28/12/21

21.657 κρούσματα σήμερα, αλλά μόνο το 1,48% μπήκε στο Νοσοκομείο. Έγιναν μόνο 319 εισαγωγές. Επομένως είτε είναι Δολοφόνοι είτε είναι Απατεώνες.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΙΟΝΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Nina Vlachou


Το μεγαλεπήβολο ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν οι ανά τον κόσμο LIONS έχει ως προτεραιότητες πείνα-οραση και ακοή περιβάλλον- παιδικό καρκίνο και παιδικό διαβήτη, εθελοντισμό, την αποκατάσταση της υγείας γενικότερα.

Και βέβαια βαδίζοντας στις αρχές που δίδαξε η ιδρύτρια του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΛΑΙΟΝΙΣΜΟΥ Helen Keller, στηρίζουν αενάως τη ΓΥΝΑΙΚΑ που δημιουργεί και διακρίνεται, αλλά και τη γυναίκα που δοκιμάζεται.

Σε αυτό το ανθρωπιστικό πλαίσιο και η Λέσχη Λαιονς «Helen Keller” Κηφισιάς διοργάνωσε με απόλυτο σεβασμό στους υγειονομικούς κανόνες του ΕΟΔΥ την Προ-Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ( ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΚΛΑΜΠ) με συμμέτοχους και χορηγούς γνωστούς σχεδιαστές της Haute Couture έγκριτες επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας και καλλιτέχνες της μελωδίας

Κοινός σκοπός, η οικονομική ενίσχυση λειτουργίας του κέντρου διάγνωσης καρκίνου μαστού που στεγάζεται στο ογκολογικό νοσοκομείο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Τιμώμενο πρόσωπο της υψηλών στόχων Λαιονικής βραδιάς η διακεκριμένη χειρουργός κα ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ, διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και αποκατάστασης μαστού στο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΤΖΕΝΕΡΑΛ»

Έντονα ευαισθητοποιημένη στη συνολική αντιμετώπιση (πρόληψη-θεραπεία-αποκατάσταση) καρκίνου του μαστού η κα Παζαϊτη στηρίζει με την επιστημοσύνη της και μάλιστα αφιλοκερδώς πρωτοβουλίες και δράσεις Συλλόγων που μάχονται για την καταπολέμηση του καρκίνου, ασθένειας που πλήττει κατά κανόνα γυναίκες.

Το εκλεκτό κοινό και τους επίσημους καλεσμένους καλωσόρισε η ιδρύτρια της Λέσχης, Πρόεδρος εκδηλώσεων, αεικίνητη κα Βούλα Σαραντάρη, ενώ ο Πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ κ Κωνσταντίνος Σιώζος που ακολούθησε στο βήμα, αφού ανέλυσε διεξοδικά τον καταστατικό χάρτη και τις αξίες του ΛΑΙΟΝΙΣΜΟΥ, επέδωσε την τιμητική πλακέτα στην κ Παζαϊτη για το επιστημονικό της έργο, υπέρ της θεραπείας και εξάλειψης καρκίνου του μαστού.


Η δημοσιογράφος και Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Νίνα –Ασπασία Βλάχου μετέφερε στην ομήγυρη τον χαιρετισμό του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, γνωστοποιώντας στη συνέχεια σημαντικούς επιστημονικούς σταθμούς της κας Νατάσσας Παζαίτη, στην Ελλάδα και στην Ε.Ε.

Ανεβαίνοντας στο βήμα η ίδια, φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε από καρδιάς τους Λάϊονς για την διάκριση και το κοινό για την θερμότατη υποδοχή, ενώ μη ξεχνώντας την επιστημονική της ιδιότητα, έσπευσε να επισημάνει την καίρια σημασία της πρόληψης, η ο οποία αποτελεί -_όπως τόνισε - τον ακρογωνιαίο λίθο για την θεραπεία, ακόμη και για απόλυτη ίαση, της συγκεκριμένης νόσου.

Χαιρετισμό έκανε επίσης η υπουργός Παιδείας κ Νίκη Κεραμέως η οποία συνεχάρη την Νατάσσα Παζαϊτη για το επιστημονικό έργο της, υπέρ των Γυναικών

Την ανθρωπιστικής αξίας εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο γνωστός δημοσιογράφος-Πολιτευτής Φώτης Καρύδας, ο Εκ μέρους του κου Πατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας ιατρός Γιάννης Κεχρής, ο Ιατρός κος Στέλλιος Τριάντος, η Πρόεδρος των φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείοιυ «Αγ. Ανάργυροι» Μαίρη Γρηγοροπούλου, η τ.. Κυβερνήτης, Ποπη Μουτάφη καθώς και Πρόεδροι Λεσχών και Ζωνάρχες ΛΑΙΟΝΣ


https://www.youtube.com/watch?v=UI64Cxsg3g8

Αγγελικη είπε...

Ειτε ειναι δολοφόνοι ειτε είναι απατεώνες. Υπάρχει και τρίτη εκδοχή: να είναι και τα δυο.

Ανώνυμος είπε...

Λεσχη
Ανθυπομασονων
Ιπταμενων
Ορνιθων
Νεων
Σιωνιστων

    του Σπυρίδωνα Χατζάρα    Όταν to 157o Σύνταγμα των Αμερικανών έφτασαν μαζί με τους  άνδρες της OSS έφθασαν στο Κεντρικό στρατόπεδο Νταχά...