28/11/13

Τα δώρα του Ανχελ

Άρση μονιμότητας στο Δημόσιο, Ιδιωτικά Πανεπιστήμια , καταστήματα ανοιχτά όλες τις Κυριακές, Φάρμακα στα super market , Κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων! Το 80% των διαταγών του ΟΟΣΑ θα γίνουν νόμοι υποσχέθηκε η δήθεν Κυβέρνηση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"υποσχέθηκε η δήθεν Κυβέρνηση"

ορθοτερα:

η ψευδοκυβερνηση του ελλλαδικου ψευδοκρατους

Ανώνυμος είπε...

"υποσχέθηκε η δήθεν Κυβέρνηση"

ορθοτερα:

η ψευδοκυβερνηση του ελλαδικου ψευδοκρατους

Ανώνυμος είπε...

Το πλυντηριο μυαλων


υποχρεωση λεει (σε ποιους και γιατι) να χτισει τζαμια η αιματοκυλισμενη και σκλαβωμενη ελλας και ο ελληνισμος στους ομοιδεατες απογονους σφαγεων και τυραννων της.


υποχρεωση λεει ξανα να παντρευει κιναιδους η ελλας λες και αποτελει πατροπαραδοτη αξια ο κιναιδισμος στον ελληνισμο χιλιετιων .

επειδη αυτη η καραμελα περι υποχρεωσεων εχει παρατραβηξει.

οι εκπροσωποι της χωρας διατασσονται απο τον λαο να υπερασπιζονται την πολιτισμικη ιδιοπροσωπια του ελληνισμου σε βαση ισοτιμιας και αλληλοσεβασμου με αλλα εθνη συνεργαζομενα.

δεν απαιτουμε να γινουν οι γερμανοι οι γαλλοι κλπ ελληνες αυτοι απαγορευεται να μας επιβαλλουν υποχρεωσεις ξενες και προσβλητικες προς τον πολιτισμο και την ιστορια του ελληνισμου αλλα και πιθανως καταστρεπτικες για το μελλον του.

οχι να κανουν τους ταχυδρομους ξενικων ηθων και εθιμων ουτε να τα επιβαλλουν παρα φυσιν στον ελληνισμο πιπιλιζωντας την αναξιοτητα τους για αυτον τον ραγιαδισμο τους ως δηθεν υποχρεωση.



τελικα σε αυτη τη χωρα το τροπο ζωης τον δικο σου τον οριζουν εξωθεν με διαταγες που γινονται υποχρεωσεις στους προθυμους ;

εχομε να κανουμε μηπως με εκβιαστες που επιβαλλουν με τη βια νορμες ακομη και στο τροπο ζωης διαφορετικων λαων και εθνων διχως να σεβονται την διαφορετικοτητα των πολιτισμων τους;

ποιος εδωσε τον αερα σε ξενους να οριζουν πλεον τον τροπο ζωης τα ηθη και τα εθιμα μας κατα τροπο εκμηδενιστικο των δικων μας αξιων;

υπερηφανος λεει (απο υποχρεωση μηπως) ποντιος υπουργος που φτιαχνει τζαμια δηλαδη συμβολα αυτων που κατεσφαξαν και ατιμασαν τη ρατσα του στο ονομα αυτων!

δεν απομενει παρα ζητηθει (που λεει ο λογος) καποτε και σε ιουδαιους να δηλωσουν στην κνεσετ υπερηφανοι που σηκωνουν σβαστικες .

και να το παμε ενα βημα παραπερα.

αν η δυση πραγματι απαιτει να ειμαστε συμμαχος και τμημα της αλλαζοντας μας την πολιτισμικη μας ταυτοτητα με εκβιασμους, με οικονομικη υποδουλωση που φθανει στο να οριζει υποχρεωσεις στον τροπο ζωης μας και τις ιδεες του ελληνιισμου, και με αποβλακωτικη δυτικη υποκουλτουρα μαζικης καταστροφης στη μαζικη προπαγανδα (ιδιως στην νεολαια που ειναι χειραγωγησιμη ευκολα)

τοτε θα πρεπει να ξανασκεφτουμε αν πρεπει να τους στειλουμε στο διαολο και να αναθεωρησομε την σταση μας απεναντι στην πορεια αυταρχισμου και επιβολης υποχρεωσεων ,που ζητουν πλεον την ψυχη μας, που εχει ξεπεσει ο δυτικος πολιτισμος.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπάλληλος στο ΕΚΠΑ. Απεργούμε στα Πανεπιστήμια 3 περίπου μήνες. Λόγω της ιδιαίτερης φύσης (βλ. άσυλο κλπ) των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει αστυνομία να μας διαλύσει ούτε να προβεί σε επιστράτευση. Τ Ω Ρ Α είναι η μεγάλη ευκαιρία να ενωθούν κινήματα, σωματεία, ανεξάρτητες φωνές και από τα Πανεπιστήμια να ξεκινήσει κάτι που θα διώξει όλους τους αλήτες στον αγύριστο!

Αμφιάραος είπε...

Σπύρο τα σχέδια υγείας του Άδοναι ήταν αρχική ιδέα του Έλαια Μόσια.....

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...