11/12/21

Οι πραγματικοί Γιατροί και οι πραγματικοί Ειδικοί, απέδειξαν χθες ότι ο κτηνίατρος της Πφάϊζερ και οι λευκές μπλούζες με τα μπόνους αποτελούν κοινοπραξία δολοφόνων μαζί με τους Διεφθαρμένους Πωλητικούς και τους τηλε- Παπαγάλους.

 Εξόριστε Ποιητή, στον αιώνα σου, λέγε, τι βλέπεις; 

Βλέπω τον Εφιαλτάκη και τον Οφικιάλιο κρεμασμένους στο Γουδί

Ο Γερμανο-Ταϊλανδός καθηγητής Σουχαρίτ Μπάγκντι, και οι Γιατροί με Κώδικα Ηθικής για τον ΚΟΒΙΝΤ  στη χθεσινή  συνέντευξη Τύπου παρουσίασαν αδιάσειστα ευρήματα από τις νεκροψίες σε 17 εμβολιασμένους που αποδεικνύουν  «βλάβες άμεσα συνδεδεμένες με το εμβόλιο». 
Στους 17 που πέθαναν από το εμβόλιο και ήταν από  25 ως 80 ετών και βρέθηκαν τα  ίδια ευρήματα σε όλους. Φλεγμονή, και θρόμβωση ειδικά στα λεπτά αγγεία, πολλών οργάνων. Υπάρχει βύθιση των λεμφοκυττάρων, στους ιστούς πολλών οργάνων, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της καρδιάς.  
Η καρδιά είναι το όργανο που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πλήττονται  ο εγκέφαλος, το συκώτι, και το δέρμα. Η εικόνα είναι ότι κύτταρα του οργανισμού μας, επιτίθενται σε άλλα κύτταρα». 

Οι εικόνες από την μελέτη του Γερμανού Ιατροδικαστή θα δημοσιευτούν την Παρασκευή.

Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν χθες, έρχεται γενική κάθαρση. Δεν θα συλληφθούν και δεν θα δικαστούν. Θα Λιντσαριστούν. 

Οι δρόμοι στην Ευρώπη και την Β. Αμερική θα γεμίσουν με κρεμασμένους. Πωλητικούς, Ειδικούς, Λοιμωξιολόγους, Πνευμονολόγους, Παραθυράτους, ανειδίκευτους δολοφόνους, διοικητές , διευθυντές, Αντιπροέδρους. Θα γίνει Ολοκαύτωμα.

Δεν θα προλάβουν να πάνε φυλακή.

 

 Εξόριστε Ποιητή, στον αιώνα σου, λέγε, τι βλέπεις;


Βλέπω τον Μπιλ Γκέητς, βλέπω τον Κλάους Σβάμπ  , βλέπω τον Μπουρλά να καίγονται σαν Μάγισσες στην Πυρά. Βλέπω το λαό να χορεύει γύρω τους γιορτάζοντας την Ανάσταση.  Βλέπω τους εμπόρους του χρήματος να εισπράττουν  το κέρδος των δικών τους πτωμάτων. 

Βλέπω τους δολοφόνους της Κέλλυς  να καίνε σαν κεριά, στο μεγάλο τραπέζι της Αναστάσεως,

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχω προειδοποιήσει εδω και μήνες ειδικά τους γιατρούς της γειτονιας να μην είναι βερμπαλιστικοι για την ψευτοδημία και τα εμβόλια διότι θα χρειαστεί να γίνουν λιντσρίσματα όταν πέσει το καθεστώς.....

Katerina είπε...

Υποσχέθηκαν στον εαυτό μου ότι δεν θα πεθάνω πριν τους δω στην αγχωνη!
Δεν δικαιολογούνται με ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή. Ο λαγός του Μιζοτάκη Φαήλος Κρανιδιώτης ειρωνεύεται όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν ενώ αυτός ένα άξεστο γουρούνι νόσησε έγινε καλά ως ανεμβολίαστος. Ειρωνεύεται τον `Γιώργο Τράγκα που εισήχθη στην ΜΕΘ ανεμβολίαστος. Πρέπει κατι να σχολιάσεις γι αυτό το γουρούνι τον Κρανιδιώτη που χρόνια κατεβαίνει στις εκλογές και δεν τον ψηφίζουν οι εκλογείς της Β Πειραιώς όπου γεννήθηκε και βάζει υποψηφιότητα.

Tα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στο χωριό Μακέγιεβκα του Λουγκάνσκ

  Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας διέσπασαν τις γραμμές άμυνες της τρίτης ταξιαρχίας Αζόφ και εισήλθαν στο χωριό Μακέγιεβκα (LPR...