ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

22/6/14

Ουκρανία: Επεκτείνονται και η Κρίση και η γελοιότητα

Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν σήμερα ότι χθες, νωρίς το απόγευμα, έχασαν ένα ελικόπτερο Μι-8 , που συμμετείχε στην «Αντιτρομοκρατική Επιχείρηση», και το οποίο κατατρίφθηκε στο Χάρκοβο.

-Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Χούντας του Κιέβου, ανακοίνωσε ότι οι (αμερικανικές) υπηρεσίες εντόπισαν 5 άρματα μάχης, 7 ΤΟΜΑ , και 140 άνδρες, στο χωριό Dmitrovka του Ντονιέτσκ , κοντά στο Σαχτάρ, οι οποίοι (σύμφωνα με τους αμερικανούς και τον group coordinator Tymchuk ) είναι ρώσοι και ….γνωστοί του Πούτιν, από το …γυμναστήριο 

  -Οι «υπηρεσίες» των ουκρανών, συνέλαβαν κοντά στο Sloviansk έναν 52χρονο , που υποτίθεται είναι ρώσος μισθοφόρος από τα ΚΑΠΗ του Πούτιν και ο οποίος δούλευε με το «κομμάτι» και θα του έδιναν 1000 δολάρια για κάθε αξιωματικό που θα σκότωνε.

  ΥΓ. Απέλειπεν κάθε σοβαρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Γκυπτομακεδόνας πρώην πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ αντέδρασε θετικά στην είδηση της επίσημης εγγραφής στο μητρώο του Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα.

  Ζάεφ: Το Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα  είναι καρπός της συμφωνίας των Πρεσπών   Στα Σκόπια πανηγυρίζουν για την «de facto» αναγν...