23/3/21

Ο εφιαλτάκης και οι προδοτες τιμουν τα αφεντικα τους και προσβάλουν την μνήμη των ηρώων μας. Τις εκπομπές μας μπορείτε να τις παρακολουθήσετε Live από την σελίδα https://ellas21.com​ κάθε μέρα από τις 8 μμ μέχρι της 11 μμ και να συμμετέχετε με ερωτήσεις στο chat του σταθμού. Επίσης οι εκπομπές ανεβαίνουν και στο https://www.youtube.com/c/ellas21.

 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλησπέρα Χαιρετίσματα από τον βορρά, ευχαριστώ Τον Ύψιστο που υπάρχεις, όπως και να τα πεις και γράψεις είσαι αξεπέραστος, καλό βράδυ Χαιρετίσματα από τον βορρα

Ανώνυμος είπε...

....και σα να μη μας εφταναν ολα αυτα εχουμε και τις τηλεπουτανες που τσιριζουν σαν τις γιαπωνεζες συναδελφους τους, γιατι λεει ο Ερντογαν βανει φυλακη εκλεγμενους βουλευτες.
Τι λε ρε παιδι μου;
Τετοια ανατριχιαστικα πραματα κανει ο Ερντογαν;
Θα τα μαθε φαινεται απ' τα δικα μας τα Σαμαροσκυλα.
Και μετα λεει ο Ερντογαν απεσυρε την Τουρκια απ την συνθηκη της Κωνταντινουπολης για τα "δικαιωματα" των πουστηδων, που ετσι για το γαμωτο κρυφτηκαν στα φουστανια των λεσβιων τυς Τουρκιάς.

Παιζομαι να 'φτοχτωνησω απο 'ρωτικη απογοητευση και να πεσω απ το καστρο της Νεας Μακρης γιατι η Μπουμπουλινα μου μ' απαρνηθηκε και την κοπανησε με τον Αλεξη.
Οχι το Τσιπρα ρε.
Τον αλλον τον ....Πατελη που κανει τα φραγκοδιφραγκα ρολο.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...