26/12/21

Ατράνταχτα ερωτήματα.

 Στο φαιδρό Γραικυλιστάν ο καταδιωκόμενος από την μεταπολίτευση ηγέτης της 4ης Αυγούστου, ο θεωρητικός του «Φασισμού», ευημερούσε επαγγελματικά επί δεκαετίες, πλουτίζοντας από τη δικηγορία, ενώ κανονικά ως αντκαθεστωτικός θα έπρεπε να χτυπάει τους πελάτες με το δίκαννο. 

Και φυσικά καμάρωσε τον γιόκα του ως ακροδεξιό βουλευτή του Παριστεροχεσμένου και Υπουργό με τον ΦιλελέΡηγά Εφιαλτάκη. 

Παγκόσμια πρωτιά, ίδια με την πρόοδο του Ρηγά Αλβέρτου, Κώστα, Αβραάμ ,που μια ανώτερη δύναμη τον έσπρωχνε από κάτω και αυτός ανέβαινε.

Η ίδια δύναμη έσπρωχνε και τον Ρηγά Ελία Μωυσή στο Λόντον Σκουλ αφού έκανε εντατικά πεζοδρομίου μαζί με τον Φίλη. Στην Φωτογραφία ο Νίκος Φίλης έχει τη Ντουντούκα και ο Ελία είναι δίπλα  του με το μούσι. Ο  Ηλίας Μωυσής είναι γιός του Ραφαήλ Μωυσή, αυτόν που ο εθνοκτόνος « εθνάρχης» είχε διορίσει διοικητή της ΔΕΗ , ενώ το ανηψούδι του ο Κωστάκης ο Νωθρός , τον είχε διορίσει πρόεδρο της Τραμ ΑΕ. Ο παππούς του Ασέρ, σιωνιστής, πρώτος πρόξενος του Ισραήλ στην Ελλάδα. Ο μεγάλος αδελφός του Ασέρ κυκλοφορεί και ως Αλέξανδρος. Εργάζεται ως πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και μέλος ΔΣ στον όμιλο Στασινόπουλου, των γνωστών νεοταξιτών μονίμων κατοίκων Γενεύης. 
Το σκηνικό της φωτογραφίας προέρχεται από διαδήλωση νέων τότε του ΚΚΕεσ. επ΄ευκαιρία αυτοκτονίας εφήβου στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκτός του Φίλη διακρίνονται και ο γνωστός πλέον δικαιωματιστής Πάνος Λάμπρου,με την φαβορίτα, και ο Χουλιαράκης με την αφάνα μαλί, πρώην υφυπουργός Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ψωρο-Αλίτ είναι μια μεγάλη Κωλο-Οικογένεια..


ΥΓ. Και ο Ρήγας ήταν το Αυγό του Φιδιού.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες Χατζάρα για τον Ρήγα. Στην ΚΝΕ δεν είχαμε τέτοια αποβράσματα...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Χατζάρα πιστεύω ότι ο Πλεύρης κότεψε από τη μέρα που ο γιός του κινδύνεψε να πεθάνει από μια περίεργη νοσοκομειακή λοίμωξη, αν θυμάσαι. Τότε προφανώς τον εκβιάσανε οι περιούσιοι με την ζωή του γιού του και ανθρωπίνως υπέκυψε. Εσύ τι θα έκανες αν σου λέγανε, θα κάνεις αυτό ή αλλιώς θα χάσεις το παιδί σου;

Ανώνυμος είπε...

Για να είμαστε σαφείς, ο Ηλίας Μωυσής είναι γιός του Ραφαήλ Μωυσή, αυτόν που ο εθνοκτόνος « εθνάρχης» είχε διορίσει διοικητή της ΔΕΗ , ενώ το ανηψούδι του ο Κωστάκης, γνωστός και ως Βούδας της Ραφήνας, τον είχε διορίσει πρόεδρο της Τραμ ΑΕ.
Ο παππούς του Ασέρ, σιωνιστής, πρώτος πρόξενος του Ισραήλ στην Ελλάδα. Ο μεγάλος αδελφός του Ασέρ κυκλοφορεί και ως Αλέξανδρος.
Εργάζεται ως πρόεδρος,διευθύνων σύμβουλος και μέλος ΔΣ στον όμιλο Στασινόπουλος, των γνωστών νεοταξιτών μονίμων κατοίκων Γενεύης.

Το σκηνικό της φωτογραφίας προέρχεται από διαδήλωση νέων τότε του ΚΚΕεσ. επ΄ευκαιρία αυτοκτονίας εφήβου στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκτός του Φίλη διακρίνονται και ο γνωστός πλέον δικαιωματιστής Πάνος Λάμπρου,με την φαβορίτα, και ο Χουλιαράκης
με την αφάνα μαλί, πρώην υφυπουργός Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δοξαιος είπε...

Προς Κυρ Δεκ 26, 06:46:00 μ.μ.

Εγω θα σου πω μια αλλη θεωρια. Την λοιμωξη την εστειλε ο Θεος στον υιο ως δοκιμασια, για να παψει να αμαρτανει κοροιδευοντας αγνους χριστιανους, Ελληνες πατριωτες. Ο υιος δεν εκτειμισε τη δευτερη ευκαιρια που του δοθηκε απο τον Υψιστο και χωθηκε πιο βαθια στην αγκαλια του μπαφομετ.