8/2/15

Ο όρκος στον Χίτλερ

Φαντάζομαι ότι αποδέχεστε ως γνήσια και τα άλλα ντοκουμέντα που κυκλοφορούν όπως τις Συμφωνίες στην Άνω Κολλίνα, το Πετρίτσι, το Λειβάδι, στο Μελισσοχώρι, τη  «συμφωνία» ΕΑΜ – ΣΝΟΦ, και τη Συμφωνία για την άνευ επιθέσεων εγκατάλειψη της Αθήνας τον Αύγουστο του 44.
Φαντάζομαι  ακόμα ότι θα ζητάτε αποδείξεις για το 1,5 εκ χρυσές λίρες με τις οποίες επιχορηγήθηκε το ΚΚΕ από την Ιντέλιτζνς Σέρβις, και φαντάζομαι ότι εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα πτώματα τον Δεκέμβρη του 44 τα έφεραν από το Κατίν, όπως έλεγε τότε και τώρα το ΚΚΕ ΑΕ.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται να διαστρεβλωθούν τα ιστορικά γεγονότα:
1. Οι κομμουνστές ήταν σύμμαχοι του Χίτλερ. Σύμφωνο Ρίπμπεντροφ - Μολότοφ
2. Καταδίκασαν την αμυντική προσπάθεια του Μεταξά ως ιμπεριαλιστική. Ακόμα υπάρχουν τα εξώφυλλα του Ριζοσπάστη
3. Οι Γερμανοί απελευθέρωσαν τους συμμάχους τους Έλληνες κομμουνιστές απο τις φυλακές που τους είχαν οι κυβερνήσεις του Κέντρου και ο Μεταξάς.
4. Θυμήθηκαν την "αντίσταση" το '42 όταν ο Χίτλερ επιτέθηκε εναντίον του Στάλιν
5. 'Αρχιζαν να καθαρίζουν τους αντιπάλους (αστούς) της μελλοντικής κόκκινης Χουντίτσας τους ή και άτομα που είχαν προσωπικές διαφορές. Αποτέλεσμα ήταν ο κόσμος που δεν είχε καμία ελπίδα να επιβιώσει να τρέξει στους Γερμανούς να οπλιστεί.

Ανώνυμος είπε...

Also sprach Zarathustra


«Τα ευρωπαϊκά έθνη θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τον σχηματισμό ενός υπερ-κράτους, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους λαούς τους. Ο στόχος αυτός θα μπορέσει να επιτευχθεί διαμέσου διαδοχικών βημάτων, καθένα από τα οποία θα είναι κρυμμένο υπό το πέπλο των οικονομικών στόχων.»


O NONOΣ

JEAN MONNET

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΗ ΑΤΑΚΑ ΟΙΚΟΣΗΜΟ ΤΩΝ "juif errant"


http://4.bp.blogspot.com/-C7WTAmFU8B4/VNg6mWLdMLI/AAAAAAABWm0/jzg8rWzrl6c/s1600/4.png


(ΥΓ. η MINTIAKH προπαγανδιστικη καταιγιδα με προταγωνιστη τον καθηγητη πολιτη του ανω κοσμου μεγαλοαστο υπουργο οικονομικων συνεχιζεται)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Αν ισχύει αυτό που λέτε για το 1,5 εκατομύριο χρυσές λίρες που ισχυρίζεστε ότι δόθηκαν στο ΚΚΕ από τους Άγγλους, απορώ γιατί δεν καταθέτετε τα στοιχεία σας στην Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τη σημερινή τιμή του χρυσού οι λίρες αυτές αξίζουν περίπου 450.000.000 ευρώ!

Αν αυτές οι χρυσές λίρες κόπηκαν -όπως όλοι υποψιαζόμαστε- από τον ελληνικό χρυσό, που έφτασε μέσω Αιγύπτου και Νοτίου Αφρικής στο Λονδίνο, τότε μπορεί να είναι απαιτητές από το Ελληνικό Δημόσιο!

Και επειδή το ΚΚΕ είναι πολύ πειθαρχημένο στα του οίκου του, πιθανόν να υπάρχουν ακόμη φυλαγμένες σε κάποιο χρηματοκιβώτιο στον Περισσό, για ώρα ανάγκης...

Θεωρώ επιβεβλημένο να καταθέσετε τα στοιχεία σας εκεί που πρέπει και ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα ασχοληθείτε και με τις χρυσές λίρες που δόθηκαν από τους Άγγλους στις λεγόμενες "εθνικές" αντιστασιακές οργανώσεις, γιατί επιτρέψτε μου να σας πω, η δημοσιογραφία και η ιστορική έρευνα δεν μπορεί να είναι μονομερής και επιλεκτική...

Ανώνυμος είπε...

[Να χαρώ τους άπιστους «Θωμάδες». Όπως είπε ο αρχιερέας της διαφθοράς, «όποιος έχει στοιχεία στον εισαγγελέα».
Στο βιβλίο μου στο δεύτερο κεφάλαιο εξηγώ γιατί για τους «κομμουνιστές της Νέας Υόρκης» και τους μαρξιστας αλήθεια είναι ότι τους συμφέρει.

