13/11/19

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς για τους Λαθροεισβολείς

Το Γραφείο επί των Αιρέσων και των Παραθρησκειών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς εξέδωσε Ανακοινωθέν στις 11 Νοεμβρίου 2019 για το τι βρίσκεται πίσω από το δήθεν μεταναστευτικό στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζεται:

 «Είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο πως Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ υλοποιεί στις τραγικές ημέρες μας, με κάθε λεπτομέρεια, το κοσμοκρατορικό της σχέδιο, που είναι η προώθηση εφιαλτικής παγκοσμιοποίησης και η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στρώσει το χαλί για την έλευση του Αντιχρίστου. …..

 Ένα πλήρες και οργανωμένο σχέδιο παγκοσμίων διαστάσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες. Για την υλοποίησή του σπαταλούνται αμύθητα ποσά, τα οποία διοχετεύονται μέσω διαφόρων ανεξέλεγκτων Μ.Κ.Ο., (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων),ενώ παράλληλα με τη δύναμη του χρήματος αλώνονται εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες μεταβάλλονται σε πειθήνια όργανα των σχεδιαστών και εξαναγκάζονται να προωθούν τα σχέδιά τους. 
Τα σκοτεινά κέντρα του Διεθνούς Σιωνισμού ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, αφ’ ενός μεν λόγω της γεωστρατηγικής της θέσεως και του φυσικού της πλούτου, (φυσικό αέριο, πετρέλαια σε θαλάσσιες περιοχές κ.λ.π.), και αφ’ ετέρου, (και κυρίως), ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Γνωρίζουν ότι η ισχυρότερη αντίσταση στην υλοποίηση των στόχων τους είναι Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, όχι μόνο διότι αποτελεί σήμερα την κυρίαρχη ηθική και πνευματική δύναμη ενότητος του ελληνικού λαού, αλλά και διότι ανέκαθεν, εδώ και είκοσι αιώνες, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ συνδέθηκαν μεταξύ τους με άρρηκτους δεσμούς στην ιστορική πορεία του Έθνους μας.
 Ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους για να επιτύχουν τον στόχο τους, είναι Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, την οποία επιτυγχάνουν με την δημιουργία μεταναστευτικών ροών μεγάλου αριθμού προσφύγων, ή παρανόμων οικονομικών μεταναστών σε χώρες υψηλού βιοτικού επιπέδου, όπως η Ευρώπη και η Αμερική ….. 

Μια άλλη παράμετρος του θέματος είναι η συμπεριφορά τους στη χώρα μας. Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι, δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τους νόμους, τις τοπικές παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της ελληνικής κοινωνίας. 
Έχοντας διαποτιστεί από τα ολέθρια διδάγματα και τις επιταγές του Κορανίου, το οποίο θεωρεί κάθε μη μουσουλμάνο ως «εχθρό του Αλλάχ» και άρα υποψήφιο θύμα προς εξόντωση, συμπεριφέρονται ως κυρίαρχοι και κατακτητές. ….. 

Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα ζητάμε την άδεια των μουσουλμάνων, τι φαγητό θα μαγειρεύουμε στο σπίτι μας, πως θα ντυνόμαστε και πως θα συμπεριφερόμαστε σ’ αυτούς… που θα ζητάμε άδεια για να χτυπήσει η καμπάνα της ενορίας μας, για την περιφορά του Επιταφίου και τις υπαίθριες λατρευτικές μας εκδηλώσεις. Παράλληλα έχουν την απαίτηση να επιβάλουν την δική τους κουλτούρα και τις δικές τους παραδόσεις, διαμορφωμένες από τις επιταγές του Ισλάμ: 
Την υπεροχή του άνδρα σε σχέση με τη γυναίκα, η οποία θεωρείται κτήμα και σκεύος ηδονής για κείνον. 
Τη «νομιμοποίηση» των βιασμών «απίστων», δηλαδή γηγενών ευρωπαίων γυναικών.
 Την παιδεραστία, αφού το Κοράνιο επιτρέπει τον «γάμο» ενηλίκων ανδρών με 9ετείς κορασίδες… ….. 
…ο κίνδυνος εξισλαμισμού της χώρας μας είναι πλέον ορατός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωσή μας ως Ορθόδοξο έθνος και ως λαός. Πρόσφατη επιστημονική ανάλυση αναφέρει, ότι μια πόλη σαν τη Λαμία χάνεται κάθε χρόνο από την υπογεννητικότητα και τη γήρανση του πληθυσμού και μια πόλη σαν την Πάτρα γεννιέται από αλλόθρησκους και κύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! ….. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ, γι’ αυτό και σε πολλά μέρη της Ελλάδος οι ντόπιοι κάτοικοι ξεσηκώνονται, διαμαρτύρονται και προσπαθούν να εμποδίσουν την εγκατάσταση μεταναστών. ….. 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ: …αγαπούμε μεν τους δυστυχισμένους συνανθρώπους μας, στο μέτρο πάντα των δυνάμεών μας, ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ η οποία απειλείται στην παρούσα χρονική συγκυρία από ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, όπως αναπτύξαμε προηγουμένως. ….. 
Καλούμεθα λοιπόν όλοι μας να κάνουμε ότι εξαρτάται από μας με ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, (σαν αυτά που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή το Μακεδονικό ζήτημα), ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟΝ προς την κατεύθυνση αυτή. Ο αγώνας αυτός αποτελεί ΧΡΕΟΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και πάνω από όλα να κάνουμε ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ τις ταπεινές μας προσπάθειες και να σώσει την Ελλάδα από την νέα αυτή δεινή δοκιμασία. 
Αμήν».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να ξεκαθαρίσουμε μερικά πραγματάκια για τον Χριστιανισμό. Πρόκειται για ένα κομμουνιστικό κοινωνικό κίνημα που προέκυψε μέσα σε μια κατάσταση παγκόσμιας θρησκευτικο-κοινωνικό-οικονομικής κρίσης και σε μεγάλο βαθμό είχε την βάση του σε Εβραίους όπως ο Απόστολος Παύλος που θέλανε να διεθνοποιήσουνε τον Ιουδαϊσμό. Αν και πήρε πολλά στοιχεία από την Άρεια Ευρωπαϊκή αρχαιότητα, κληρονόμισε πολλές χθόνιες αντιλήψεις σεληνιακών λατρειών. Μπορούμε να το δούμε αυτό στην αξία που δίνει στην γυναίκα, στις αθάνατες ψυχές που έχουν όλοι και δικαιωματικά πρέπει να ζήσουν αιώνια χωρίς καμμία προσπάθεια. Δεν έχει καμμία σχέση με εθνικισμούς και πατριωτισμούς. Αν ο κατώτερος κλήρος έπαιξε εθνικιστικό ρόλο το 1821 αυτό δεν αφορά τον Χριστιανισμό ή καλύτερα αφορά την εθνοθρησκεία που δημιουργείται σε κάθε τόπο, δηλαδή η Ορθοδοξία ήταν πάνω-κάτω η Ανατολική Ρωμαϊκή έκδοση του εθνο-Χριστιανισμού.

Το πιο ηλίθιο κομμάτι του Χριστιανισμού είναι ότι πρέπει να ΓΙΝΕΙΣ χριστιανός ενώ στο Ισλάμ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ μουσουλμάνος οπότε αν πιστεύεις σε άλλη θρησκεία έχεις ήδη φύγει από το Ισλάμ μία φορά.

Δεν περιέχει ο Χριστιανισμός καμμία υπερβατικότητα, το δόγμα του βασίζεται στο συναίσθημα και στην πίστη αλλά όχι σε πρακτικές που σε οδηγούν στην Αλήθεια, αυτά θα γίνουν "μετά" αν έχεις κάτσει να σου κόψουν το κεφάλι οι ισλαμιστές.

Μία θρησκεία που ανέχεται τους άλλους και δεν διδάσκει ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ στους αλλόθρησκους και άθεους προφανω είναι μια κοινοβουλευτικού τύπου θρησκεία όπου ο καθένας μπορεί να λέει και να πιστεύει ό,τι θέλει και εσύ τον αγαπάς μέχρι να αφανιστείς.

Οπότε κάντε τον σταυρό σας, μπορεί ο Θεός να σας λυπηθεί, αν και δεν το νομίζω. Στην καλύτερη περίπτωση έχει άλλα 400 χρόνια Ισλαμοκρατία που μάλλον αυτήν την φορά θα σας περάσουν όλους από λεπίδι.

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, οπότε πληρώστε τα χαράτσια σας για να έχει λεφτά το κράτος να φέρει τους σφαγείς σας εδώ κατά εκατομμύρια, εσείς τους αγαπάτε όλους.

Το αστείο είναι ότι ο Χριστός όχι μόνο τα έσπασε όλα στο Ναό αλλά μιλούσε συνέχεια για την φωτιά και τον πόλεμο που θα έρθει, κάλεσε τους μαθητές να έχουν έτοιμο μαχαίρι επειδή η ώρα έρχεται και τους είπε ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, αυτοί μεταξύ τους ως ομάδα επαναστατική, όχι να αγαπάνε όποιον βρεθεί στο δρόμο τους, αλλά τί να καταλάβει ο δύσμοιρος χριστιανός της γενιάς του Κωλοτεχνείου από τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά αυτά που λέει η Μητρόπολη Πειραιά αλλά καλύτερα να τα πει στους ιθύνοντες νοες της... τριμερους Ελλάδος Κύπρου Γεσραελ!

