15/11/19

Η πολιτική ορθότητα «μπλόκαρε» την Ελεύθερη Τηλεόραση...

Αγαπητοί φίλοι της «Ελεύθερης Τηλεόρασης» θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι το You Tube για ασήμαντη αφορμή «μπλόκαρε» για μία εβδομάδα το διαδικτυακό μας κανάλι, και έτσι προς το παρόν δεν θα μπορούν να μεταδίδονται νέες εκπομπές. Επειδή γνωρίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί, (όπως παλαιότερα είχε συμβεί και με άλλα πατριωτικά κανάλια) στα πλαίσια της «πολιτικής ορθότητας», εντός των επομένων ημερών θα σας ανακοινώσουμε νέες πλατφόρμες μέσα από τις οποίες θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις εκπομπές μας. Δυστυχώς στους καιρούς που ζούμε οι πατριωτικές φωνές αντίστασης που στόχος τους είναι το καλό της Ελλάδος διώκονται με όλους τους τρόπους, όμως εμείς δεν θα παραδώσουμε τα «όπλα». Μείνετε συντονισμένοι....
 Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όταν είσαι μ@λ@κ@ς δεν μπορείς να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι εφεδρικό κανάλι στο bitchute το οποίο πρέπει να τείνεις να το κάνεις κύριο κανάλι διώχνοντας τον κόσμο από το youtube, ακόμη όταν είσαι μ@λ@κ@ς δεν μπορείς να καταλάβεις ότι μπορείς να κάνεις LIVE από τα dlive, prscp και άλλα και απλά να ανεβάζεις στο youtube μικρά βίντεο προώθησης.....γραικικός εθνικισμός, τί να περιμένεις....και αυτοί στην Νορμανδία θα ήσαν.

makisKar1980 είπε...

Ελασυν-Λαγός-Συνέδριο: Αίθουσα 90 θέσεων ήταν κατάμεστη με 97 οπαδούς. https://edolio5.blogspot.com/2019/11/mr-25000-97.html?showComment=1573796989083#c4624335239281712194

και η αίθουσα των 90 θέσεων https://photos.google.com/u/2/photo/AF1QipM-VLNmALjku69TGsXQFYQ8lLFyw0b9lScKt45r
από το ξενοδοχείο αμαλία https://amaliahotelathens.gr/el/#1474288661532-f1c83465-8d59

Marina είπε...

Ευχαριστώ :)

Ανώνυμος είπε...

Άλλο πράγμα η μολότοφ, άλλο η τρομοκρατία και άλλο η Δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε παλληκαρια θα ζείτε στην στοα, παρέα με ρουφιάνους, προδότες και λοιπά. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια στοα και φυλακή! Αφιερώνεται στα παλληκαρια της Χρυσαυγής!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι εκπομπές έχουν σωθεί Σπύρο;

ΕΛΛΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ είπε...

Κύριε Χατζἀρα καλήν Ἡμέραν.έπισκεφθῆτε τοῦτο τό σάιτ:https://www.brighteon.com/.Διαφημίζετε Ὅτι δέν κόβεται οὑδένα βίντεον.Εὑχαριστῶ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ από Σεπτέμβριο δεν μπορώ να σε ακούσω μέσω διαδικτύου. Να σε ακούσω. Δεν ξέρω αν το e-radio δουλεύει ή όχι, αλλά όταν προσπαθώ να μπω να σε ακούσω μου εμφανίζει σφάλμα σύνδεσης.

ΠΑΟΚ Σεπόλια