27/11/19

Προβλέψεις

Στην Κρήτη, άνοιξαν δρόμοι, μετά τα 6 ρίχτερ αλλά ο γεωφυσικός που παριστάνει τον σεισμολόγο είχε προβλέψει ότι οι σεισμοί μεγάλου εστιακού βάθους δεν προκαλούν ζημιές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα παθαινουν οι επιστημοναρες που ειναι μασοναρες κανουν το μυαλο τους πιτουρα για τα γουρουνια...

Ανώνυμος είπε...

Για την σημειολογία των συμπτώσεων...
α.
Του υποθαλασσίου/μεγάλου εστιακού βάθους σεισμού μεταξύ Κυθήρων και Κισσάμου(Χανίων) προηγήθηκε ο στεριανός/περισσότερο επιφανειακός καταστροφικός σεισμός στο Δυρράχιο(Αλβανία) -ασύνδετα ρήγματα.
Κάποιος σεισμολόγος, σε συνέχεια της περιγραφής του εστιακού βάθους του εγχωρίου σεισμού, είπε ότι
«αν ήταν επιφανειακός και σε στεριά τώρα θα κλαίγαμε».
β.
Λίγες μέρες πρίν τον "αλβανικό" σεισμό (...και των "Κυθήρων" προφανώς) ο βόρειος οδικός άξονας Κρήτης(Β.Ο.Α.Κ/κατ΄άλλους ...βόας), λίγο ανατολικότερα των ορίων των νομών Ρεθύμνης-Ηρακλείου, εμφάνισε ρωγματώσεις στο οδόστρωμα. Εξακολουθεί.
Ήδη, καθ΄υπερβολήν ή όχι, γίνεται λόγος σε ραδιόφωνα της περιοχής για κίνδυνο "αποκοπής" της κυκλοφορίας μεταξύ ανατολικής και δυτικής Κρήτης.

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 1941. Η 88η ημέρα του ΕλληνοΙταλικού Πολέμου. Το απόσπασμα Κετσέα πήρε το ύψωμα 731. Η Ιταλική προπαγάνδα μετέδιδε πληροφορίες για την Παρουσία Βρετανικών Στρατυεμάτων στην Θεσαλονίκη

Στις 23 Ιανουαρίου, στο Μέτωπο της Βορείου Ηπείρου,το απόσπασμα του Συνταγματάρχη Πεζικού Θεμιστοκλή Κετσέα που αποτελείτο από τους άνδρες τ...