20/4/15

Η επιστολή των «Δύο» και «μεταγραφή παλτό» που έκλεισε ο Τρίμης (KEΔ)

Για όλα φταίει ο Τσαλαπάτης

Η Μαριλένα, (Κατσίμη), η Γ.Γ. ΕΣΗΕΑ, και η Αγγελική (Γυπάκη), η μέλος Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ με κοινή επιστολή-ανακοίνωση ανακοίνωσαν στα μέλη της Ένωσης ότι για όλα φταίει ο «Τρισκατάρατος» Δημήτρης Τσαλαπάτης και οι Τσαλαπατικοί .(δηλ. η ΚΕΔ).Πάντως αποκάλυψαν τη συμφωνία για μεταγραφή παλτό, στην πτέρυγα του Τρίμη, με την Αντωνιάδου να τρέχει και να μην φτάνει . Άλλωστε από καιρό τις κυρίες Κατσίμη-Γυπάκη συνδέει η κοινή τους στάση και οι αγώνες υπέρ της ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΨΗ στην ενημέρωση, μαζί με την διάτρητη διαδικασία και το θλιβερό παρασκήνιο που αφορά την φιέστα Σαμαρά για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ, όπως και η απόπειρα να τοποθετηθούν κάμερες. Kαι ΚΕΔ απευθύνει ένα ερώτημα για την κα Κατσίμη «η οποία συνεχίζει να προκαλεί».

«Μπορεί να μας πει τον αριθμό της τελικής απόφασης του ΔΣ το 2015, με την οποία ενεγράφη ως μέλος της ΕΣΗΕΑ ο δημοσιογραφοδιώκτης ως πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Παν Παν, και στενός συνεργάτης αργότερα του προέδρου των ιδιοκτήτων, εκδότη του Έθνους Γ. ΜΠΌΜΠΟΛΑ; Ή μήπως αυτό έγινε επειδή ο Τρίμης δήλωσε ότι τον έχει φίλο; Επειδή απ’ όσο ξέρουμε με δική της, προσωπική επιστολή, έγινε ο κύριος αυτός μέλος στην Ένωση. Και σε προσωπική δική της απόφαση και όχι απόφαση του ΔΣ δύο πρόθυμα διευθυντικά στελέχη εφάρμοσαν εντολή που δεν ήταν απόφαση του και άρα μη σύννομη. Και με τον ίδιο τρόπο ενεγράφη και στον ΕΔΟΕΑΠ. Kαι πώς τα ανέχονται αυτά τα πειθαρχικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ;
Πάντως ο ένας πρόεδρος του Πειθαρχικού απολύθηκε , όπως και άλλοι τρείς συνάδελφοι εκείνες τις πέτρινες μέρες από την ΕΡΤ. Μάλλον ήταν η πρώτη απόπειρα του Μαύρου στην ΕΡΤ πριν από τον Κεδίκογλου, τον οποίο δεν αρνείται ότι δοξάζει η όψιμη συνεταίρος της, η κα Γυπάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

15 Ιουλίου 1974. Το Colpo-Grosso. Το Πραξικόπημα Cia-Μπονάνου-Γκιζίκη-Ιωαννίδη-Αραπάκη στη Λευκωσία, για να σωθεί η Κύπρος, την οποία παρέδιδαν στους Τούρκους , με την διάλυση της Εθνοφρουράς, ο πράκτορας του ΜΙ6, Μούσκος και το ΑΚΕΛ.

    Η αντίστροφη μέτρηση για την ιουδαϊκή/νατοϊκή λύση στο Κυπριακό  που προέβλεπε και το πραξικόπημα   των  μασόνων και πρακτόρων  Μπονάνου...