25/11/19

Ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, δέχτηκε αντιπροσωπεία του Κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωσίας Μπόρις Γκριζόλοφ

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωσίας Μπόρις Γκριζόλοφ βρίσκεται στο Πεκίνο για την έβδομη συνεδρίαση του μηχανισμού διαλόγου μεταξύ των κυβερνώντων κομμάτων της Κίνας και της Ρωσίας . 
Ο μηχανισμός διαλόγου μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας και του Κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2009. Η έκτη συνεδρίασή της διεξήχθη στο Καζάν το Μάρτιο του 2017. Ο Κινέζος Πρόεδρος δέχτηκε τους Ρώσους στη μεγάλη αίθουσα στο Παλάτι του λαού στο Πεκίνο.
 Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία του 19ου Συνεδρίου του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...