3/2/21

Επιτέλους. Έτοιμο. Το βιβλίο της χρονιάς. Η τελετουργική εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια και οι πραγματικοί δολοφόνοι.

Πρόλογος Γιώργος Κουρκούτας. Σελ 190.  Θα διατίθεται μόνο από εμένα και από το Βιβλιοπωλείο Λαβύρινθος στην Ιπποκράτους 108. 

Παραγγελίες στο τηλέφωνο 6944-279798 και στο deltio11@gmail.com.Τιμή 18 ευρώ συν τα ταχυδρομικά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ.

ΥΓ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ τον ΚΑΝΑΔΑ και την ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ θα το στέλνω ηλεκτρονικά.



1 σχόλιο:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Συγχαρητηρια Σπυρο για την εργασια σου και σε ευχαριστουμε. Πρωτα ο θεος συντομα θα το παρω κι αυτο. Να υποθεσω πως αυτο ηταν το 'αναθημα' σου το αφιερωμα, προς τιμην της επετειου ;
Απ τους τελευταιους ο Χατζαρας που παραγουν και εχουν κατι να πουν. Χωρις να κρυβονται πισω απο τον 'ορθολογισμο' των 'καθως πρεπει' συμφεροντολογων δημοσιοσχεσιτων.
Υγεια και φωτιση φιλε Σπυρο.

103 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 26 Ιουνίου σχεδόν Όλα είχαν συμφωνηθεί για την «ταχεία εκκένωση». Η λύση του «Ανατολικού θα γινόταν δια των Όπλων. Η Διάσκεψη των Συμμάχων με την Τουρκία που είχε προτείνει ο Πουανκαρέ να γίνει στην Νικομήδεια θα γινόταν στα Μουδανιά στις 20 Σεπτεμβρίου , οπότε, είχε ολοκληρωθεί η «ταχεία εκκένωση». Στις 25 Σεπτεμβρίου συνομολογήθηκε ανακωχή μεταξύ της Τουρκίας και των τριών Δυνάμεων η οποία καθόριζε τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας . Ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών τα είπε «μπερδεμένα» με «σάλτσες» στους Ιταλούς δημοσιογράφους αλλά, 103 χρόνια μετά, καταλαβαίνουμε ότι τους είπε: ¨Λύση των Σεπτέμβρίο αφού οι Έλληνες υλοποιήσουν τις αποφάσεις τους». Ο Λώυδ Τζώρτζ ανακοίνωσε εις την Αγγλική Βουλή ότι γινόντουσαν διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, και έστειλε μήνυμα στον Γκλύξμπουργκ ότι η αλλαγή στάση της Αγγλίας προς Εκείνον, θα γινόταν μετά την υλοποίηση της «ταχείας Εκκένωσης». Ο μόνος παράγων που δεν είχε υπολογιστεί ήσαν οι Συνταγματάρχες.

Η Ελληνοτουρκική Ειρήνη. Η «Ασθένεια» του Στεργιάδη, η δήθεν παραίτηση Μπαλτατζή και η Συμμαχία του Κεμάλ με τους Βουλγάρους