26/11/14

Εκ-κα-το-Μύρια. Κληρώνει!

Η πόντια Σταυρούλα μίλησε με ονόματα και με email

Η πόντια βουλευτής Β Θεσσαλονίκης του Καημένου, η κ Σταυρούλα Ξουλίδου, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πιέσεις από «γαλάζια» στελέχη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ότι είπε ο κ. Γιώργος Σούκουρης, της είπε ότι «ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά και της πρότεινε χρηματικό ποσό από 2 έως 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η κυρία Ξουλίδου αποκάλυψε ότι Σούκουρης της έγραψε σε email ότι ο κ. Μελάς που βάζει το λαό πάνω από τα κόμματα χρηματίστηκε. Ο κ. Μελάς είπε ότι θα κάνει μηνύσεις, (που θα εκδικαστούν σε 2-3 χρόνια), η Χάννα από τα Γιάννενα είπε ότι οι ανυπόστατες καταγγελίες της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, θα διερευνηθούν, η κομψή Ζέτα (Μακρή) είπε ότι η καταγγελία της Ξουλίδου, ήταν «πολιτικά άκομψη» , και ο ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει την παιδονόμο Τέρπη που παραμένει προς ώρας απαθής θεατής.
ΥΓ1. Ίσως παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας, ενοποιώντας τη δικογραφία με τον ξυλοδαρμό του Ζωγράφου.
ΥΓ2. Ο Σούκουρης έχει σχέση με τον Aaron Bebe Sukura, η το εστιατόριο Sukuri Sushi;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2-3 εκατομυρια εχει η ληστοσυμμορια να λαδωσει για τη γλαστρα . να ριξει κανα κωλοευρω στην αγορα να κινηθούμε λιγο δεν εχει. αρα λεφτα υπαρχουν, κατι ηξερε ο τζεφρι κ μεις γελάγαμε.
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

H Πόντια καλά τα είπε... είναι και θεολόγος η κοπέλλα, είναι σοβαρή και από καλή οικογένεια.

Η Ραχήλ το βρήκε"άκομψο" ε; Δηλαδή "κομψό" θα ήταν τι; να πάρει κανείς τα 2-3 εκατομμύρια (ίσως και περισσότερα) για να "διαφωνήσει" με τους ΑΝΕΛ και να προσχωρήσει αργότερα στο Σύριζα; Αυτό είναι το "κομψό";

Αντε και Γ@@@@θείτε... μαύρη και άραχνη Χάνουκα να έχετε σκατιάρηδες... στο λαιμό να σας κάτσει ο Δεκέμβριος...

Καλά εκανε η Πόντια, και μπράβο της.