25/6/14

Η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Ο εισαγγελέας Ντογιάκος πρότεινε την προφυλάκιση της βουλευτού Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, ενώ διαφώνησαν οι ανακρίτριες.
Η τελική απόφαση θα ληφθεί σε 5 ημέρες από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο στην κ. Ελένη Ζαρούλια επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος του κατ΄ οίκον περιορισμού ενώ «κατ΄εξαίρεση» της επιτρέπεται να πηγαίνει στο Κοινοβούλιο για την άσκηση των καθηκόντων της.
Για τον κ. Μπαρμπαρούση που το πρωί δήλωσε: «ήρθα να πω στην Κλάππα πόσο καλό παιδί είμαι και να φύγω», και ο οποίος είπε ότι δεδομένου ότι η μόρφωσή του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή δεν έχει διαβάσει καν τη δικογραφία και ούτε πρόκειται να το κάνει, αποφασίσθηκε η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 20.000 ευρώ.
Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια στο υπόμνημα μας προς τις δύο ανακρίτριες χαρακτήρισε ως ατιμωτικές τις εναντίον της κατηγορίες και «επεφυλάχθη παντός νομίμου δικαιώματός » της .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ujDid1z747I

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1G7MhtaYbGk

18 Ιουνίου του 1943: Η ίδρυση των Αντικομμουνιστικών Ταγμάτων Ασφαλείας που είχαν ως πρότυπο τα Δημοκρατικό Τάγματα

Από τον Μάρτιο του 1942, με την έγκριση των Αρχών Κατοχής , οι Νομαρχίες είχαν αρχίσει να χορηγούν άδειες οπλοφορίας σε επιλεγμένα άτομα, τα...