ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

19/4/15

Νίκολιτς: Θέλω να δω τον Πάπα...

Αλλά η Μπογορόντιτσα καταράστηκε τον Νεκροθαύτη
Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε ο νεκροθαύτης Τόμα όταν πήγαινε για τη Ρώμη για να επισκεφτεί τον Πάπα. Το γηραιό προεδρικό Φάλκον,(34 ετών), κόντεψε να πέσει και γύρισαν πίσω.
Ο νοσηλευόμενος Βόισλαβ Σέσελι, ο αρχηγός του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος (SRS), έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «Ο Θεός έδειξε ξεκάθαρα τι σκέφτεται για τον Οικουμενισμό και την πρόθεση του Τόμισλαβ Νίκολιτς να καλέσει τον Αντίχριστο Ρωμαιοκαθολικό Πάπα να επισκεφθεί τη Σερβία».
Η ομαλοποίηση των σχέσεων με το Βατικανό είναι δέσμευση του Βελιγραδίου, στην ευρωπαϊκή του πορεία. Ένας από τους πολλούς λόγους που οι σχέσεις μεταξύ της Σερβίας και του Βατικανού είναι τεταμένες είναι και η απόφαση αγιοποίησης του αρχιεπίσκοπου Ζάγκερμπ Άλοις Στέπινατς ο οποίος θεωρείται από τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία ως ένας από τους καθοδηγητές του διωγμού των ορθοδόξων Σέρβων κατά τη ναζιστική κατοχή, όταν ο Σέρβος Πατριάρχης ήταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Το γραφείο του Νίκολιτς πάντως ανακοίνωσε ότι ο πατριάρχης Ειρηναίος είχε δώσει την ευλογία του για το ταξείδι.
Ο πατριάρχης την έδωσε. Αλλά η Μπογορόντιτσα και ο όσιος Ιωσηφ ο Υμνογραφος είπαν την τελευταία λέξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

101 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 28 Μαρτίου 1922 η Τουρκικη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση στην Αγκυρα αποφάσισε: ΟΧΙ ΑΝΑΚΩΧΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗ

  -  Μαρτίου 28, 2022     Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοιν...