25/11/17

Οι κουραδομηχανές της Vlack Friday είναι και ψηφοφόροι

Οι Γκαλοπατζήδες του κ. Στράτου του Φαλακρού, ρώτησαν τους χαζοβιόληδες καταναλωτές της Βλακ Φράιντέι , τι θα ψήφιζαν και σχεδόν το 10% , είπε Φώφη. Λογικόν. Διότι μεταξύ των ηλιθίων καταναλωτών το κλεπτοπασόκ είχε και έχει ρεύμα.
Μην ξεχνάτε, και την πιστωτική κάρτα ΠΑΣΟΚ που ήθελε να βγάλει ο Ρομπέρτο. Μόνο που τα κορόιδα μέλη, θα έπρεπε να πληρώνουν, ενώ η Φώφη έχει «χρεοστάσιο», αλλά επειδή είναι φιλάνθρωπος , θα μοιράσει το 50% των χρεών του ΠΑΣΟΚ , «μέρισμα» στους πνιγμένους της Μάνδρας, ενόψει εκλογών. 


Στην εκτίμηση ψήφου, το 35,6% των ηλιθίων καταναλωτών, δήλωσε ότι θα ψήφιζε τον αγνώστου μητρός, το ψυχοπαίδι το υιού του δοσίλογου Χριστοφοράκου, και Μεγάλου χορηγού.

(Το 2015, το 36,34% , είχε ψηφίσει ALEXIS Οβριόπουλο).

Ο Μεγάλος Κλεπτοκρατικός Συνασπισμός σύμφωνα με τον Στράτο το Φαλακρό έχει 45,6%. Τον Ιούνιο του 2012 είχαν 41,9%. Δηλαδή πέντε χρόνια μετά, και μετά τη χρεωκοπία των υποσχέσεων της Κοινοπραξίας «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Λεβί-Σόρος», το Πόπολο, ο Κυρίαρχος λα(γ)ός μετανοημένος επανήλθε στην διαχρονική μας «Κλεπτοκρατία», για να ξαναγίνει στιφάδο.

Μετά την ΕΛΠΙΔΑ, έρχονται με την θέληση του λα(γ)ού οι αφορολόγητοι.
Ο Κούλης και η Μαρέβα. 

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό το 23% των ηλιθίων καταναλωτών , διάλεξαν το KOULIS Ζήμενς, ενώ το 16% το ALEXIS-Σόρος Οβριόπουλο, και στην πρόθεση ψήφου το 16,9% των «διεφθαρμένων» αριστερών καταναλωτών , θα ξαναψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλαδή, περίπου 1.000.000!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχολείσαι; Αφού είναι κατά παραγγελία.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...