28/6/14

Μαύρα Νέα

Πώς να δουν άσπρη μέρα οι «επενδυτές»;

Η αλβανική αστυνομία στο Λαζαράτι κατέσχεσε τελικά 43 τόνους χασίσι και κατέστρεψε 133.219 δενδρύλλια.(Περίπου άλλοι 43 τόνοι). 
 Η ετήσια παραγωγή ήταν 900 τόνοι αξίας 4.5 δις ευρώ, αλλά στον παραγωγό.
Η τελική τιμή στην πραγματική αγορά στην Ιταλία ή την Αθήνα ήταν 13,5- 22,5 δις.
Επομένως χάθηκε το 10% δηλαδή 450 εκ. για τον Αλβανό παραγωγό και κάπου 900-1000 εκ για τους άλλους διεθνής συνεργάτες.

Στη Σικελία χθες η Ιταλική οικονομική αστυνομία σε συνεργασία με τις γαλλικές τελωνειακές αρχές κατέσχεσε 42,7 τόνους κάνναβης που μετέφερε ένα πλοίο με σημαία του Τόγκο, του οποίου τα μέλη του πληρώματος ήσαν Λιβανέζοι, Σύριοι και Ινδοί.
Το πλοίο είναι άγνωστο ακόμα από πού απέπλευσε. Μπορεί από τη Λιβύη, μπορεί και από την Αλβανία.

Και ο τραπεζίτης-εκδότης που εκτελέστηκε προχθές στα Τίρανα , ο Artan Santo, φαίνεται ότι είχε πολλά πάρε-δώσε με τη μαφία. Όχι μόνο την Αλβανική αλλά και τη Βουλγάρικη και η Αζέρικη. Ξέπλενε χρήμα η Credins Bank η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τα δύο τελευταία χρόνια και την κάλυπτε η Κεντρική Τράπεζα διότι ο Artan Santo, ειχε σχέσεις και με τι φαμίλια Φάτος Νάνο και με τη Φαμίλια Μπερίσα*.

*Υπόθεση Κοσκωτά μου θυμίζει

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μανώλης Γλέζος, ο "αγωνιστής"

http://www.youtube.com/watch?v=xB1jHhU2OZQ#t=13

Αφού τα Κανάλια ψάχνουν γκέϊ σήριαλ με γκέϊ πολιτικούς γιατί δεν γυρίζουν το Λαβ Στόρυ του Κουφού με τον Λάμπρο και τον δραμτικό χωρισμό τους;

Προσφέρομαι να τους βοηθήσω  (τσάμπα) στα επειδόδιο με την Κρουαζιέρα στην Επίδαυρο όταν ο Κουφός είχε παραιτηθεί και οταν ο Λάμπρος έφυγε α...