1/12/16

Η Πινακοθήκη των Καθαρμάτων. (Πολυζωίδης)

Να τι έγραφε το τσουτσούνι των αγγλοφρόνων,
ο Αναστάσιος Πολυζωίδης για τη δολοφονία του Εθνάρχη


Οι πράκτορες, τα Τέκνα της Στοάς του Λονδίνου, τον τιμούν και έχουν στήσει αγάλματα, στον «Παντοτινό φάρο» της Προδοσίας και του Δοσιλογισμού

Το κάθαρμα, ο αλήτης, το τσουτσούνι των αγγλοφρόνων, Αναστάσιος Πολυζωίδης την επομένη της δολοφονίας του Εθνάρχη έγραψε στην πατσαβούρα «Απόλλων» που τη χρηματοδοτούσε η αγγλική πολιτική.
« Έπεσε το τέρας της τυραννίας, έπεσεν ο τύραννος. Έπεσε θύμα της ακραιφνούς φιλοπατρίας νέων Αρμοδίων και νέων Αριστογειτόνων, νέων Βρούτων και νέων Κασίων».
Αυτός ήταν ο Φάρος. Ρουφιάνος με πατέντα. Και τον τιμούν οι άλλοι ρουφιάνοι που συνεχίζουν το έργο του …Φάρου.
Η εφημερίδα των «Συνταγματικών» «Απόλλων» , που την έγραφαν οι χαφιέδες των Ρότισλντ, Πολυζωίδης και ο Φαρμακίδης τυπώνονταν στο άντρο των « συνταγματικών» ,την Ύδρα.
Η εντολή για την έκδοση της εφημερίδας δόθηκε με ιδιόχειρο σημείωμα του υπαλλήλου του Ρότσιλντ, Δούκα του Ουέλλιγκτον, ο οποίος έδωσε και την εντολή για τη δολοφονία του Εθνάρχη.
Το σημείωμα του Ουέλλιγκτον για την έκδοση του «Απόλλωνα»βρίσκεται στο αρχείο Ουέλλιγκτον , με κωδικό «Docref=WP1/1022/8», και έχει ημερομηνία 10/22 Μαΐου 1829.
Στο σημείωμα αυτό ο Δούκας έδινε εντολή στον λόρδο Αμπερτήν για την εκδοση της εφημερίδας Απόλλων για να εξαπολυθεί επικοινωνιακός πόλεμος κατά του Καποδίστρια.
Όταν λοιπόν ο Φάρος Πολυζωίδης έγραφε για τη δολοφονία του Εθνάρχη,
« Έπεσε το τέρας της τυραννίας, έπεσεν ο τύραννος. Έπεσε θύμα της ακραιφνούς φιλοπατρίας νέων Αρμοδίων και νέων Αριστογειτόνων, νέων Βρούτων και νέων Κασίων», μίλαγε για λογαριασμό των αφεντικών του. Του Δούκα του Ουέλλιγκτον και των Ρότσιλντ.

ΥΓ. Για αυτό το καθίκι,  για αυτό το τσουτσούνι στάζουν μελι οι «εθνικόφρονες» της Χρυσής Αυγής.  (Πουχού).«Είθε το πνεύμα των «αιώνιων» δικαστών Τερτσέτη και Πολυζωίδη, που διέσωσαν το κύρος των ελλήνων δικαστών να πρυτανεύσει για μια ακόμη φορά για το καλό της Πατρίδας».

ΥΓ2. Α, Καλάααα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

FAKA DORO

Ο XΡY$OΣ ΙΟΥΔΑΙΟΜΑΡΞΙΣΜΟ$ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ


Ο ΣΤΑΪΝΜΑΓΙΕΡ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγιερ, θα βρίσκεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τον Ελληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά, θα εγκαινιάσουν στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης την πολύπλευρη έκθεση «Διαιρεμένες Μνήμες 1940-1950. Ανάμεσα στην Ιστορία και στο Βίωμα».

Η έκθεση φωτίζει τις σκοτεινές πλευρές της Κατοχής, του Ολοκαυτώματος και του Εμφυλίου Πολέμου και τον γενικό συντονισμό έχει το Γερμανικό Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης, ενώ τη διοργανώνουν το Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Deutsches Historisches Museum του Βερολίνου.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1.Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1945

,ΕΙΝΑΙ HIS MASTERS VOICE ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΛΕΦΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΕΛΥΦΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΕ ΕΞΩΧΩΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΩΝ ΛΟΝΔΡΕΖΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΓΕΩΠΟΛΤΙΚΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ


2.ΓΙΑΤΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΛΕΙ ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΕΝΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ?

ΓΙΑΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ...ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ?

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ?

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ?

ΜΗΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ?


3.ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 40,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΤΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ .

ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΟΠΛΗ ΒΙΑ ,ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.


Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ.


ΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ(ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ

ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΑΚΡΙΝΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

Μα ο μόνος λόγος που Τερτσέτης και Πολυζωίδης υποστήριξαν τον Κολοκοτρώνη, ήταν επειδή ένα φεγγάρι είχε γίνει μέλος στη Στοά της Κέρκυρας..

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΚΑΙΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΘΗΣΕΥΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΠΙΟΥΣΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ "ΘΗΣΕΥΣ"

ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00013 ] [ 2014.08.01 00:00 ]

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΦΗΣ ΔΡΩΜΕΝΟ: "OUTVIEW FILM FESTIVAL - ΗΜΕΡΕΣ QUEER ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2014" ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ~ SUPPORTERS: 1) Η "ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ~ שגרירות ישראל ~ EMBASSY OF ISRAEL" 2) Η "ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ~ SVERIGES AMBASSAD ~ EMBASSY OF SWEDEN" 3) ΤΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ~ KONINKRIJK DER NEDERLAND ~ KINGDOM OF THE NETHERLANDS" 4) ΤΟ "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ ~ GOETHE INSTITUT ~ GOETHE INSTITUTE" 5) ΤΟ "ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ~ INSTITUT FRANÇAIS ~ FRENCH INSTITUTE" 6) ΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ~ ROSA LUXEMBURG FOUNDATION ~ ROSA LUXEMBURG STIFTUNG" 7) ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕΕΛΠΝΟ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 44ων ΕΜΦΑΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ LGBT & LGBTQ & LGBTQQ & LGBTQI ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΥΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: "OUTVIEW FILM FESTIVAL - ΗΜΕΡΕΣ QUEER ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2014 - 15-25/05/2014 - ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 48 / [Μ] ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ: "ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ & ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ"

http://thiseus.pa-sy-a.gr/2014/08/01/00-00/pa-sy-a_thiseus_2014-08-01_00-00.htm#plohgos_05

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...