21/12/20

Ένα ηλίθιος Κομμουνιστής που επιμένει να μου στέλνει σχόλια

 

Ο Άγνωστος Κομμουνιστής  σχολίασε την ανάρτηση  «Η σύλληψη του Μπελογιάννη μετά από πληροφορία που έδωσε ο Πλουμπίδης» και εγραψε:

 

«Απότι καταλαβαίνω Χατζάρα, για το ποιός κατέδωσε τον Μπελογιάννη, έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον Πλουμπίδη και στον Καλοφωλιά. Χμ, για να δούμε, ο πρώτος αμετανόητος κομμουνιστής που εκτελέστηκε δια τυφεκισμού και ο δεύτερος κομμουνιστής που κατόπιν έγινε εκδότης οικονομικής εφημερίδας! Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;»

Χμ λέει ο Μαλάκας.

 Ο Πλουμπίδης που ήταν  χαφιές και μετά πράκτορας του Μπάλφουρ κατέδωσε και τον Αναστασιάδη και τον Μπελογιάννη. Και  ήταν πεθαμένος πριν τον πυροβολήσουν. Τον πυροβόλησαν για να δοξαστεί .

Δεν συνελήφθηκε άλλωστε.  Μεταφέρθηκε από την παρανομία στο σανατόρια,

Μόνο οι πού βλάκες και οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ νομίζουν ότι ο πράκτορας συνελήφθη και εκτελέστηκε

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι στεναχωριεσαι;
Ετσι τον μαθανε οι Ρηγαδες, αυτα ξερει.
Μπορει και η γιαγια του να φοραγε το παλτο της Παπαδακη, μεχρι να πεθανει.

Ανώνυμος είπε...

'' To χυσι του Χατζαρα εχει γευση αγριοσυκια "


Αυγπουστος Κορτω

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, καλά και άγια αυτά που λες για την Παπαδάκη και τους χιλιάδες δολοφονημένους από το κκε. Αλλά νομίζεις σταμάτησαν τότε να δολοφονούν και να εξαθλιωνουν τον Λαό; Σήμερα τί κάνουν; Νομίζεις ότι το σημερινό κκεltd δεν είναι απολύτως σύμφωνο με όσα έκανε ο Τσιπρας το 2015-'19; Νομίζεις ότι το.... βαθύ κι Αθεατο κκε δεν είναι σύμφωνο με την περικοπή του ΕΚΑΣ, με το κλείσιμο των τραπεζών, με την καταστροφή της λαϊκής αποταμίευσης και τον μηδενισμό των επιτοκίων καταθέσεων των πολιτών; Το βαθύ κι Αθεατο κκε ΤΑ ΗΘΕΛΕ όλα αυτά και θα τα εφαρμοζε αν ήταν στην εξουσία, ω μη γενοιτο! Το βαθύ κκε θέλει συντάξεις των 300 ευρώ, θέλει οδυνηρό και ισοπεδωτικό εξισωτισμο των πάντων, θέλει έναν λαό να πεινάει και να ικετεύει για επιδόματα! Διαφορετικά θα είχε χαλάσει τον κόσμο με σκληρές απεργίες για να επαναφέρει το ΕΚΑΣ π.χ.! Δεν είχε και δεν έχει την δύναμη να το κάνει με τα πολύ δυνατά σωματεία που διαθέτει; Βλέπεις να κάνει τίποτα; Οι Αθεατοι έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται κάπως ορατοί, τα παλιο - "κόμματα" τους δεν μπορούν πια να κρυφτούν τόσο εύκολα! Τούς έδειξε με το δάχτυλο ο Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του από το Βήμα του ΟΗΕ τον Ιούνιο του '20, τούς έδειξε και πάλι τον Νοέμβριο του '19 στην ομιλία του στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ! Γι' αυτό μετά, επειδή τους έδειξε ξεκάθαρα, αμολυσαν οι Αθεατοι τον "ιό" τους για να καταστρέψουν την οικονομία της Αμερικής αλλά και την Ανθρωπότητα. Εκεί έπρεπε να εστιάσεις και να σχολιάσεις περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Τι το έφτιαξες το μπλογκ Χατζάρα, άμα δεν θες να σου στέλνουμε σχόλια; Για να γράφεις διαγγέλματα;

Και φυσικά δεν είμαι κομμουνιστής. Αλλά δεν μπορώ και την μονομέρειά σου. Εμφανίζεις τους κομμουνιστές σαν τέρατα που ξαφνικά άρχισαν να σφάζουν τον κόσμο. Από το 1920 ως το 1944 είχαν υποστεί καρπαζιές, φυλακές, εξορίες, εκτελέσεις... Αυτά δεν τα αναφέρεις ποτέ. Τι περίμενες δηλαδή, ότι όταν τους δόθηκε η ευκαιρία θα έραιναν τους ταγματασφαλίτες με άνθη;

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, διάβαζα τις αναφορές των δεσμοφυλάκων του Πλουμπίδη. Πως εξηγείς τις συχνές επισκέψεις διάφορων παπάδων;

https://www.efsyn.gr/themata/istorika/120386_aporritos-fakelos-nikoy-ploympidi-i-poreia-pros-tin-ektelesi

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΑΠΑΡΙΕΣ.....

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...