ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

29/4/15

Η Χούντα, (ο Βάιντμαν), και τα «Τσιράκια» της

Ο πεμτοφαλαγγίτης ρουφιάνος της διεθνούς χρηματοπιστωτικής Χούντας Τόνι Μπάρμπερ, έγραψε στους Financial Times, «άλλοτε σαν παλίρροια κι άλλοτε σαν κύμα που κορυφώθηκε , τα λαϊκιστικά κόμματα στην Ευρώπη βρίσκονται σε φάση οπισθοχώρησης και αφήνουν πίσω τους μια πικρή κληρονομιά».
Ο έτερος βραβευμένος με Νόμπελ ρουφιάνος, ο διάσημος ιουδαίος Νουριέλ Ρουμπινί, προέβλεψε ότι, «ο Tσίπρας θα συμβιβαστεί μπροστά στο Grexit», διότι, «Υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος και μιας θύελλας στις ελληνικές τράπεζες, ειδικά αν η Ελλάδα δεν αποπληρώσει το ΔΝΤ». Όπως είπε,"αυτό θα σημάνει την αύξηση των εκροών καταθέσεων και την επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων, και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που τελικά η ελληνική κυβέρνηση θα υποχωρήσει. Αυτή τη στιγμή η Τρόικα είναι πιο δυνατή», είπε ο αρχιΡουφιάνος.

ΥΓ.Βοήθεια! Έρχονται οι «σώφρονες».
Τα « πολιτικά Τσιράκια των τοκογλύφων»,

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ρουμπινι ειναι Ιουδαιος εξ Ιραν γεννηθεις στην Τουρκια και ΔΕΝ εχει παρει Νομπελ! Το παιζει ειδημων και γκομενος διεθνως.....Βεβαια αλλως πηδαει και αλλοι πληρωνουν.

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΑΝ. ΟΙ ΨΕΚ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ

  Ο Προφανώς "Ψεκασμένος" και ΑΝΤΙ-εμβολιαστής   καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια Τζέφρι Σακς, πρόεδρος της επιτροπής Kορωνοϊ...