ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

1/12/21

Όλη η πλαστογραφία στον αέρα. Κυνηγάνε τα υπερήφανα γηρατειά, ενώ τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με αλλοδαπούς που δεν αρρωσταίνουν. Θα πάνε ΟΛΟΙ τους ΦΥΛΑΚΗ. ΑΓΙΑ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ , ΤΗΛΕ-ΓΙΑΤΡΟΊ , ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ και ΣΙΑ.

 Στο «Σωτηρία» το 25% των νοσηλευομένων είναι αλλοδαποί ηλικίας κάτω των 30 χρόνων

Στο 5% υπολογίζεται το ποσοστό των αλλοδαπών ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. 

Στον «Ευαγγελισμό» δε οι αλλοδαποί με λοίμωξη COVID-19 αποτελούν το 55% των νοσηλευομένων, και μάλιστα ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 17-25 χρόνων. 

Στις ΜΕΘ του νοσοκομείου το 15% των σοβαρών περιστατικών και διασωληνωμένων είναι επίσης αλλοδαποί.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3. Εύλογο ερώτημα: αφού υπήρχε έστω η υποψία, έκανα προληπτικά τεστ; Προφανώς! Και εδώ είναι η τρίτη παγίδα. Όλα αρνητικά. Και την πρώτη ημέρα και τη δεύτερη και την τρίτη ημέρα που μάλιστα διαπιστώθηκε 12 ώρες αργότερα ότι ήμουν θετικός. Εκεί ήταν σωτήρια η προτροπή του γιατρού μου, όταν τον ενημέρωσα ότι ήταν αρνητικό το RAPID TEST – την τρίτη ημέρα των ήπιων συμπτωμάτων και την πέμπτη από την ενισχυτική δόση – να κάνω και μοριακό τεστ. Τεστ που βγήκε θετικό.

4. Ο κορονοϊός είχε σε εμένα απολύτως παραπλανητική πορεία. Τα πρώτα 24ωρα – και μετά τη διαπίστωση της θετικότητας – σχετικά ήπια συμπτώματα, όπως κόπωση – το μόνο έντονο- μυαλγίες, πόνο στον λαιμό, ανοσμία, αγευσία. Όχι πυρετό και κορεσμό οξυγόνου κοντά στο 98.Και εδώ ήταν η τέταρτη και πιο επικίνδυνη παγίδα!

Οι γιατροί ρωτούν επίμονα για τον κορεσμό και λένε: να ανησυχήσεις μόνο όταν πέσει αρκετά χαμηλά, με το 98 να θεωρείται σχεδόν άριστο. Έτσι, ενώ βγήκα θετικός Δεύτερα βράδυ, τις μέρες που περνούσαν τα συμπτώματα υποχωρούσαν κι ως την Παρασκευή ήμουν σχεδόν καλά, απύρετος και με κορεσμό 98! Άρα, η πρώτη σκέψη: τη γλυτώσαμε! Λάθος!!! Το Σάββατο, ξεκίνησε πολύ έντονη δύσπνοια, έκανα λίγα βήματα και λαχάνιαζα, αλλά ο κορεσμός οξυγόνου… εκεί : 97- 98!! Φαινομενικά ουδείς λόγος ανησυχίας. Φαινομενικά! Εδώ πάλι ήταν σωτήρια η παρέμβαση του γιατρού μου, που με προέτρεψε να πάω στο νοσοκομείο να κάνω αξονική θώρακος, για καλό και για κακό!

Ανώνυμος είπε...

5. Η αξονική, παρά τον κορεσμό 98, έδειξε πνευμονία! Ο κορονοϊός είχε χτυπήσει και τους δυο πνεύμονες. Το σήμα ήταν άμεσο για εισαγωγή μου στο νοσοκομείο και άμεση έναρξη θεραπείας με ρεμντεσιβίρη ενδοφλέβια και στη συνέχεια με κορτιζόνη. Στην ερώτηση μου, πώς γίνεται να έχω πνευμονία, που προκαλεί την έντονη δύσπνοια, και ταυτόχρονα φαινομενικά φυσιολογικό κορεσμό, μου εξήγησαν ότι είχε πληγεί το κάτω μέρος των πνευμόνων και το υπόλοιπο υπερλειτουργούσε και έδινε αυτήν την παραπλανητική μέτρηση. Άρα η αξονική πρόλαβε τα χειροτέρα- και εδώ είναι η πέμπτη και μεγαλύτερη παγίδα. Ο κορονοϊός έχει συχνά εξέλιξη που… ρίχνει «στάχτη» στα μάτια, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος. Σχετικά ήπια συμπτώματα στην αρχή, βελτίωση στη συνέχεια και συνήθως μετά την έβδομη ημέρα ραγδαία επιδείνωση. Οι γιατροί, μου το είπαν καθαρά : ξεκίνησες αργά τη θεραπεία με ρεμντεσιβίρη, ευτυχώς που είσαι τριπλά εμβολιασμένος, αυτό θα σε σώσει τώρα που προχώρησε ο κορονοϊός. Και όντως αυτό κυρίως με έσωσε!!

Πήρα την απόφαση να δημοσιοποιήσω αυτά τα προσωπικά δεδομένα, γιατί θεωρώ ότι αποτελούν διδάγματα για μελλοντικούς ασθενείς, και μπορεί έτσι – με την καθοδήγηση πάντα των εξαιρετικών γιατρών μας – να αποτραπούν νοσηλείες, σοβαρότερες νοσήσεις και να σωθούν ζωές.

Ανώνυμος είπε...

Τα πιο βασικά μαθήματα:

1. Ένα τεστ, όταν δεν είναι μοριακό, δεν είναι πάντα αξιόπιστο.

2. Τα αντικειμενικά δεδομένα για την πορεία του κορονοϊού δεν είναι πάντα αντικειμενικά.

3. Ο κορονοϊός προχωρά ύπουλα, καθησυχάζει και όταν – μετά από ημέρες – αρχίζει να χτυπά, μπορεί να είναι θέμα ωρών πλέον η ραγδαία επιδείνωση και η διασωλήνωση κυρίως για τους ανεμβολίαστους με υποκείμενα νοσήματα άνω των 60 ετών.

4. Κινδυνεύουν και οι εμβολιασμένοι, όπως εγώ, όταν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τη δεύτερη δόση . Όσο πιο μακρύ το διάστημα, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος!

Και έτσι καταλαβαίνω, έχοντας ζήσει ο ίδιος πια την περιπέτεια, πώς χάνονται καθημερινά και άδικα τόσες δεκάδες ανθρώπινες ζωές!

Άρα: Εμβόλιο, τρίτη δόση, ανοιχτή γραμμή με τον γιατρό, όχι εφησυχασμός στην καλή πορεία – αν νοσήσει κάποιος – και, θα προσέθετα, μια ακτινογραφία θώρακος ή ιδανικά αξονική, στο πρώτο στάδιο, έστω και με ήπια συμπτώματα, πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό, είναι ο συνδυασμός που θα μπορούσε να αποτρέψει την σοβαρότερη περιπέτεια και την απώλεια ανθρωπίνων ζωών.

Και, η τρίτη δόση στους πέντε και όχι στους έξι μήνες από τη δεύτερη. Άμεσα για τους άνω των 60! Παράλληλα με το ορθό μέτρο της υποχρεωτικότητας για τη συγκεκριμένη κατηγορία, που είναι η πιο ευάλωτη και μετρά συντριπτικά τις μεγαλύτερες απώλειες.

Γιατί, φοβάμαι, τα χειρότερα είναι μπροστά μας, με μισό εκατομμύριο ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών και συνολικά 2.360.000 ανεμβολίαστους άνω των 12 ετών και με τη νέα μετάλλαξη προ των πυλών.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για τα στοιχεία. Έχετε μήπως αντίστοιχα στοιχεία περί τυχόν παρενεργειών, βραχυπρόθεσμων, μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων, των εμβολίων; Επίσης, εφόσον προφανώς εμπιστεύεστε την επιστήμη, έστω κι αν πρόκειται μόνο για ενα τμήμα της επιστήμης που συμφωνεί με το πολιτικό αφήγημα, θα εμβολιάζατε τα παιδιά σας, ηλικίας 5-11 ετών, μια που ανοίγει τώρα ο δρόμος για τον εμβολιασμό αυτών των ηλικιών;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΒΟΛΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΕΠΑΘΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!!!!
ΦΙΛΕ ΤΡΕΞΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ, ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!!!
ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!!!
Σε 24 μέρες γεννιέται ο Χριστός Μας τι να φοβηθούμε;;;....

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει νασαι και ΠΟΛΥ μαλακας δικε μου.
Πως και δεν ψοφησες με ΤΟΣΑ που περασες.
Αντε τωρα να ανακοινωσεις τα προσωπικα σου δεδομενα και στο "φεϊσμπουκ" μπορει να βρεις και γκομενα.
Και να φορας την διπλη μουσουδα σου μην κολλησεις κανα φουκαρα.

