17/11/14

Από την Αγγλοκρατία στην τριπλή Κατοχή ΔΝΤ-ΗΠΑ-Γερμανίας*

Από τη συνέντευξη στην Ελεύθερη Ώρα που δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου

ΕΩ. Με αφορμή το βιβλίο σας «Η επανάσταση των Φιλογενών. 1821, έτος 21ο των Φιλικών» θεωρείτε πως είχε αποτέλεσμα η εθνεγερσία των Ελλήνων τότε; Απελευθερωθήκαμε επί της ουσίας;

ΧΑΤΖΑΡΑΣ. Οι διάφοροι εντεταλμένοι της ξένης κατοχής και η Στοά εορτάζουν φέτος τα «200 χρόνια» από την ίδρυση στην Οδησσό του Φαντάσματος της Αγγλικής Προπαγάνδας, της ουδέποτε ιδρυθείσης και μηδέποτε υπαρξάσης, «Φιλικής Εταιρείας» , κατασκευάστηκε με τιε ψευδομαρτυρίες και τις πλαστογραφίες του λαδέμπορα της Στοάς της Λευκάδος, του παραμυθατζή Ξάνθου.
Η ψευδο-ιστορία δημιουργήθηκε για να σκεπαστούν τα ίχνη της προδοσίας, για να συγκαλυφθούν οι πράξεις και οι ευθύνες των «πρακτόρων» και των «ιδιοτελών». Των «ρουφιάνων» της Στοάς του Λονδίνου.
Από την Τουρκοκρατία, πέσαμε σχεδόν αμέσως στην Αγγλοκρατία, (1824-1947), με όχημα τα «δάνεια της Αγγλίας», των Ρότσιλντ, μετά, στην Αμερικανοκρατία, και τώρα, στην υποταγή στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Η ρίζα της συμφοράς για τον ελληνικό λαό βρίσκεται, «στις μοιραίες και αναπόφευκτες συνέπειες των εισηγήσεων της ξένης πολιτικής», όπως έγραφε ο Καποδίστριας το 1826. Η αναγέννηση του ελληνισμού ήταν όραμα μιας ομάδας εθνικιστών με κέντρο την Κέρκυρα.
Η Εταιρία των Φίλων του Γένους, που δημιουργήθηκε το 1800 ήταν η μητέρα της επανάστασης. Δικά τους κείμενα είναι η Ελληνική Νομαρχία, το Πατριωτικό Δοκίμιο και ο Ρωσσοαγγλογάλλος. Για αυτό έβαλα τον τίτλο «έτος 21ο των Φιλικών», που αναφέρεται και σε αφιερωτικά έγγραφα των επαναστατών.
Όλα όσα μας λένε για τo 21 είναι ψέματα. Χοντρά ψέματα. Η μόνη αλήθεια για την Επανάσταση, με πλήρη διασταύρωση, βρίσκεται στο βιβλίο μου.

*Η «κυρίαρχη» εγχώρια ψωρο-ελίτ, από την τριπλή Κατοχή του 1941 στην νέα τριπλή Κατοχή ΔΝΤ-ΗΠΑ-Γερμανίας, είναι πάντα οι ίδιοι. Μαυραγορίτες, Μεταπράτες, Κομπραδόροι και Κομπιναδόροι που κάνουν την κάθε Κρίση «Ευκαιρία».
Οι μαυραγορίτες της πρώτης τριπλής Κατοχής , «έκαναν την Κρίση Ευκαιρία», αλλά τότε , οι επικοινωνιολόγοι της soft power δεν είχαν ακόμα το σύνθημα «turn crisis into opportunity», και έτσι έμειναν απλοί «μαυραγορίτες». Οι μαυραγορίτες της νέας Κατοχής, έκαναν και πάλι την Κρίση Ευκαιρία, αλλά με «επιστημονικό τρόπο», και για αυτό είναι «έξυπνοι» επενδυτές.

ΥΓ. Παρακολουθώ μια νέα  κίνηση που υπογράφεται ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Με δεδομένο ότι «άλλη» η «παλαιά» ήταν ένα ανύπαρκτο φάντασμα της αγγλικής προπαγάνδας, γιατί να πάρω στα σοβαρά κάποιον που μου συστήνεται ως «ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=oO7SEJEU0HM

λειπει ο μαρτης απο τη σαρακοστη;

με τα μπουνια τις σπρωχνουν καπιταλες και κομμμουνια κατι τετοιες errrant κουταλες

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να γράψετε κάτι σχετικά με την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ευκαιρείας δοθείσας της επετείου.
Δέστε το σαν πνευματική παρακαταθήκη ή ιστορικό μπούσουλα για τους νεότερους, που δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη μεταξύ επανάστασης της μοσάντ και πορίσματος εισαγγελέων για ανύπαρκτους νεκρούς.