27/11/19

Ο σεισμός έθαψε και τον Ράμα

32 οι νεκροί στην Αλβανία. Όλοι οι δρόμοι στην Αλβανία οδηγούν στο Δυρράχιο, και όλα τα ΜΜΕ είναι έξω φρενών με τον «ανάλγητο», «Ολιγαρχικό» κ. Καστράτι, που πήρε με ΣΔΙΤ τον Εθνικό Δρόμο και εξακολουθεί να χρεώνει με 660 λεκ, διόδια όποιον πάει να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους. 
Οι διασώστες με σκυλιά. όμως πολύ δύσκολα θα διασώσουν τους «καταπλακωμένους» «Σοσιαλιστές» και τον Έντυ, που δεν χάλασε το πρόγραμμα του και συζητούσε για επενδύσεις με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Σαλμάν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετακομίζει η Batler Veggo του Βαγγέλa

Οι γενετήσιες ανάγκες που έχουν προκύψει για την λειτουργία του Mega 2 οδηγούν σε μετακόμιση το in.al , το tovlima.co και τις υπόλοιπες ιστιοσανίδες της Batler Veggo.


Αλλάζουν στέγη τα κοντεινερ της Batler Vego λόγω των αναγκών που έχουν προκύψει για να στεγαστεί και να λειτουργήσει το νέο Mega 2.

Συγκεκριμένα από το λιβανοποτειο στην οδό Συγγρού 340 όπου στεγάζονται τώρα θα μεταφερθούν σε συναγωγη-μουσειο-καζινο απέναντι από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας επίσης επί της ίδιας πιατσας.

104 Χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία, Στις 7 το βράδυ της 26ης Αυγούστου/8ης Σεπτεμβρίου ο Αρμοστής και πράκτορας Αριστείδης Στεργιάδης επιβιβάστηκε στο αγγλικό θωρηκτό «Iron Duke», («Σιδηρούς Δούξ») που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη. Λίγο μετα παραιτήθηκαν οι πέντε μελοθάνατοι. Εκκενώθηκε από τις Ελληνικές δυνάμεις η Μαγνησία της Μικράς Ασίας, κατόπιν διαταγής της Διοίκησης Στρατιάς.Οι προφυλακές του Ιππικού του Κεμάλ απήχαν 40 χιλιόμετρά από την Σμύρνη. Οι Τούρκοι έκαναν διάβημα για τις καταστροφές που έκανε ο Ελληνικός Στρατός κατά την υποχώρηση του. Ο Προδότης Βασιλιάς ανέθεσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης «Κοινής Σωτηρίας» στον Καλογερόπουλο . Ο Θεοτόκης τέλειωσε την δουλειά στην Σμύρνη και γύριζε πίσω. Το ΚΚΕ ζητούσε εκλογές με Απλή Αναλογική

26 Αυγούστου/8 Σεπτεμβρίου 1922. Τηλεγράφημα του Φετίχ Οκιάρ Μπέη από το Λονδίνο προς τον Ατατούρκ: « Η Βρετανία θέλει μια γρήγορη κατάπαυσ...