27/10/21

Έρχεται το Δεκέμβριο ο Σατανάς της Ρώμης

 Ο Σατανάς, θα δει εκτός από τον χαβαναγκίλα του Μαξίμου και την κοντή Κνίτισσα και τον Ανάξιο λειτουργό του Μπαφομέτ και θα πάει στη Λέσβο για να ευλογήσει τους μουτζαχεντίν.

1 σχόλιο:

ΣΩΤΗΡΗΣ είπε...

Αρχιεπίσκοπος Viganò – ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ – GREAT RESET

https://rumble.com/vo7m69--vigan-great-reset.html?mref=6zof&mrefc=14

Σε αυτό το γκρουπ των γνωστών σε όλους βασικός και ηγετικός παράγοντας είναι η Καθολική Εκκλησία δηλ. ο Σατανιστής Πάπας και κατά συνέπεια και Αρχές Δεκεμβρίου η επίσκεψη Πάπα σε Κύπρο, Ελλάδα ... για να προωθήσει πιο αποτελεσματικά τα εμβόλια και στις άλλες θρησκείες σαν καλοπληρωμένος dealer της Big Pharm. Από πότε η Ελληνική και Κυπριακή Ορθόδοξη Εκκλησία συνδιαλέγεται με τον συγκεκριμένο Πάπα ? Ποια η σχέση του με την ευγονική και το Great Reset και της κλιματικής αλλαγής του Schwab ?

Σας στέλνω τα χαιρετίσματα μου το τελευταίο μήνυμα:
James Warburg before the Subcommittee on Revision of the United Nations Charter - February 17, 1950 - Washington, D. C.
https://en.wikisource.org/wiki/James_Warburg_before_the_Subcommittee_on_Revision_of_the_United_Nations_Charter

James Warburg: “We shall have world government, whether or not we like it. The question is only whether world government will be achieved by consent or by conquest.”

Μετάφραση: «θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση θα εγκαθιδρυθεί με την συναίνεση ή με τη βία".

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...