18/9/19

Για την Προδοτική Συμφωνία του Τσιπρόφσκι με τους ΣΝΟΦ

Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κοινοποίησε στο Γραφείο του πρωθυπουργού το Ψήφισμα της 7 ης Σεπτεμβρίου για την Μακεδονία που «εγκρίθηκε από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε από την «Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία» στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 και περί ώραν 18.00 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη. 

Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αφού τονίζει ότι « δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την κατάργηση της προδοτικής ψευτοσυμφωνίας των Πρεσπών» , σημειώνει ότι ,«υπάρχουν όλα τα νομικά, ιστορικά, ηθικά και πολιτικά ερείσματα για να προχωρήσει μονομερώς η κυβέρνηση στην ακύρωση της προδοτικής ψευτοσυμφωνίας των Πρεσπών», και τονίζει « τη βούληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος εκφράστηκε με τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα».
 Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ καλεί τον πρωθυπουργό, να εφαρμόσει το Σύνταγμα και μην αγνοήσει την βούληση του Ελληνικού Λαού, και να ακυρώσει την ψευτοσυμφωνία των Πρεσπών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζαρα, μπορείς σε παρακαλώ να πεις ξανά ορισμένα πράγματα για τον Σεφεριαδη(Γιώργο Σεφέρη) τί ήταν πραγματικά και ποιους "υπηρετούσε"; Διότι κάτω στην Κύπρο, τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση διότι όταν ήταν, λέει, στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών υποστήριζε πάντα τις θέσεις των ελληνοκυπριων και όχι των προδοτων Καραμ-Αλη και Αβερωφ!

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...