Ανώνυμος είπε...

ούτε στην Ελλάδα
ούτε πουθενά

τσακίστε Χριστιανούς σε κάθε γειτονιά

δεν έχουν πρόβλημα, ο Χριστός δίδαξε αγάπη για όλους

χαχαχαχαχαχαχα

Νορμανδία για πάντα

Ανώνυμος είπε...

Επι τέλους μίλησε το παιδί ! Γιατί αν περιμέναμε απ' τον Τζερώνυμο, θα πηγαίναμε αδιάβαστοι...

DIMOKLITOS είπε...

Σπῦρο, τὸ ἔχω πεῖ, πολὺ μπλά, μπλά, μπλά, μπλά.

Αὐτὰ ποὺ γίνονται αὐτοὶ ποὺ πρέπει νὰ τὰ ξέρουν τὰ ξέρουν.

Ἄς τὴν πλέμπα, αὐτὴν κοιμᾶται τὸν ὕπνο τοῦ δικαίου

καὶ σὲ λίγο θὰ κοιμᾶται τὸν παντοτινὸ ὕπνο.

Τὸ σχέδιο πηγαίνει ὅπως ἔχουν γράψει οἱ Ἅγιοι καὶ ἡ Ἀποκάλυψη.

Δὲν ἀλλάζει οὔτε μὲ 100 οὔτε μὲ χίλιες διαμαρτυρίες κατοίκων.

Τώρα εἶναι πιὰ ἀργὰ γιὰ δάκρυα Στέλλα.

Ἡ πλέμπα θὰ πάθῃ γιὰ νὰ τιμωρηθῇ αὐτὴ καὶ τὰ παιδιά της.

Πικρὸ μὲν ἀληθινὸ δέ.

Ὅλοι οἱ πολτικοί, ὑψηλόβαθμοι στρατιωτικοί, δεσποτᾶδες,

δικαστές, δημόσιοι ὑπάλληλοι σὲ θέσεις κλειδιὰ εἶναι

ὅλοι πιασμένοι ἀπ᾽ τὸ παγκόσμιο σύστημα.

Δὲν θὰ κουνηθῇ κανένας.

Στὸ τέλος ὅμως τοῦ ἔργου ἔχει νὰ πέσῃ πολὺ

κλᾶμα γιὰ τοὺς τωρινοὺς τᾶχα μου τᾶχα μου

ἀλλαζόνες καὶ δῆθεν περιούσιους.

Χάσανε πρὶν 12.000 χρόνια, θὰ ξαναχάσουν

καὶ τώρα καὶ θὰ εἶναι ἡ τελευταία τους.

Γιὰ πᾶντα, στὰ βᾶθη τῶν ὡκεανῶν.

Πολλοὶ θὰ γελάσουν μὲ τὰ λεγόμενά μου

ἀλλὰ τὸ μέλλον θὰ δείξῃ ποιός θὰ ἔχῃ δίκιο.





DIMOKLITOS είπε...

