρνάρα, αλλά είναι απελπιστικά μόνος, με τον Μουρούτη του , τον Χρύσανθο και τον Αδώνιδα.
Μέχρι και ο Μάκης ο φασίστας κοιτάει προς την Ντόρα.

Ενδεικτική της απομόνωσης του Αδωνη ήταν και η επίθεση που του έκανε η Μητσοτακικιά κ. Παπακώστα που αναρωτήθηκε , «τι σχέση έχουν οι απανθρωπες και ανοίκειες δηλώσεις του υπουργού υγείας με το ήθος και τις άξιες της παραταξης μου;».

Οι παπαγάλοι της πρεσβείας λένε από τώρα πάντως, ότι η Ντόρα, όταν έρθη εν τη βασιλεία της , θα πατήσει πόδι στην Δωροθέα και την Κριστίν και δεν είναι φανερά τόσον «υπάκουη» όσον ο κ. Σαχλμαράς.

Ο kosher Μήτσος, ελπίζει ακόμα ότι οι ΧάβαΝαγκίλα, θα δώσουν σε εκείνον το «χρίσμα». Αλλιώς θα βολευτεί με το.., «αντιπρόεδρος».

Στο σενάριο παίζει και η αποκαθήλωση του Συνταγματολόγου από το χρεοκοπημένο ΠΑΣΟΚ.

Στο μέτωπο των Γκάλοπ δημοσκόπηση της Pulse για «Το Ποντίκι»,δίνει κεφάλι με κεφάλι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ενώ η «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή, είναι στην τρίτη θέση με 10,5%.

Ωστόσο σε διαδικτυακή ψηφοφορία της ιστοσελίδας «Zougla.gr», η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 22,6%, και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,2%, η ΝΔ τρίτη με 16,7%, οι (Ημί)Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΚΚΕ ΕΠΕ με 4,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται εκτός Βουλής με 1,1%. Η ψήφος του 14,9% ήταν αδιευκρίνιστη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ

Κλειδαρας καθ'ολον το εικοσιεπταωρον


" κλειδωνουν στην ταρατσα τον σαχλαμαρεα "


Κλειστηκατε απο εξω και δεν προλαβατε να μπειτε;

Κλειστηκατε απο μεσα απο την πυλη και περιμενετε το ευρωσυνθημα απο τας βρυξελλΑss να βγειτε;

κλειδαρας εσωτερικου και εξωτερικου συμβεβλημενος με πρεσβειες και δημοσιο .



Αναλαμβανονται επ'ωμου πορτες παραθυροφυλλα γκαραζοπορτες αυλοπορτες πυλες νοσοκομειων πολυτεχνειων και επαυλεων.

χαλασε το μικροφωνο οι πυκνωτες και η πυλη εκλεισε απο μεσα ;



ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ


Συστηματα security και ηλεκτρονικες εγκαταστασεις

μικροφωνα ραδιοπομποι ερασιτεχνικων σταθμων (στυλιανε μ' ακους πολυ κωλοπαιδο η ηλενια) ,κοριοι και απεντομωσεις,εγκαταστασεις ασφαλειας,συστηματα παρακολουθησεων αναπνοης και σκεψης για μυστικες υπηρεσιες, συναγερμοι για πολυτεχνεια επαυλεις χρηματοκιβωτια θυριδες εξωτερικου και τραπεζων και εξωπορτες σπιτιων και λοιπων καλλιτεχνικων οργανωσεων.



ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ


Κοντα σας απο το 1973

ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 15-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ "ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ANTIΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΠΛΕΙΣΤΟΚΑΙΝΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ "


ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.


- ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ (στρατα-ααα στρααα-τουλη )

- ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΤΖΙΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΙΑΦΥΓΗ .


- ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ,ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ KAI TA MME ,ΒΟΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ.

- ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΗΓΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ ΤΟΥΣ


ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ


απο το 1973 ανοιγουμε κλειστες πυλες σε πρεσβειες πολυτεχνεια και επαυλεις.




ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ


ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΛΑΓΝΑΣ ΓΚΕΙ KEY PARADE ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ "Ο ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΧΜΕΡ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙ "Η ΒΟΥΛΗ Η ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΚΑΚΝΗ" ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ "ΜΜΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡ Ο ΕΥΡΩΤΡΟΙΚΟΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ .

ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ PARADE ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΔΗΜΟΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΤΕΡΑ".



ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ


παντα κοντα σας με το ...κλειδι στην πυλη και το μικροφωνο...στα λαγνα ευρωχειλη



Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ


"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ !



ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Την ξέσκισες την αλλοδαπή λαθροεισβολέα, μπράβο σου ανώνυμε!!

Αυτό να το κάνετε άρθρο μάγκες να γελάσει το πικραμένο μας χειλάκι με τους σκατο-ταλμουδο-μπολσεβίκους που μπλέξαμε ...

Άντε να τους στείλουμε πακέτο από κεί που'ρθαν άπαντες, μαζί με τους αλληλέγγυους ζουλού, μάο-μάο με την Ελληνική σημαία στα κουλά τους, ισλαμο-μην πώ πρωινιάτικα ... και λοιπά υποπροιόντα της φύσεως που μας κουβάλησαν επιτέλους!!!!