ΥΓ
Ρε συ! Ο στραβελακης εισαι; ή ο πορτοσαλτας;

Ανώνυμος είπε...

Ἄλλος, ἀπό τήν μεριά τοῦ ἐφιάλτη, δέν θά σχολιάση;
Ἀνυπομονοῦμε!
Κρίτων

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σπυρο για αυτα τα ποσοστα που αναφερεις υπαρχουν εγγραφα; Και επισης με αυτα τα ποσοστα αλλοδαπων νεων -που βασει των λεγομενων τους εχουν εμβολιασει μονο το 2%- προκυπτει πως νοσηλευονται διοτι δεν ειναι εμβολιασμενοι...

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μας αποκαλύψεις την ηλικία σου την κατάσταση της υγείας σου και αν έχεις σοβαρά υποκείμενα νοσήματα; Θα μας βοηθήσει και αυτή η πληροφορία
Πως και γνωρίζεις το ακριβή αριθμό των ανεμβολίαστων άνω των 22βετών όπως και των ανεμβολίαστων άνω των 60. Αν θέλεις μας λες και τι εργασία κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φίλε πως ξέρεις την σοβαρότητα και την θνητότητα της νέας μετάλλαξης και φοβάσαι. Το εμβόλιο που έχεις κάνει σε καλύπτει στην νέα μετάλλαξη;
Άκουσα ότι η νέα μετάλλαξη αντιμετωπίζεται με DEPON

aviator είπε...

Συντροφε εκτος των 2.360.000 αμπολιαστων μηπως ξεχασες και τους μερικα εκατομμυρια 100% αμπολιαστους λαθροεισβολεις και αθιγγανους;

Unknown είπε...

Πες μας , ω σοφε , πως σε προστάτευαν τα εμβόλια που μέχρι τώρα εκανες; Στο χωριό μου όλοι οι άνω των 60 που κόλλησαν μαζεύουν ελιές στο χωράφι. Μπας και βγάλουν τον επιούσιο για να πληρώσουν τα 1200 για φέτος.. και βλέπουμε..

Ανώνυμος είπε...

Ο σχολιαστής που νόσησε είναι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Στραβελάκης.

Ανώνυμος είπε...

Αν μετά από τριμπολι χτυπάς την πόρτα του Αγίου Πέτρου μη ψάχνεις πια αλλού, αυτό είναι η αίτια.
Μήπως το Μαξίμου άρχισε να γράφει νουβέλες και στο μπλογκ του Χατζάρα;

Ανώνυμος είπε...

Θα κανουμε μια νεα ελλαδα μουρλια οι αμπολιαστοι ������

Πάνος Περιστέρι είπε...

ΜΕΤΆΛΛΑΞΗ = ΕΞΑΣΘΈΝΙΣΗ....
ΜΗΝ ΑΚΟΎΤΕ ΤΊΠΟΤΑ... ΒΙΤΑΜΊΝΗ D... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΛΏΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Πανος Περιστερι ,τι εννοεις πανω απο 30 βιταμινη d;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ αυτό πού την δίνει στα νεύρα είναι ενώ είχαν προειδοποιήσει για όλα αυτά.. τώρα με βάση τί παρενέργειες υπάρχουν για να καλυφθούν σού λένε πάρε φάρμακο γι'αυτό γιατί ο κοβιντα σού δημιουργεί την τάδε επιπλοκή ... καί όχι ότι είναι η παρενέργεια τού τσιμπήματος... αλλά τού κοβιντα... καί τό χειρότερο είναι ότι τους πιστεύουν
το χειρότερο είναι ότι τους φαίνεται πλέον φυσιολογικό να είναι άρρωστοι από το εμβόλιο έλα μωρέ, δεν είναι τίποτα, μια θρομβωσουλα είναι, ένα aids είναι, πως κάνετε έτσι Παράνοια ρε εγκέφαλος αμοιβαδας Άχρηστα όντα

Δημήτρης είπε...

Πώς είναι δυνατόν με διπλή πνευμονία να έχεις κορεσμό 98 διότι υπερλειτουργη το υγιές μέρος των πνευμόνων?κάπου δεν στέκεται αυτό.Δηλ.σε κάποια μέτρηση θα σου έδειχνε χαμηλό οξυγόνο.

ληξουριώτισσα είπε...

https://www.ksipnistere.com/2022/03/blog-post_144.html

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και οι αρχές κατοχής εγκαταλείπουν το Κουπιάνσκ

 ΜΟΣΧΑ, 8 Φεβρουαρίου. /ΤΑΣΣ/. Το αρχηγείο της 14ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και οι μονάδες του ...