Το ποσό της χρηματοδότησης του ΚΚΕ από την SIS το υπολογίζουν Εγγλέζοι ιστορικοί που τους επικαλούμαι.
Οι ενυπόγραφες αποδείξεις και τα «σήματα» των συνδέσμων βρίσκονται καταχωνιασμένες στα αγγλικά αρχεία αλλά κανένας «επιδοτούμενος ιστορικός μας» δεν θέλησε να ψάξει για να τα βρει.

Ψάχνουν όμως για τις θαμμένες λίρες που δεν παραδόθηκαν ούτε στο ΕΑΜ ,ούτε στο ΚΚΕ, ούτε στον ΕΛΑΣ από ιδιοτέλεια των ...«αγωνιστών».]

*ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ*

ΑΞΙΟΣ! Να αγιάσει το χέρι σου!

Ό "αυτόκλητος" υπερασπιστής του Περισσού γνωρίζει κάτι
για ρίψεις κιβωτίων στα οροπέδια της Ευρυτανίας;

Μόνο όπλα, πυρομαχικά και κονσέρβες έριχναν οι Άγγλοι;




Ανώνυμος είπε...

"επειδή το ΚΚΕ είναι πολύ πειθαρχημένο στα του οίκου του, πιθανόν να υπάρχουν ακόμη φυλαγμένες [λίρες] σε κάποιο χρηματοκιβώτιο στον Περισσό, για ώρα ανάγκης..."

Παρέα με αυτά της Κα-Γκε-Μπέ, ΣΤΑΖΙ
κτλ.;

https://tinyurl.com/lf3c3bl

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές νομίζω ακόμη και στον πιό ηλίθιο, ότι από αυτά που γράφω, δεν είμαι υπερασπιστής του ...Περισσού. Αντίθετα, γράφω ότι αν το ΚΚΕ έχει εισπράξει 1,5 εκατομύριο χρυσές λίρες που δεν τις εδικαιούτο, πρέπει να τις επιστρέψει στον ελληνικό λαό. Και ο κ. Χατζάρας πρέπει να δώσει ότι στοιχεία έχει στην Χρυσή Αυγή, αν δεν εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη...

Αντίθετα, όσοι δήθεν κόπτονται για το "έθνος", έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους για τις χρυσές λίρες που πήραν από τους Άγγλους οι δήθεν "εθνικόφρονες" για να κάνουν αντίσταση και τελικά τις κάνανε μασούρια... Άλλωστε έχουν πείρα οι "εθνικόφρονες" της μασονοδεξιάς από μεγάλα φαγοπότια, βλέπε βοήθεια της UNRA, βλέπε σχέδιο Μάρσαλ κ.ό.κ.

Δεν πρέπει απλά να φαίνεσαι "εθνικιστής", αλλά πρέπει και να είσαι... Και πολλές φορές, άλλοι έχουν το όνομα κι άλλοι έχουν τη χάρη...

Ανώνυμος είπε...

Η ίδια κασέτα να παίζει για "εθνικόφρονες", "μασονοδεξιά",
"δήθεν εθνικιστές" κτλ. κτλ.

Κατά τα άλλα:
" δεν είμαι υπερασπιστής του Περισσού".

Μπάαα...καθόλου.

Καλά, οι "κακοί" δεξιοί τα τσέπωσαν από τους επίσης "κακούς" Αγγλοαμερικανούς.

Όμως οι αριστεροί "πατριώτες" του ΚΚΕ/ΕΑΜ-ΕΛΑΣ να τα τσεπώνουν από τους "κακούς" Αγγλοαμερικανούς;

Πού πήγε το διεθνιστικό ιδεώδες;

Μεγάλη ΞΕΦΤΙΛΑ για τα αντικαπιταλιστικά (λέμε τώρα...) συντρόφια!









Ανώνυμος είπε...

Συναγωγή,
κιπά,
κόκκινα γυαλιά
και
εργολαβία η δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, μερικοί είστε τόσο φανατικοί που δεν μπορείτε να διανοηθείτε ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν πιστεύουν σε κανένα κόμμα.

Εμένα κύριοι μ' ενδιαφέρει η Ελλάδα να είναι ελεύθερη και εθνικά ανεξάρτητη. Στην περίοδο της Κατοχής δυστυχώς και οι δεξιοί ήταν Αγγλόδουλοι και οι ΚΚΕ-δες ήταν Σοβιετόδουλοι. Μόνον ένας Έλληνας ηγέτης της εποχής εκείνης μιλούσε για εθνική ανεξαρτησία, ο Άρης Βελουχιώτης και δυστυχώς εξοντώθηκε κοινή συναινέσει...

Στη σημερινή εποχή, μόνον ένας Έλληνας πολιτικός μιλάει συνεχώς για εθνική ανεξαρτησία, ο Ηλίας Κασιδιάρης και δυστυχώς φυλακίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες...

Αποδεικνύεται τελικά ότι Έλληνες που έχουν διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, έχουν το ίδιο όραμα για την εθνική ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Φαίνεται όμως, ότι σε μια χώρα που είναι προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και μόνο το να μιλάει κανείς για εθνική ανεξαρτησία είναι μεγάλο αδίκημα...

Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν ο Βελουχιώτης ήταν αριστερός, ή ο Κασιδιάρης είναι ακροδεξιός, εμένα μ' ενδιαφέρει η πατρίδα μου να αποκτήσει την πολυπόθητη εθνική της ανεξαρτησία και να αποφασίζουμε εμείς οι Έλληνες για τα του οίκου μας.

Γι' αυτό έγραψα σε άλλο σχόλιό μου ότι ήμουν πολύ κοντά στο να ψηφίσω Χρυσή Αυγή, δηλαδή στην ουσία Κασιδιάρη, γιατί είναι ο μόνος στο κόμμα του που έχει επικοινωνιακό χάρισμα.

Τι με εμπόδισε και δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή; Δύο πράγματα: 1) Η μη ξεκάθαρη καταδίκη του ναζισμού και 2) και πιό σημαντικό για μένα, τα συνεχιζόμενα κηρύγματα μίσους κατά της αριστεράς.

Δεν είναι λογικό κατά την γνώμη μου, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, να καλλιεργείς το μίσος και τον διχασμό, όταν μάλιστα είναι προφανές ότι σαν Χρυσή Αυγή με μονοψήφιο ποσοστό δεν μπορείς να κυβερνήσεις...

Η Χρυσή Αυγή, κατά τη γνώμη μου, θα ξεκολλήσει από τα μονοψήφια ποσοστά, μόνον όταν 1) αποκηρύξει δυνατά και καθαρά το ναζισμό και 2) και πιό σημαντικό, όταν καθήσει στο ίδιο τραπέζι με άλλες πολιτικές δυνάμεις και συμφωνήσουν έστω και σε ένα πράγμα! Άμα όμως δεν διαλέγεσαι, πως είναι δυνατόν να συμφωνήσεις σε κάτι και να υπάρξει εθνική συνεννόηση;

Καταλαβαίνω ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε μια πολιτική απομόνωση από τα υπόλοιπα κόμματα και από τα ΜΜΕ, αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί έχει παραιτηθεί από νόμιμα πολιτικά δικαιώματα, που έχει σαν το 3ο κόμμα της χώρας. Προτείνω λοιπόν, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να κάνει το πρώτο βήμα του διαλόγου, για να σπάσει την πολιτική απομόνωση. Να ζητήσει, ως έχει δικαίωμα σαν 3ο κόμμα, να ενημερωθεί προσωπικώς από τον πρωθυπουργό για τις συνομιλίες που είχε στην Ευρώπη και αν προτίθεται να κάνει γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία.

Αν ο πρωθυπουργός αρνηθεί να πάει στον Κορυδαλλό και να ενημερώσει την ηγεσία του 3ου κόμματος της χώρας, τότε θα είναι εκτεθειμένος, γιατί θα δημιουργήσει συνταγματικό πρόβλημα και πρόβλημα λειτουργίας των θεσμών.

ΥΓ. Τώρα θυμήθηκα το σχόλιο κάποιου εδώ μέσα, που έλεγε για τους κομμουνιστές και τη μαμά Μόσχα! Βρε πως αλλάζουν οι καιροί... Άλλοι τώρα θέλουν να στραφεί η Ελλάδα στη μαμά Μόσχα... Γι' αυτό, όπως συνηθίζω να λέω, τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται, μόνον η πατρίδα μένει και έχουμε υποχρέωση να την παραδώσουμε στις γενιές που έρχονται τουλάχιστον όπως την παραλάβαμε... Και είμαι πεπεισμένος φίλοι μου ότι, είτε έρθει από δεξιά, είτε έρθει από αριστερά, είτε έρθει ...ουρανοκατέβατος, ο ηγέτης που θα σώσει την Ελλάδα μας τελικά θα βρεθεί, γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Ανώνυμος είπε...

H "καλή" Ρωσία χωρίς ανταλλάγματα θα έρθει;

Η μαμά-Μόσχα δε θέλει την Ελλάδα προτεκτοράτο της όπως η *κακιά* Ουάσινγκτον;

"Στη σημερινή εποχή, μόνον ένας Έλληνας πολιτικός μιλάει συνεχώς για εθνική ανεξαρτησία, ο Ηλίας Κασιδιάρης και δυστυχώς φυλακίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες"

Μόνον ο Κασιδιάρης;
Κανένας άλλος της ΧΑ, έ;

Πόσο απληροφόρητος είσαι "πατριώτη-εθνικιστή"...

Αφιερωμένο:

http://is.gd/meKjCP



Ανώνυμος είπε...

Πήραν "κόκκινα γυαλιά" και δε βλέπουν την τύφλα τους οι αριστεροί (λέμε τώρα...) "εθνικιστές"...

Μέχρι και τα τομάρια (με τα
Τσεκούρια και τα Κονσερβοκούτια),
που έσφαζαν γυναικόπαιδα στον εμφύλιο,
τα "βλέπουν" ως αριστερούς "πατριώτες".









Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/1AmGq46