26/3/21

Από τη Σαλαμίνα Άρχισε η Ανάταξη


 Αυτός είναι ο δήμαρχος που απαγγέλει Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί, και δεν πρόκειται για βλακεία.

 Για την εθνική και θρησκευτικη γιορτη του Ελληνικού έθνους ο δήμαρχος Σαλαμινας απήγγειλε τα λογια μουσουλμάνου μυστικιστή ! 
«ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΨΑΞΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί) έγραψε στην Ιστοσελίδα του. Και πρόσθεσε «Στις καρδιές μας η θυσία των ηρώων μας θα ζει για πάντα. Το νόημα του αγώνα τους θα μας δείχνει πάντα τον δρόμο να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να μένουμε όρθιοι». 

Ποιοί είναι οι ήρωές του δεν είναι σαφές.
 Ο ίδιος πάντως αντικατέστησε την ελληνική σημαία με την ευρωπαϊκή στα Σελίνια. 
 Ο Γεώργιος Θ Παπαδόπουλος είναι δικηγόρος. Και βγήκε δήμαρχος με τις ψήφους των νοικοκυραίων που του εδωσαν 67% για να μην βγει      ο πασόκος Τσιβαρής. Τωρα έμαθαν ότι ψήφισαν «Ανάταξη». 

ΥΓ. Ο Τζελαλεντίν Ρουμί (30 Σεπτεμβρίου 1207 - 17 Δεκεμβρίου 1273), γνωστός κυρίως ως Ρουμί, ήταν Πέρσης σουνίτης μουσουλμάνος ποιητής, νομικός, ουλεμάς, θεολόγος και μυστικιστής των Σούφι. Η επιρροή του Ρουμί ξεπερνά τα εθνικά σύνορα και διαιρέσεις: Ιρανοί, Τατζίκοι, Τούρκοι, Καππαδόκες, Παστούν, και άλλοι μουσουλμάνοι της Κεντρικής  της Νότιας Ασίας τιμούν  ιδιαίτερα την πνευματική κληρονομικά του.

2 σχόλια:

manigr.blogspot.com είπε...

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΑΜΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΝΟΜΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ.ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΟΣ. (Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΗΔΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΦΘΟΝΟ),ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Θ. Παναγόπουλος

Σελήνια

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...