27/11/13

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Πάρτε πίσω την επαίσχυντο τροπολογία

Άμεση σύγκλιση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την αντιμετώπιση της Κατάστασης. Όσοι βουλευτές ψηφίσουν το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια να αφοριστούν.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με ανακοίνωσή του ζήτησε από την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης σε «ομόφυλα ζευγάρια».

Στην γραπτή ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης σημειώνει ότι, η τροπολογία «θέτει πλέον κατά τρόπο φρικιαστικό στη χώρα μας την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωση της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας» και επισείει την απειλή του αφορισμού «σε όσους Βουλευτές ψηφίσουν την επαίσχυντο και επονείδιστο ύβρι».

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ζητά την άμεση σύγκλιση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, «για την αντιμετώπιση του θέματος και την επιβολή των δεόντων κατά το εξαίρετο παράδειγμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαυΐας» και τονίζει :

«Ερωτώμεν, λοιπόν τους τολμητίες Βουλευτές και την Κυβέρνηση: Ποιοί είστε εσείς, οι εκπρόσωποι της νεωτερικότητας, που τολμούν και βάζουν τους εαυτούς των πάνω από τον Θεό και καταργούν το Ευαγγέλιο και την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων; Η δημόσια προβολή της ομοφυλοφιλίας, εκτός του ότι προσβάλλει την δημόσια αιδώ και την θρησκευτική μας συνείδηση, στέλνει προς τους νέους μηνύματα ανώμαλης σεξουαλικής συμπεριφοράς, που αποτελεί τορπίλη στα θεμέλια της οικογένειας και της κοινωνίας με το οξύ δημογραφικό πρόβλημα, αλλά και αιτία ψυχοπαθολογικών διαταραχών στα παιδιά, που θα ανατραφούν από ομοφυλοφιλικά ζεύγη, όπως επιδιώκεται. Η "πρόοδος" της ανθρωπότητος πιστεύετε ότι συντελείται με τα παραπάνω γεγονότα;»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμιότατε, πολύ φοβάμαι ότι τα λόγια σας είναι:
"φωνή βοώντος εν τη αριστερίζο-αντίχριστη γραικυλική ερήμω"

Ανώνυμος είπε...

Εορταστικαι εκδηλωσεις

Ανεκοινωσε την επισημο υποψηφιοτητα του ο κ. Καμίνης για τον Δήμο "ATHINAIWN"



ιδου και ο ανεπισημος προτεινομενος υμνος της καθοδου στο λαο.


http://www.youtube.com/watch?v=ho3vS5P86rA

Ανώνυμος είπε...

Αντέδρασαν άγρια στη Δημόσια Τηλεόραση με όσα τους είπε ο Πειραιώς για την τροπολογία.

Αφού έβριζε τη Χ.Α. μέσα από τα ΜΜΕ, ας τού συμπαρασταθούν τού Πειραιώς ο Μπόμπολας, ο ΔΟΛ, οι Αριστεροί, η Δημόσια Τηλεόραση, οι Περιούσιοι και οι λοιπές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης...

" Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί ο Πειραιώς ", κ. Χατζάρα.














Ανώνυμος είπε...

Μετά τη Δημόσια Τηλεόραση σειρά πήρε το MEGA:

Ειρωνικά γελάκια και γκριμάτσες από τους Χασαπόπουλο-Αναγνωστάκη στα λεγόμενα του Πειραιώς.

" Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί ο Πειραιώς ", κ. Χατζάρα.

ΠΈΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1967. 161Η ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.Η ΕΟΚ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ 50 εκ ΔΟΛΑΡΙΩΝ. Η ΛΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΕΩΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ 47 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Ο ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ ΓΡΙΒΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΦΙΝΟΥ Η ΒΑΣΙΛΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΟΤΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ.ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ . Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΙΑ ΠΕΡΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ.

Ο ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ ΜΑΖΕΥΕ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