18/11/13

Υπερβολές και σοβαρότητα

Ο Grand Monsieur της επικοινωνίας Von Murutis , προκάλεσε ρήγμα στην κοινοπραξία του Τζαμιού. O Bobolâ, εγκατέλειψε την κοινοπραξία Ντόρας-Αβρααμό , και πάτησε φρένο «σε οποιεσδήποτε σκέψεις εκείνων, που πιθανώς θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε σενάρια πολιτικής αποσταθεροποίησης».
Για το λόγο αυτό, το «Έθνος» έμαθε από «Κόλουρους Κώνους βουλευτών της ΝΔ» που παροικούν στην Ιερουσαλήμ, ότι ο Νωθρός ψαροντουφεκάς της Ραφήνας λέει πως, «μία επιχείρηση αλλαγής εκλεγμένου πρωθυπουργού χωρίς να έχουν προηγηθεί εκλογές, αποτελεί πολιτική ανωμαλία που παραπέμπει σε άλλες εποχές».

Και λέω εγώ. Για κάτσε ρε φον Μουρούτης. Από που και ως πού εκλεγμένος πρωθυπουργός ο φον Αντωνάκης; Δεν είναι Αντρέας, δεν είναι Καραμανλής, δεν είναι ούτε Μητσοτάκης. Ούτε καν Κωστάκης και Γιωργάκης. Μειοψηφία είναι . Η κάλπη με το ζόρι του έδωσε 29,66%. Ούτε καν 30%. Ο Συνταγματολόγος και ο κυρΦώτης Κουρέλης, και οι ερπύστριες των δανειστών τον έκαναν πρωθυπουργό. Άσε που δημοσκόπηση της RASS/ Von Murutis , για στον Τύπο της Κυριακής, βρήκε ότι το 55,5% των πολιτών, (η πλειοψηφία), θέλει η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία ενώ μόνο το 41,9% επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο δε φον Αντωνάκης Σαχλαμαράς θεωρείται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός από το 49,2% , χωρίς όμως τη Ντόρα και τον Αβραάμ-oglou, που ψάχνουν πρωθυπουργό έστω και οικουμενικό.

Ο μεσιέ Γιακούμ πάντως, επειδή φοράει παντελόνια και δεν είναι «γυναικωτός», θα πει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για τον προϋπολογισμό του 2014, που όμως βρίσκεται στον αέρα, λόγω της διαφοράς του «καθηγητή» που προτείνει πακέτο μέτρων 1,3 δις ενώ η τρόικα θέλει 2 δις, για να μην κάνει το χατίρι στον Μπαλάφα και πέσει η κυβέρνηση.
Σε κάθε περίπτωση εάν η Ντόρα με τον Αβραάμ-oglou πουν ΟΧΙ, τα ΝΑΙ, παρά το ΒΕΤΟ Bobolâ-Νωθρού δεν θα είναι περισσότερα των 141.

Οπότε, η Οικουμενική λύση, όπως πρότεινε ο Βύρων γίνεται μονόδρομος, εάν δεν πάμε σε εκλογές, που όμως δεν τις θέλει κανείς άλλος πλην των εκτός βουλής που θέλουν να μπουν μέσα, και της Χρυσής Αυγής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να θέλουν να μαγειρέψουν τα αποτελέσματα οι αριθμοί δεν τους βγαίνουν και προβληματίζουν: Πήρε 29,66% στις εκλογές. Ούτε καν 30%. Πως λοιπόν το 49,2% τον ψηφίζει για καταλληλότερο πρωθυπουργό;
Αν τον θεωρούσε κατάλληλο θα τον ψήφιζε στις εκλογές και όχι στα γκάλλοπ!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...