9/9/16

Όσκαρ βλακείας αλλά μπορεί και ρουφιανιάς

Ρε παιδιά να μην παίρνουμε στα σοβαρά και τον κάθε χλιμίτζουρα. Μου έγραψε ένας πανύβλακας. «Χατζάρα, γιατί στο εξώφυλλο του ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς έβαλες έναν αποκεφαλισμό του Ισλαμικού Κράτους; Να σου πω εγώ γιατί... Γιατί δεν έχεις ούτε μια φωτογραφία εθνικόφρονα που να αποκεφαλίστηκε από κομμουνιστή... Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες από τα κεφάλια του Βελουχιώτη και του Τζαβέλλα, που οι ξενόδουλοι αποκεφαλιστές τα επιδεικνύουν ως τρόπαια...
Ο συγκεκριμένος εκτός απο βλάκας με πατέντα θα μπορούσε να είναι και ρουφιανότατος. Οπότε μη μασάτε. Για να γελάσουμε το έβαλα το σχόλιο. Οχι για να πιάσουμε κουβέντα.
Το 1945 η ΚΚΕ ΕΠΕ τις φωτογραφίες των πτωμάτων τις διέψευδε για τους πανύβλακες οπαδούς του, και έλεγε ότι έφεραν τα πτώματα από το… Κοτίν.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παντως ουδεις βαρελοφρωνας αποκεφαλιστηκε μεχρι στιγμης,εκτος απο κανα βαρελοφρωνικο τροχαιο

Ανώνυμος είπε...

Το μοντέλο της στέγασης και σίτισης των προσφύγων με ενοικιάσεις οικιών με ευθύνη των προγραμμάτων στους Δήμους και όχι σε κάποιες θολές ΜΚΟ , έναντι των Κέντρων Φιλοξενίας, προκρίνει ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας στον 9.84


https://www.youtube.com/watch?v=t3mV4BnLzOs

soulis είπε...

Ειναι αναμφισβητητα βλακας και κουτοπονηρος και μαλλον πρεπει να ειναι και σχετικα νεος γιατι αλλιως δεν θα χρησιμοποιουσε τετοιο ηλιθιο επιχειρημα.
Σημερα ολοι μα ολοι εχουν ενα κινητο η και μια αυτονομη μικροσκοπικη φωτογραφικη η καμερα στην τσεπη η στο σακιδιο και τραβανε φωτογραφιες και βιντεο οπουδηποτε ακομη και κρυφα .
Την δεκαετια του 40 ομως ποιος θα μπορουσε ας πουμε στον Μελιγαλα η και στην ΟΥΛΕΝ νσ τραβαει φωτογραφιες η βιντεο που να δειχνουν τους αποκεφαλισμους το βγαλσιμο των ματιων κλπ των κομμουνιστοσυμμοριτων;.
Απαιτειτο ολοκληρος εξοπλισμος για να μπορεσεις να τραβηξεις μια απλη ασπρομαυρη φωτογραφια.Θα αφηναν ποτε οι ιδιοι που διεπραταν αυτα τα εγκληματα καποιον να παιρνει φωτογραφιες;.Θα ποζαραν και στον φακο αραγε;.

Και ο αποκεφαλισμος ας πουμε του Βελουχιωτη η και διαφορων λησταρχων της εποχης δεν ηταν απαραιτητα μεθοδος θανατωσης απο την πλευρα του αστικου κρατους.
Μπορει καποιος να ειχε πεθανει και απο φυσικα αιτια και μετα θανατον τους εκοβαν το κεφαλι για να το παει σαν αποδειξη η και να χρησιμευσει σαν παραφειγμα κλπ.
Μπορει να μας φαινεται ακληρο σημερα αλλα ηταν κατι συνηθισμενο επι αιωνες και αποδεκτο απο την κοινη γνωμη τοτε.

Ανώνυμος είπε...

не те разбирам

Ανώνυμος είπε...

αντε βρε ναζαρα Συριζουλα βγαλτο το ναργιλε απο την ζουλα

Ανώνυμος είπε...

Μία τρίτη εξήγηση είναι ότι κουβαλάει αποσκευές από την εποχή που του γίνονταν πλύση εγκεφάλου από αριστερούς.

Πως εσύ δεν μπορείς να πεις κακή κουβέντα για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ή τέλος πάντων δεν μπορείς να ταυτιστείς με τους αναγνώστες σου ως προς τον Ανδρέα. Βλάκας δεν είσαι, ρουφιάνος δεν είσαι, τι σκατά είσαι και τον υπερασπίζεσαι τον ημι-εβραίο;

Ανώνυμος είπε...

EAM ΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Σπυρο μιας και μιλαμε για φωτο καλο θα ειναι να θυμηθουμε οτι αυτου του ειδους η προπαγανδα ανθισε στην ΕΣΣΔ. Η πλαστογραφηση φωτογραφιων λοιπον ειναι το ενα και το αλλο ειναι τα αναριθμητα αρχεια που εχουν καταστρεψει οι καθε ειδους απατριδες στρατευμενοι ρουφιανοι μεσα απο την ΕΡΤ απο αρχεια, βιβλιοθηκες και απ ολο το διαλυμενο αλοτριωμενο απο αυτους δοβλετι.

ΑΑΑ μην ξεχναμε και την φωτο της Ηλενιας .....

http://eteriafotografizontas.blogspot.gr/2010/12/2.html

https://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=213443&sid=00287c51c8f6ae6e9c434acd47bfae7f

Privo di Senso είπε...

ΚΚ€

Ανώνυμος είπε...

εχεις δει κανεναν ρουφιανο να ειναι εξυπνος?

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...