20/4/15

Κορυδαλλός: Δολοφονική επίθεση ταγμάτων εφόδου του Σόρος και της αμερικανικής πρεσβείας

Απρόκλητη, δολοφονική επίθεση υπέστη οπαδός της Χρυσής Αυγής από συμμορίες της κυβερνώσας αριστεράς, οι οποίες αλώνιζαν στην πέριξ των φυλακών Κορυδαλλού περιοχή, υπό την ανοχή των αστυνομικών του κ. Πανούση.
Ο οπαδός της Χρυσής Αυγής δέχτηκε επίθεση , καθώς διέσχιζε με τη μοτοσυκλέτα του την λεωφόρο Γ. Λαμπράκη, στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ.
Οι «αριστεροί» του Σόρος κατέστρεψαν την μηχανή τουκαι τον χτύπησαν με ρόπαλα , και γλίτωσε χάρη στην καθυστερημένη επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, που περιορίστηκαν απλώς στο να τον απεγκλωβίσουν , δίχως να προχωρήσουν στην παραμικρή προσαγωγή ή σύλληψη!
Οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης παρέμεναν στο σημείο ακόμη και μετά την αστυνομική επέμβαση, επιδεικνύοντας τα ρόπαλα τα οποία χρησιμοποίησαν προκειμένου να «συνετίσουν» τον μοτοσικλετιστή.
Ενδεικτική του κλίματος τρομοκρατίας προς όλους, που εξαπολύεται από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς στον Κορυδαλλό, είναι και η επίθεση και οι προπηλακισμοί που δέχτηκε μπομπολικός βουλευτής του κόμματος του Γυφτάκου, που χώθηκε σε μπλοκ αριστεριστών και ξυλοκοπήθηκε από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: