5/8/21

Ειφαλτάκη ! Να μας πείς εσύ που ξέρεις Ποιοί ειναι η ΜΑΣ που λέει το Αφεντικό σου ο ΣΒΑΜΠ

O Κλάους Σβαμπ, το αφεντικό του ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ  έγραψε οτι "Πρέπει να προχωρήσουμε πέρα από τον νεοφιλελευθερισμό". 
"Η μόνη αποδεκτή αντίδραση σε μια τέτοια κρίση είναι μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση» των οικονομιών, της πολιτικής, και των κοινωνιών μας". "Είναι η στιγμή να αξιολογήσουμε"  "να υπερασπιστούμε" και "να να διασώσουμε τα επιτεύγματα μας".
ΟΛΟΙ οι χαζοί ψηφοφόροι που φωνάζουνΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ ενω η ΕΛΛΑΔΑ καίγεται πρέπει να τον ρωτήσουν να μας εξηγήσει ποιοι είναι οι "ΜΑΣ". Ποιοί είναι οι ΕΜΕΙΣ, που θα  "προχωρήσουμε" θα  "αξιολογήσουμε"  "θα υπερασπιστούμε" και "θα  διασώσουμε".
Οι Mπετόβλακες τηλεθεατές και οι  Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι πρέπει να ρωτήσουν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και τον ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ    ποιες ακριβώς είναι οι  «συγκεκριμένες αξίες» που θα υπερασπιστεί με την Μεγάλη Επανεκκίνηση  και τι θα γίνει με τις άλλες αξίες που θα μείνουν ανυπεράσπιστες.
και πρέπι να μας εξηγήσουν  πως θα γίνει η αξιολόγηση των ιερών αγελάδων και ποιοι θα είναι οι αξιολογητές .
Ο Σβαμπ έγραψε οτι  "το καθήκον ΜΑΣ είναι να διασώσουμε τα επιτεύγματα των τελευταίων 75 ετών σε μια πιο βιώσιμη μορφή"   Οι Mπετόβλακες τηλεθεατές και οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι πρέπει να ρωτήσουν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και τον ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ   τι θα γίνουν τα επιτεύγματα μας πριν το 1946. Πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί το σημείο  εκκίννησης της επανεκκίνησης είναι το 1946. Γιατί το σημείο εκκίννησης της επανεκκίνησης δεν είναι η 6η Ιανουαρίου 1941 όταν ο Ρούζβελτ ανακοίνωσε τις 4 ελευθερίες.  Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» σημαίνει την κατάργηση των 4 Ελευθεριών της 6ης Ιανουαρίου 1941.Τα 75 χρόνια της επανεκκίνησης του Σβάμπ, αφήνουν έξω. εκτός από της 4 Ελευθερίες του Ρούζβελτ και τον ΟΗΕ που ιδρύθηκε  το 1945. Πριν από 76 χρόνια!!!!!!!!!! Η ίδρυση του Ισραήλ πάντως είναι ένα από τα επιτεύγματά ΜΑΣ που θα αξιολογηθούν για να επιβιώσουν σε μια πιο βιώσιμη μορφή

Οι Mπετόβλακες τηλεθεατές και οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι πρέπει να ρωτήσουν  τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και τον ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ τι ακριβώς σημαίνει «πιο βιώσιμη μορφή», και να ζητήσουν να τους εξηγήσουν επακριβ΄βς τις Ιερές γελάδες μια-μιά.

Και να ρωτήσουν γιατί οι Αναξαρτησία των Τραπεζιτών δεν ειναι μια Ιερή Αγελάδα και γιατγί δεν είναι αβίωτο το τοκογλυφικό σύστημα και γιατί επανεκκίνηση σεν σημαίνει την διαγραφή των Χρεών.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σπύρο, σε διαβάζω και χαίρομαι που το μυαλό σου δουλεύει σαν ξυράφι την στιγμή που πολύ νεότεροι έχουν παραδοθεί στην mainstream βλακεία.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Χατζαρα την έκανε την Αττική μία κανονική κόλαση του Μπαφομετ!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κάτι μάς είπες.Δεν είχες κάτι καλύτερο;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον παγκόσμιο κουμουνισμό πάνε
ολοταχώς απο τότε που νίκησαν οι "δημοκράτες"
(αριστερο-κομουνιστές) την δεξιά μετά τον Β.Π.Π.

ΚΑΤΩ Ο ΜΑΟΪΚΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!
ΚΑΤΩ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!

Η Προδοσία του 1897. Η υποχώριση ήταν Επιτελικα΄σχεδιασμένη από τον Διάδοχο. 26 Απριλίου. Οι τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, κατέλαβαν το Βελεστίνο και τον Βόλο.

  Οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ  ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙΚΟΘΕΝ. (Περίμεναν όμως να γυρίσει την Αθήνα από την Κρήτη ο Βάσος )  ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Ο ΒΟΛΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕ...