25/12/21

Η ΨωροΑλίτ είναι μια μεγάλη ευτυχισμένη Κωλο-Οικογένεια

ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ»!!!!!

 

Γιατί ο ιδρυτής της 4ης Αυγούστου και δεξί χέρι του Λαδά, συμφωνεί με τον Κλάους Σβαμπ;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας Πλεύρης πάντα ανήκε στην... ψωροελιτ. Τώρα απλώς αποκαλύφθηκε. Κι εσείς τώρα το καταλάβατε.

Ανώνυμος είπε...

τι ? συμφωνει με τον αρχιπουστη σβαμπ ? ωωωω ρε ηλθαν τα πανω κατω !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ἄβυσσος ἡ ψυχὴ τοῦ ἀνθρώπου. Πολλοὶ πατριῶτες εἶναι ἀρκετὲς φορὲς πρὸς ἐξερεύνηση τῆς ψυχῆς τους.

Ἡ ἀνάρτηση τοῦ Prowess γιὰ ἐσένα Σπῦρο σχετικὰ με τὸν Τράγκα κράτησε κάτι λίγα λεπτά. 'Εξαφανἰστηκε. Γράφει Error 404

ἂν κἀνῃς ἀναζήτηση. Ἔπεσε μᾶλλον τηλέφωνο. Ἄλλο ἕνα πετριωτικὸ blogspot.

Ἄστα νὰ πᾶνε!!!

Καλὰ Χριστούγεννα Σπῦρο ἀπὸ τὴν Πόλη.

soulis είπε...

Χρονια Πολλα.Το διαβασα κι εγω καπου αλλου αλλα δεν θυμαμαι που ισως στο μακελειο.
Που ειναι αυτη η δηλωση.Δεν το αμφισβητω αλλα εχω μπερδευτει λιγο.
Τις προαλλες πετυχα μια τελευταια εκπομπη απο τις εκδοσεις Ηλεκτρον που παρουσιαζει με τον νεροβραστο Συμιγδαλα .Οι πιο πολλες εκπομπες ειναι αρκετα παλιες καποιες απο την εποχη που ηταν κυβερνηση ο Συριζα αλλα αυτη ηταν σιγουρα πολυ προσφατη ισως και ζωντανη.Εκει λοιπον ο Συμιγδαλας του μετεφερε αποριες η δυσαρεσκεια θεατων ακριβως για το γεγονος οτι ο γιος του ειναι μελος και υπουργος της ΝΔ.
Εγω καταλαβα οτι υπαρχει προβλημα μεταξυ τους οτι καποια στιγμη ειπε "και τι να κανω να αρνηθω τον γιο μου δεν γινονται αυτα" καπως ετσι.
Εαν θυμασαι και οταν εκανε το εξωδικο στην απαισια κοντη (την οποια ο Πλευρης απεχθανεται και απαξιει να πει και το ονομα της ακομη κανει πως δεν το ξερει) σαν δικηγορος του Λαγου ο Θανασακης βγηκε ανοιχτα και κατηγορησε τον πατερα του.
Εγω καταλαβα παντως οτι διαφωνει με τις επιλογες του γιου του ο οποιος ειναι μεγαλος κεφτες .Τα λεω αυτα οχι γιατι θεωρω τον Πλευρη ηγετη του πατριωτικου χωροτ η τιποτα τετοιο αλλα λογω σεβασμου και για τον αγωνα του εναντια στο πολιτικο κατεστημενο και για θεματα της αρχαιας Ελλαδας και για την γλωσσα τον αφελληνισμο τον αγωνα του εναντια στην εβραιιλα κλπ.Δεν του αξιζει νομιζω να τον βαζουμε μαζι με ολους αυτους.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, όλοι αυτοί Πλεύρης (πατήρ κι υιός), Γεωργιάδης, Βορίδης, αλλά και Σαμαράς και ενδεχομένως κι άλλοι, ξεκίνησαν με αγνές προθέσεις, πιστεύοντας πράγματι σ' αυτά που λέγανε τότε.
Όμως, με την πάροδο των ετών, βλέποντας το συνεχιζόμενο μαζοχισμό στις κάλπες του "πάνσοφου ελληνικού λαού με τη βαθιά δημοκρατική συνείδηση και το αλάνθαστο κριτήριο", όχι μόνο απογοητεύτηκαν αηδίασαν κ.λπ, αλλά επιπροσθέτως απέκτησαν μία εκδικητική διάθεση απέναντι στο λαό, του τύπου "αφού αυτά θέλετε, αυτά θα σας κάνω".
Μετατράπηκαν σε χειρότερους εχθρούς για το λαό σε σχέση με τα παραδοσιακά κόμματα.
Οι άλλοι απλά περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για το φαγοπότι. Γι' αυτό και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Ενώ όλοι αυτοί οι ψευτοπατριώτες προσπαθούν να βγάλουν τα απωθημένα τους εις βάρος του λαού έχοντας ήδη αποκτήσει ψυχοπαθολογικά ζητήματα μίσους ή και ζήλειας. Το πολύ πολύ να συμβαίνει και με τους κομμουνιστές κάτι παρόμοιο.
Τον άκουγα πριν χρόνια να λέει, σαν να ήταν κάτι φυσιολογικό, ότι είχε εισηγηθεί στον Γεώργιο Παπαδόπουλο να κάνει δέκα χιλιάδες εκτελέσεις, (και ο αείμνηστος του απάντησε: περάστε έξω).
Άνθρωπος που τα λέει αυτά δεν είναι στα καλά του, ούτε τότε, αλλά ούτε και τώρα.
Επίσης, ενώ έχει "στολίσει" με διάφορους χαρακτηρισμούς το σύνολο του εβραϊκού λαού, μου έκανε μεγάλη εντύπωση που είχε κερδίσει δίκη εις βάρος της Ισραηλιτικής κοινότητας. Σαν να είχε ένα "αόρατο" χέρι βοηθείας κι αυτό δεν ήταν του θεού πιστεύω.
Η ξεφτίλα του πατριωτικού χώρου είναι. Η αρχαιοελληνική παιδεία που μας προέτρεπε να αποκτήσουμε δεν βοήθησε το γιο του όπως βλέπουμε. Ας πείσει την οικογένειά του πρώτα για τις απόψεις του και μετά εμάς.