Ἀνώνυμε 11:41 π.μ σωστὰ εἶναι αὐτὰ ποὺ ἀναφέρεις σὲ πολλὰ σημεῖα.
Μιλᾶς ὅμως γιὰ Χριστιανισμὸ ὅπως εἶναι καὶ ὄχι γιὰ Χριστό,
εἶναι ὅπως μιλᾶμε γιὰ φιλοσοφία ἀλλὰ ὄχι γιὰ τὸν Σωκράτη.
Ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ τὸν πῆραν καὶ τὸν ἔβαλαν στὸ πλαίσιο, στὸ κᾶδρο
αὐτὸ ποὺ ἤθελαν/ἐξυπηρετοῦσε τὸν καιρὸ ἐκεῖνο ἡ κοινωνικὴ
καὶ πολιτικὴ κατάσταση. Δηλαδὴ οἱ Ἐπίσκοποι μὲ τὶς Οἰκουμενικὲς Συνόδους,
οἱ Αὐτοκράτορες καὶ φυσικὰ πρὶν ἀπ᾽ αὐτοὺς οἱ μαθητές του.
Δὲν μπορεῖς νὰ κατηγορήσῃς τοὺς ἀνθρώπους ποὺ πιστεύουν στὸν ΧΡΙΣΤΟ.
Τὸ μεγᾶλο πρόβλημα ἀρχίζει ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ ὁ λόγος τοῦ ΧΡΙΣΤΟΥ
πέρασε σὲ γραπτὸ κείμενο καὶ τί ἐπακολούθησε, δηλαδὴ τί ἀλλοιώσεις
ἐπιβληθήκανε. Τὰ Εὐαγγέλια ποὺ διαβάζονται στην Ἐκκλησία εἶναι μόνον
ἕνα παράδειγμα ἀπ᾽ αὐτὲς τις ἀλλοιώσεις, καὶ τὸ πιὸ τρανταχτὸ
τὸ κείμενο ποὺ ἀναφέρεται στοὺς Ἕλληνες τῆς ἐποχῆς, χωρὶς
ὅμως νὰ συνεχίζεται ὁ λόγος τοῦ ΧΡΙΣΤΟΥ γιὰ τὸ τί εἶπε παρακάτω
γιὰ τοὺς Ἕλληνες. Μόνον τυχαῖο δεν εἶναι.
Ἕνα ἄλλο παράδειγμα ποὺ συνεχῶς πεπειλᾶνε κάποιοι
εἶναι τό, μακάριοι οἱ πτωχοὶ τῷ πνεύματι. Δηλαδὴ ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ
θεωροῦσε μάκαριους ὅσους δὲν εἶχαν τὴν γνώση.
Μόνο ἀφελὲς τὸ λιγότερο εἶναι αὐτὸ τὸ ἐπιχείρημα.
Μόνον ἡ γνώση σὲ φέρνει κοντὰ στὸν ΘΕΟ.
Ἡ γνώση και ὄχι ἡ παραφύση γνώση, δηλαδὴ ἀντίκειται στὸν
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ὅπως γίνεται σήμερα.
Ἐγὼ θὰ μποροῦσα νὰ ἀποδικοποιήσῳ τό,
μακάριοι οἱ φτωχοὶ τῷ πνεύματι, ὡς μακάριοι εἶναι ἐκείνοι
ποὺ ἔχουν καθαρὸ πνεῦμα, ἁγνὴ ψυχὴ καὶ ὄχι ὅσοι δὲν ἔχουν τὴν ΓΝΩΣΗ.
Εἶδες λοιπὸν παραποίηση. Ποιός καὶ γιατί παραποιεῖ τὸν λόγο τοῦ ΧΡΙΣΤΟΥ;
Ὅπως φυσικὰ εἶπες ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ τὰ ἔκανε ὅλα λαμπόγιαλο στὸν ναὸ
τῶν περιούσιων διότι αὐτὸ ποὺ κάμανε ἦταν κάτι παραφύση.
Οὔτε ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ μιλοῦσε γιὰ ἀγάπη καὶ ἀγάπη γιὰ τὸν καθένα.
Ἀγαπᾶτε ἀλλήλους τὸ ἔλεγε ὅταν ἦταν μπροστὰ στοὺς μαθητές του
εἴτε μπροστὰ στὸ πλήθος στὸ ὁποῖο μιλοῦσε. Ἄρα ἀγαπᾶτε ἐσεῖς μόνον,
ἐσεῖς τοὺς δικούς σας ἀνθρώπους, τὴν δική σας ἐλίτ, περιφρουρήστε την
καὶ ὄχι ἀγαπᾶτε τὸν κάθε κακοῦργο, τὸν κάθε τοκογλύφο, τὸν κάθε ἐγκληματία.
Ὅλη ἡ ἀνθρώπινη καὶ φυσικὰ ὅλη ἡ Ἑλληνικὴ ἱστορία ποὺ εἶναι ἡ
ἱστορία τοῦ κόσμου ἔχει παραποιηθῇ. Ἀλλὰ θὰ ἔρθῃ ἡ ὥρα ποὺ
θὰ λάμψῃ ἡ ΑΛΗΘΕΙΑ, πάντα ἔρχεται αὐτὴ ἡ ὥρα.
Καθυστερημένα ὄχι. Ἁπλῶς γιὰ τὴν πλέμπα ποὺ νομίζει
ὅτι ἔρχεται ἀργὰ ἡ ΑΛΗΘΕΙΑ, ἔρχεται πάντα τὴν σωστὴ ὥρα.
Ἡ ΑΛΗΘΕΙΑ ποτὲ δὲν κρύβεται, ἀλλὰ μέχρι τότες ἡ πλέμπα
θὰ πληρώσῃ μὲ τὸ αἷμα τὸ δικό της καὶ τῶν παιδιῶν της
τὴν ἀμάθεια, τὴν πονοψυχία της καὶ τὴν μὴ πίστη της.







Ανώνυμος είπε...

Αραγε ο προ'ι'σταμενος ιεραρχης του σεβ. Πειραιως εχει την ιδια αποψη;
Υπαρχει ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ γραμμη στην ιερα συνοδο για το ζητημα;
Τελος ο προ'ι'σταμενος ιεραρχης ολων των Ορθοδοξων τι γνωμη εχει επι τουτου;

Ανώνυμος είπε...

Μπουρδολογίες πολλές στο πρώτο αντιχριστιανικό σχόλιο 11:41.