1/2/21

Απορώ και εξίσταμαι

Με σκληρό «λοκ-Ντάουν» και με τους αυστηρούς ελέγχους στα σύνορα  πως πέρασε η Αφρικανική μετάλλαξη το «τείχος» προστασίας και έφρασε στην Θεσσαλονίκη;   

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν πιστεύεις ότι υπάρχει ιός τότε θα πρέπει να ψάχνεις να βρεις απαντήσεις σε τέτοια αινίγματα, η παραμύθα έχει εκδοχή για όλους εκτός από αυτούς που δεν πιστέυουν στην ύπαρξη του ιού, δηλαδή αναλώνονται όλοι σε μυστικά εργαστήρια, μεταλλάξεις, τεστ και άλλα ευφάνταστα ενώ η εξίσωση λύνεται αυτόματα όταν πας μία βόλτα από τα ερημωμένα νοσοκομεία όπως το Αττικό

Ανώνυμος είπε...

θαναι ιος λαθρομεταναστης και μπηκε λαθραια βεβαιως βεβαιως

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=E1SG5V0kdyM

Ανώνυμος είπε...

Να μην απορεις και να μην εξιστασαι, ουδολως.
Ο ιος δεν ειναι ουτε αφρικανικης μεταλλαξης, ουτε εγγλεζικιας μεταλλαξης, ουτε κινεζικης, ουτε ζουλουανδιας μεταλλαξης, ουτε τιποτα.
Εβραϊκης μεταλλαξης ηταν εξ αρχης μεχρι να διωξουν τον Τραμπ.
Νεα απ το Αμεριγα λενε, οτι σιγουλια-σιγουλια ανοιγουν ολες οι πολιτειες και μην τον ειδατε, μην τον απαντησατε....τον "Παναη απ τα Μεγαρα".
Το καλο ειναι οτι ο χτηνιατρος θα μεινει με το εμβολιο στο χερι και κατι εκατομυρια ντολαρς στην τραπεζα, ενω εγω κι εσεις θα μεινουμε με την buttονετα ΜΕΣΑ και θα τους την χρωσταμε κι απο πανου.

Και μολις τους τελειωσει το παραμυθι με τον ιο, οι τηλεβιζιτες θα μαζευονται στα νεκροταφια να παιρνουν συνεντευξεις απο μακαριτισες φτασμενες ηθοποιΕς που δεν προλαβαν να καταγγειλουν οτι τις ειχαν βιασει και αυτες, παραγωγοι πρεζονια σεναριογραφοι σκηνοθετες σκιτζηδες προεδροι εκδοτες κομπογιανιτες εφοπληστες Τζιναβοτες συνδικαλισταραδες τσαρλατανοι και δε συμμαζευεται.

Ανώνυμος είπε...

Να μήν απορείς και εξίστασαι.Απλώς ο Χαρδαλιας ήθελε να πάει στην Θεσσαλονικη και έπρεπε να βρεί μιά δικαιολογία να μήν υποψιαστεί η κυρά του.Καί στα Γιάννενα θα μπορουσε να παει που λέει ο λόγος.Η μοσχαροκεφαλή θέλει να μεταλλάσεται πού και πού.