30/12/21

Η πρώην φίλη του Τζέφρι Επστά:ϊν, η Γκισλέ:ϊν Μάξγουελ, καταδικάστηκε ότι τον βοήθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά έφηβες κοπέλες.

Η Γκισλέϊν Μάξγουελ 60 ετών σήμερα, και πρώην φίλη του δισεκατομμυριούχου τραπεζίτη Τζέφρι Επστάϊν που τον αυτοκτόνησαν το 2019 στη φυλακή του Μανχάταν ενώ περίμενε να δικαστεί με κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, καταδικάστηκε για συνέργια στην κακοποίηση των κοριτσιών. Κατηγορήθηκε για στρατολόγηση και φροντίδα τεσσάρων έφηβων κοριτσιών μεταξύ 1994 και 2004 για τον Επστάϊν .

Καταδικάστηκε για πέντε από τις έξι κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση. Η Μάξουελ μπορεί να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έως και 65 χρόνια. Οι δικηγόροι της ανακοίνωσαν ότι θα ασκήσουν έφεση. Κατά τη διάρκεια της δίκης που διήρκεσε μήνες, οι ένορκοι άκουσαν συναισθηματική και σαφή μαρτυρία από τέσσερις γυναίκες που περιέγραψαν την Μάξγουελ ως κεντρικό πρόσωπο στην κακοποίηση,

Ο δικηγόρος της Μάξγουελ προσπάθησε να υπονομεύσει την αξιοπιστία των γυναικών, υποστηρίζοντας ότι παρακινήθηκαν από χρήματα για να την εμπλέξουν, δεδομένου ότι και οι τέσσερις έλαβαν εκατομμύρια δολάρια από ένα ταμείο αποζημίωσης για τα θύματα του Επστάϊν. 

Οι ένορκοι συνεδρίασαν για πέντε ημέρες πριν καταλήξουν σε ετυμηγορία.

1 σχόλιο:

ΡΕΝΤΙΝΑ είπε...

ΑΥΤΗ Η ΟΒΒΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ!!!

Υ.γ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΧΑΤΖΑΡΑ - ΔΕΛΤΙΟ11 - ΚΙΝΗΜΑ21!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!