24/6/14

Αν..Αν…Αναπόφευκτες

Ξεχάστε το μήνυμα της Κάλπης.Ακούστε τις εντολές  των Άνωθεν

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την Αλήθεια. Ο τέως Γιαούρτιας που τον απέλυσε ο Βγενόπολυλος, δεν είναι και το πιο σοβαρό πρόσωπο, αλλά το μήνυμα των Υποβολέων προς τον φον Αντωνάκη και τον Συνταγματολόγο το έστειλε.
«Ανησυχούν», επειδή εμφανίζονται,«κάποιες τάσεις που είναι οιονεί επικίνδυνες οικονομικά και πολιτικά» . «Αλά καρτ λαϊκισμός που απειλεί να παγώσει τις διαρθρωτικές αλλαγές» . «Ανησυχούν», για τη «διάθεση ροκανίσματος των ατελών μεταρρυθμίσεων και μετάθεσης αυτών που πρέπει να γίνουν».
Επομένως, «αν κυριαρχήσουν συμπτώματα πολιτικής παράλυσης οι εκλογές αποτελούν την υγιέστερη διέξοδο».
Ήγουν μαζευτείτε πριν σας μαζέψουμε, και γίνουν «αναπόφευκτες οι εκλογές το φθινόπωρο», με «όρους» και «προϋποθέσεις» .
Διότι, «αν υπάρξει προεκλογική πλειοδοσία με τους μεν να ακολουθούν τη λογική του «Τσοβόλα δώστα όλα» και τους δε να υπόσχονται ότι «λεφτά υπάρχουν» τότε η μετεκλογική πορεία να είναι κατηφορική και επώδυνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...