2/12/20

Αγωγή Λαγού – Πλεύρη κατά της Κοντής Κνίτισσας

Ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, μέσω του δικηγόρου του Κώστα Πλεύρη κατέθεσε αγωγή κατά της Κοντής Κνίτισας μανδάμ Κατίνας.

 Με την εν λόγω αγωγή, ο Γιάννης Λαγός ζητά το ποσό των 100.000 ευρώ νομιμότοκα εξαιτίας του ότι η μανδάμ, προσέβαλλε, μεταξύ άλλων, το τεκμήριο της αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του και με την απαράδεκτη στάση της και τις ακόμα πιο απαράδεκτες δηλώσεις της επηρέασε το Εφετείο στο οποίο θα εκδικαστεί η έφεσή του. 
 Προκαλεί, δε, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μια πρώην δικαστικός προέβη σε αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις αλλά και στον σχολιασμό δικαστικής απόφασης, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο.

2 σχόλια:

soulis είπε...

Eιναι παντως απολαυστικο να διαβαζει καποιος την αγωγη του Κ.Πλευρη οπου με μοναδικο τροπο ξευτιλιζει την κοντη κνιτισα και τις ανοησιες που ξεστομισε (περα απο τα ποινικα αδικηματα) περι μακρας δημοκρατικης παραδοσης κλπ.
Πρεπει να διαβαστει απο τον καθενα στο σαιτ του Ελασυν.
Απο κει και περα δεν ξερω νομικα τι θα γινει σε καθε περιπτωση ομως θα εχει πλακα να δουμε πως θα καταφερει η κοντη και αλλοι λακεδες δικαστικοι να αντιμετωπισουν την αγωγη.
Και δεν μπορω να μην σκεφτω οτι εαν απο την αρχη ολοι εκει στην ΧΑ ειχαν καποιους αξιολογους νομικους σαν τον Πλευρη ισως ειχαν αποφυγει να τους τυλιξουν σε μια κολα χαρτι με το κατηγορητηριο.Ηθελα να ξερα τι σοι νομικος ειναι αυτος ο αδερφος του Μιχαλολιακου που ειχε και φημη

Ανώνυμος είπε...

ποιοs καλε ο φαμοζοs;;;;

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...