29/9/16

Σήμερα στις 12:00 ο Σπύρος Χατζάρας ζωντανά και ελεύθερα στο ραδιόφωνο του Ελέυθερου Κόσμου

Σήμερα Πέμπτη στις 12:00 (και σε επανάληψη στις 21:00) στο www.elkosmos.gr μαζί σας η εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό».

Ο Σπύρος Χατζάρας με μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται. Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα που πολλοί θέλουν να σας κρύψουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ


Αναγνώρισαν οι Εφιάλτες το Εθνοπροδοτικό έργο της Μαριονέτας Γιαννάκου-Ρεπόυση-Ματζικέρτ !


Τη χθεσινή συζήτηση στη Κιναιδοβουλή παρακολούθησε και η κατηραμένη πρώην υπουργός Παιδείας Μαριονέτα Γιαννάκου, η οποία, ως γνωστόν, αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα ξανά προβλήματα υγείας λόγω εθνικής κατάρας .


Η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Αλ. Χαμπίμπι Τσίπρα: «Με χαρά είδα σήμερα εδώ την κ. Γιαννάκου που ήλθε να παρακολουθήσει τη συζήτηση»

είπε ο καραγκιόζης- πρωθυπουργός,

τονίζοντας ότι «μπορεί να είχαμε διαφωνίες με όσα έκανε και μπορεί η στρατηγική μας να ήταν διαφορετική, αλλά ούτε ο κ. Μπαλτάς ούτε ο κ. Φίλης, υπουργοί της δικής μας κυβέρνησης, δεν μπήκαν σε μια ισοπεδωτική λογική σε σχέση με πολλά από αυτά που έκανε η κ. Γιαννάκου».

Από την πλευρά του, ο Κούλης ο Φλωρος ο Α', χαρακτήρισε τη Μαριονετα Γιαννάκου.... «μεγάλη αγωνίστρια της παράταξης» και «πολιτικό που υπηρέτησε με πάθος και γενναιότητα τις ιδέες της» !!!



ΟΥΣΤ !

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη προσωπικότητα... Μιά από τις πιό υψηλόβαθμες γυναίκες στην ελληνική μασονία...

Ανώνυμος είπε...

Ο υποστηρικτηs του αισχρου σχολικου βιβλιου στον ΛΑγΟΣ!
ixnos.blogspot.gr/2010/02/o.html
ixnos.blogspot.gr/2011/11/blog-post_2209.html
οι κακιεs γλωσεs λεγανε οτι τον βουτουσανε τον κολιο στο ξυδι οι κρεατοφαγοι...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...