aviator είπε...

Για τον ύποπτο και δόλιο ρόλο του πατέρα Πλεύρη ρωτήστε τον Αριστοτέλη Καλέντζη να σας πληροφορήσει ενδελεχώς.
Επιπλέον σας συνιστώ να διαβάσετε το βιβλίο του μακαρίτη Γιώργου Τράγκα με τίτλο: “Κορυδαλλός- Ημερολόγιο Φυλακής”, όπου στη σελίδα 244 γράφει ότι στις 10 Μαρτίου 1977 ο γερο Πλεύρης, συνοδευόμενος από τον ανακριτή Γυφτάκη και έναν συνταγματάρχη της Καραμανλικής ΚΥΠ, πήγε καλωδιωμένος με μικρόφωνο να επισκεφτεί τον κρατούμενο εθνικιστή Αριστ. Καλέντζη για να του αποσπάσει με δόλιο τρόπο μαρτυρία για τους εθνικιστές συναγωνιστές του. Ωστόσο ο Καλέντζης τον κατάλαβε και τον έστειλε για βρούβες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι έχουμε ακούσει τον Κώστα Πλεύρη να μιλάει κατά των Εβραίων και έχουμε διαβάσει και τα βιβλία του. Εγώ όμως δεν ενθυμούμαι να έχει αναφερθεί ποτέ στη μασονία! Σα να μην υπάρχει...

Ανώνυμος είπε...

Είναι σωστό το σχόλιό σας για τον παλιοπλευρη.Ειδικως η αναφορά σας για την εισήγησή του στον αείμνηστο Παπαδόπουλο όπως σωστά τον αποκαλείτε. Προσωπικώς θα σας ήμουν ευγνώμων αν γράφατε την άποψή σας για την κίνηση του αειμνήστου να αποσύρει την ελληνική στρατιωτική δύναμη από την Κύπρο η οποία δεν ήταν ακριβώς μεραρχια. Αυτό σας το ζητώ για να φύγει από τους ώμους του αειμνήστου η κυπριακή προδοσία. Ο αείμνηστος Παπαδόπουλος βοήθησε τον ελληνικό λαό και οικονομικά. Έκανε βεβαίως και κάποια σημαντικά λάθη αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε άλλη στιγμή. Σας ευχαριστώ και θα με ενδιέφερε η άποψή σας για την... μεραρχια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι κάποιος ερευνητής οπότε δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω το παρασκήνιο για την απόσυρση της ελληνικής μεραρχίας από την Κύπρο. Έχω ακούσει διάφορα, για παράδειγμα, πριν από πολλά χρόνια είχα ακούσει σε εκπομπή του δημοσιογράφου Σόλωνα Αμπατζή στο TV Μακεδονία κάποιον αριστερόστροφο ερευνητή να αναφέρει ότι τη μεραρχία δεν την ήθελε ο Μακάριος. Πίεζε για την απομάκρυνσή της. Αυτό το έχω ακούσει και άλλες φορές στην τηλεόραση. Δύσκολα μένεις σε άλλη χώρα εάν δεν σε θέλουν.
Έτσι κι αλλιώς το 1974 τα ελληνικά υποβρύχια είχαν στο στόχαστρό τους τον τουρκικό αποβατικό στόλο και διατάχθηκαν να μην κάνουν τίποτε!
Γι΄αυτό σίγουρα δεν φταίει ο Παπαδόπουλος.
Έχετε ακούσει για το φάκελο της Κύπρου τι απέγινε το πόρισμα της ελληνικής βουλής;
Λείπουν στοιχεία. Εάν ήταν ξεκάθαρος φταίχτης ο Παπαδόπουλος,δεν θα έλειπε τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτό το σχόλιό σας είναι εύστοχο. Συγχαρητήρια. Την "μεραρχια" μάλλον, κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα, δεν την ήθελε ο Μακάριος. Αν όμως αυτά τα πει κανείς στους Κυπρίους θα τον κακοχαρακτηρισουν, θα τον πουν χουντικό, προδότη κ.τ.λ.! Οι Κύπριοι αλλά και γενικά οι άνθρωποι ως όντα, δυσκολεύονται να κοιτάξουν την Αλήθεια κατάματα.Και βεβαίως έχετε δίκιο όταν λέτε ότι αν υπήρχαν ευθύνες του Παπαδόπουλου, η ελλαδικη κυναιδοβουλη θα είχε ανοίξει τον φάκελο σε χρόνο dt! Είναι κρίμα για την ελληνική Κύπρο, να μην θέλουν κάποιοι να παραδεχτούν την Αλήθεια. Η κορυφή της Κυπριακής προδοσίας είναι γνωστή: Αραπακης, Παπανικολάου και cia. Ούτε καν ο Ιωαννιδης δεν ήταν στην κορυφή της προδοσίας. Κι αυτό το έχει παραδεχτει και ο κ. Χατζαρας. Ο Μακάριος έστειλε την επιστολή στον Γκιζικη τον Ιούλιο του '74! Είναι σαν να τους προκαλούσε να τον ανατρέψουν. Τραγικά πράγματα!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς, έτσι έχουν τα πράγματα με την Κύπρο.
Συμφωνώ απολύτως μ' αυτά που γράψατε για τα πρόσωπα της προδοσίας.
Εάν ο δικτάτορας Ιωαννίδης, για τον οποίο δεν έχω καθόλου μα καθόλου καλή άποψη, μια και παρήχε το πρόσχημα για την εισβολή στην Κύπρο, δεν προσπαθούσε έστω την τελευταία στιγμή να κάνει κάτι, έστω ως κίνηση απελπισίας για να αντιμετωπίσει την τουρκική εισβολή, ίσως αυτή τη στιγμή να ήταν ένας ακόμη "εθνάρχης" (όλα είναι πιθανά από αυτόν τον λαό).
Χρειάζεται χρόνος για να αντιληφθεί ένας λαός ακόμα και τα αυτονόητα, τα οφθαλμοφανή.
Η προσωπολατρία στην πολιτική είναι ανασταλτικός παράγοντας για να δει ο λαός την αλήθεια.
Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν οι Κύπριοι αυτό, αλλά είναι ήδη αργά.
Εγώ, αν και ψήφισα πριν σχεδόν τριάντα χρόνια ΠΑΣΟΚ, τελικά κατάλαβα πολλά μετέπειτα.
Γι' αυτό και πιστεύω ότι θα το καταλάβουν και οι αριστερίζοντες κάποια στιγμή όπως εγώ. (Εγώ πάντως δεν ήμουν ποτέ φανατικός).