16/11/13

Για την ΓΚΕΙ PARADE επέτειο και πορεία

ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ και Cia Κλειδαράς καθ'όλον το εικοσιεπτάωρον. -«Κλειδώνουν στην ταράτσα τον Σαχλαμαρεα»
-Κλειστήκατε από έξω και δεν προλάβατε να μπείτε;
-Κλειστήκατε από μέσα από την Πύλη και περιμένετε το ευρωσύνθημα από τας ΒρυξέλλΑss να βγείτε;
-Κλειδαράς εσωτερικού και εξωτερικού συμβεβλημένης με πρεσβείες και δημόσιο . Αναλαμβάνονται επ' ώμου πόρτες παραθυρόφυλλα γκαραζόπορτες αυλόπορτες πύλες νοσοκομείων πολυτεχνείων και επαύλεων.
Χάλασε το μικρόφωνο οι πυκνωτές και η Πύλη έκλεισε από μέσα ;

ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ και Cia

Συστήματα security και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις Μικρόφωνα ραδιοπομποί ερασιτεχνικών σταθμών (Στυλιανέ μ' ακους πολύ καλόπαιδο η Ηλενια) , κοριοί και απεντομώσεις, εγκαταστάσεις ασφαλείας, συστήματα παρακολουθήσεων αναπνοής και σκέψης για μυστικές υπηρεσίες, συναγερμοί για Πολυτεχνεία, επαύλεις, χρηματοκιβώτια, θυρίδες εξωτερικού και τραπεζών και εξώπορτες σπιτιών και λοιπών καλλιτεχνιών οργανώσεων.

ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ. Κοντά σας από το 1973

ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 15-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ «ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ANTIΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΠΛΕΙΣΤΟΚΑΙΝΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ». ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
- ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ (στρατα-ααα στρααα-τουλη )
- ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΤΖΙΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΙΑΦΥΓΗ .
- ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ,ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ KAI TA MME ,ΒΟΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ.
  - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΗΓΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ ΤΟΥΣ.

ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ. Από το 1973 ανοίγουμε κλειστές πύλες σε πρεσβείες πολυτεχνεία και επαύλεις.

ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΛΑΓΝΑΣ ΓΚΕΙ KEY PARADE ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ "Ο ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΧΜΕΡ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙ
"Η ΒΟΥΛΗ Η ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΚΑΚΝΗ" ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ "ΜΜΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡ Ο ΕΥΡΩΤΡΟΙΚΟΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ . ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ PARADE ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΔΗΜΟΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΤΕΡΑ".

ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ Πάντα κοντά σας με το ...κλειδί στην πύλη και το μικρόφωνο...στα λάγνα ευρω-χείλη

Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ !
ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι αηδίες είναι αυτές; Θεωρείται τώρα αυτό χιουμοριστικό; Με ποιά κριτήρια την πόσταραν αυτήν την ανώνυμη σαχλαμάρα;


Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο, μιάς και ήσασταν στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, θα παρακαλούσα αν μπορούσατε να βρείτε τον χρόνο και να κάνετε κάποια ανάρτηση με επαρκή ανάλυση του τί ακριβώς συνέβη, όπως αυτά που είπατε στην τελευταία εκπομπή σας στο ραδιόφωνο. Η γνώμη σας όντας αυτόπτης μάρτυρας έχει ιστορική σημασία.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...