27/6/14

Άγαλμα του Γκαβρίλο Πρίνσιπ στο Σερβικό Σεράγιεβο

Σαν αύριο 28 Ιουνίου πριν 100 χρόνια δολοφονήθηκε στο Σεράγιεβο ο αρχιδούκας Φραγκίσκος –Φερδινάνδος και υποτίθεται για το λόγο αυτό άρχισε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Μουσουλμάνοι και «διεθνής κοινότητα ετοιμάζουν εκδηλώσεις για να καταδικάσουν τον «εθνικισμό» που φταίει για όλα και ειδικότερα τοβ σερβικό εθνικισμό. Στο Σεράγιεβο πήγε μέχρι και Karl von Habsburg Lothringen.

Οι Σέρβοι ,σε απάντηση αποκάλυψαν σήμερα στο σερβικό Σαράγιεβο, (το ανατολικό παλία Lukavica , Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Grbavica κλπ), άγαλμα του Γκαβρίλο Πρίνσιπ.
Τα αποκαλυπτήρια έκαναν το μέλος του τρισυπόστατοι προεδρείου της Βοσνίας Νεμπόισα Ραντμάνοβιτς και Σερβοβόσνιος πρόεδρος Μίλοραντ Ντόντικ που εξήραν την ενέργεια του Πρίνσιπ που έφερε την Ελευθερία στους Σέρβους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eCKrYXKdXCw&src_vid=rhngAIivBVI

Ανώνυμος είπε...

Ολοι της "Μαυρης χειρος" (Τρανκοζιτς, Τσιγκανοβιτς, και λοιποι) κρυπτοιουδαιοι.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις προεδρικές εκλογές του 2024 σε δεξίωση προς τιμήν της Ημέρας των Ηρώων της Πατρίδας

  Η τελετή απονομής βραβείων για τους ήρωες της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης  πραγματοποιήθηκε στο Κρεμλίνο.  Πριν από την απονομή των μ...