29/11/13

Η ιδεολογία της πουστιάς o κανίβαλος και ο κ. Καρύδης

Από την «τροπολογία της πουστιάς» θα φανεί αν το ΠΑΣΟΚ πράγματι μετέχει στην κυβέρνηση με ιδεολογική συγκρότηση», σύμφωνα με τον επικοινωνιολόγο του κόμματος κ. Καρύδη.
Και ιδού, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις, επιβεβαιώθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, που μίλησε για « ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας» και για την «ψυχοπαθολογική εκτροπή της ομοφυλοφιλίας», και τον οποίο ο αριστερός κ. Καρύδης, αποκάλεσε «ταλιμπάν» και «μουτζαχεντίν».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μπίλντ, συνελήφθη στη Γερμανία 55χρονος ομοφυλόφιλος , που δολοφόνησε και πιθανότατα έφαγε τον ερωτικό του σύντροφο.
Η αστυνομία πιστεύει ότι οι δυο «άνδρες», (ο δράστης και το θύμα), γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδας σαδιστικού σεξ. «Το πτώμα του θύματος που ζούσε στο Ανόβερο , βρέθηκε από την αστυνομία στα όρη Ερζ στην ανατολική Γερμανία. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα βασανίστηκε, δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε. Ορισμένα από τα μέλη θάφτηκαν σε έκταση που ανήκε στον δολοφόνο, και τα υπόλοιπα εικάζεται ότι φαγώθηκαν από τον δράστη».

Το ρεπορτάζ για τον ομοφυλόφιλο κανίβαλο δίνει αποστομωτική απάντηση στους αυτόκλητους υπερασπιστές των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πουστιάς.

Ιδού η «ιδεολογική συγκρότηση», του κ. Καρύδη, που θέλει να χτίσει «μαζί μας», «μια ανθρώπινη κοινωνία». Η ίδια με την «ιδεολογική συγκρότηση», του ηθοποιού που βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του τον Ιούνιο του 2008.

Την ίδια στιγμή, ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας του πατριαρχείου της Μόσχας, που και αυτός είναι προφανώς για το ΠΑΣΟΚ, «Ταλιμπάν» και «Μουτζαχεντίν», αναφερόμενος στο σύμφων συμβίωσης ομοφύλων και την δυνατότητα να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι, είπε :
«Κατά την άποψή μου είναι αυτοκτονία για τις χώρες της Ευρώπης η στοχευμένη αυτή πολιτική που υπονομεύει την οικογένεια, διότι οδηγεί στην σταδιακή εξαφάνιση των αυτοχθόνων πληθυσμών της Ευρώπης»!

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ αφού κατέστρεψε σταδιακά τη χώρα, εθνικά και οικονομικά, δίνει τώρα τα τελευταία χτυπήματα, όσα του επιτρέπει η φθίνουσα παρουσία του λίγο πριν την πλήρη εξαφάνισή του· εναντίον των κοινωνικών θεσμών και ειδικά της οικογένειας.
Και κάνει όσους από εμάς, σε κάποια παλιά φάση, πιστέψαμε τις μεγαλοστομίες του Αντρέα, να σκεφτόμαστε να γίνουμε αναδρομικά κοψοχέρηδες.
Γ.Σ.